hayret bi şey
Emekli
O bile yeter aslında, ne hallere düşürdün bizi Ekin Atalar 😡Konuklar çok ünlü olmasa da fragmanda eğlenceli sahneler vardı bence çok yüksek olmasa da ortalama üstü seviyede tutabilirsin.
O bile yeter aslında, ne hallere düşürdün bizi Ekin Atalar 😡Konuklar çok ünlü olmasa da fragmanda eğlenceli sahneler vardı bence çok yüksek olmasa da ortalama üstü seviyede tutabilirsin.
Günaydın.Şu sahte Katherine Donovan'ı oynayan kadın Babil'de Eda'nın ablasıydı özette görünce aklıma geldi.
Aslında daha önce de fark etmiştim ama görünce yazayım dedim.Günaydın.
Kore uyarlamalarına daha doğrusuAnlamadım ben, bunlar uyarlama dizilere laf mı sokuyorlar akılları sıra?
En başından diyordum bunu. Başta o kadar itici yazdılar ki şu an bu ani değişimi bile mutlu etmiyor.Gülin keşke en başından bu yana sempatik olsaydı
Kore uyarlamalarına sokuyorla da yeni senarist dizinni içine etti onu ne yapacaklar?. Kore uyarlama diziler>Yeni senarist gelince Menajerimi AraAnlamadım ben, bunlar uyarlama dizilere laf mı sokuyorlar akılları sıra?
Her an eskiye dönecek gibi bir hali var, tedirgin ediyor buEn başından diyordum bunu. Başta o kadar itici yazdılar ki şu an bu ani değişimi bile mutlu etmiyor.
Gerçek ortaya çıkınca soğuk yapar Dicle’ye yine. Hatta kan kusturur. Yetkin Dikinciler’i duyunca bir an yumuşadı.Her an eskiye dönecek gibi bir hali var, tedirgin ediyor bu
Aynen aferin ona .Keşke şuan herşey bam başka olabilirdiSenarist orijinalinden almaya başlayınca bölümlerin o gereksiz entrikalı havası dağılmaya başladı. Keşke gün değiştirdiği ilk zamandan beri böyle olsaydı da şimdi reytingler için endişelenmeseydik.
Jülide'nin film meselesine de girmeye başlamalarına sevindim güzel sahneler geliyor.
AynenUyarlama ve dizi süreleriyle ilgili çok güzel mesajlar veriyorlar bu bölüm.
Yok ondan ceza almazAynen
------
Dizinin uyarlaması izleyen varmı. Feris birisi ile birşeyler yapıyor mu ve ceza alır mı o sahne diyecem de ATV dizilerinde neler oluyor,
Ben de anlamadım adam kötü sinsi derken neler oldu? Orijinali nasıl bilmiyorum ama yine klişe dolu bölüm sonu özellikle. Serkan karakteri orijinalde var mıydı?Ya arkadaş madem Serkan'ı Hicham yapacaktın neden karşı şirketi satın aldırdın? Neden kötü adam imajı verdin? Neden Mayda ve Kıraç ile geçmiş muhabbeti yaptırdın? Cidden bu kadının sıkıntıları var. Diziyi kendi yazıyor zannediyor galiba. Orjinali izleyenlerin ne düşüneceği gram umurunda değil. Diziyi öyle bir çıkmaza soktu ki saçmalamadan düzeltmesi imkansız. Düzelteyim derken hepten kötü yöne gitmesi daha olası.
Köstebek muhabbetini ben artık bıraktım. Senaristte öyle yapmış gibi. Baksana orjinal bölümde bile ana konuyu değiştirdi. Şu senaristin yaptıklarına hala toz pembe gözle bakmak bana komik geliyor.