Star Menajerimi Ara - Dizi Yorumları

Dicle ilk bölümde Feris onu işe alırken araba konusunda yerinizde olsam bana araba vermem gibi bir şey demişti, şimdi Bora Akkaş’a direksiyon dersi veriyor resmen. :F Kadın önceki bölümleri izlememiş belli ki. :A

Her işi Dicle’nin yapması ve kahraman olması artık sıktı. Bu hikaye orijinalinde Çınar’ın oyuncusuna aitti.ss
------

Her an eskiye dönecek gibi bir hali var, tedirgin ediyor bu :(
Gerçek ortaya çıkınca soğuk yapar Dicle’ye yine. :A Hatta kan kusturur. :A Yetkin Dikinciler’i duyunca bir an yumuşadı. :A

Senarist orijinalinden almaya başlayınca bölümlerin o gereksiz entrikalı havası dağılmaya başladı. :Z Keşke gün değiştirdiği ilk zamandan beri böyle olsaydı da şimdi reytingler için endişelenmeseydik. :(

Jülide'nin film meselesine de girmeye başlamalarına sevindim güzel sahneler geliyor. :Z

• Beğendim
Reactions: Carpe Diem
Senarist orijinalinden almaya başlayınca bölümlerin o gereksiz entrikalı havası dağılmaya başladı. :Z Keşke gün değiştirdiği ilk zamandan beri böyle olsaydı da şimdi reytingler için endişelenmeseydik. :(

Jülide'nin film meselesine de girmeye başlamalarına sevindim güzel sahneler geliyor. :Z
Aynen aferin ona :Z.Keşke şuan herşey bam başka olabilirdi :(

Ya arkadaş madem Serkan'ı Hicham yapacaktın neden karşı şirketi satın aldırdın? Neden kötü adam imajı verdin? Neden Mayda ve Kıraç ile geçmiş muhabbeti yaptırdın? Cidden bu kadının sıkıntıları var. Diziyi kendi yazıyor zannediyor galiba. Orjinali izleyenlerin ne düşüneceği gram umurunda değil. Diziyi öyle bir çıkmaza soktu ki saçmalamadan düzeltmesi imkansız. Düzelteyim derken hepten kötü yöne gitmesi daha olası.

Köstebek muhabbetini ben artık bıraktım. Senaristte öyle yapmış gibi. Baksana orjinal bölümde bile ana konuyu değiştirdi. Şu senaristin yaptıklarına hala toz pembe gözle bakmak bana komik geliyor.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Aynen
------

Dizinin uyarlaması izleyen varmı. Feris birisi ile birşeyler yapıyor mu :A ve ceza alır mı o sahne diyecem de ATV dizilerinde neler oluyor:A,
Yok ondan ceza almaz :A
------

Ya arkadaş madem Serkan'ı Hicham yapacaktın neden karşı şirketi satın aldırdın? Neden kötü adam imajı verdin? Neden Mayda ve Kıraç ile geçmiş muhabbeti yaptırdın? Cidden bu kadının sıkıntıları var. Diziyi kendi yazıyor zannediyor galiba. Orjinali izleyenlerin ne düşüneceği gram umurunda değil. Diziyi öyle bir çıkmaza soktu ki saçmalamadan düzeltmesi imkansız. Düzelteyim derken hepten kötü yöne gitmesi daha olası.

Köstebek muhabbetini ben artık bıraktım. Senaristte öyle yapmış gibi. Baksana orjinal bölümde bile ana konuyu değiştirdi. Şu senaristin yaptıklarına hala toz pembe gözle bakmak bana komik geliyor.
Ben de anlamadım adam kötü sinsi derken neler oldu? Orijinali nasıl bilmiyorum ama yine klişe dolu bölüm sonu özellikle. Serkan karakteri orijinalde var mıydı?

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: mesmeso