Halkımız bu bölüm sonundaki gibi sahneleri sever eğer fısıltıyla yayılırsa gelecek haftaya katkısı olabilir.Hercai, Çocukluk ve Ramo yok ama, yeni dizilerden pek umutlu değilim ben
İnşallah doğrudur, Acun ilk defa işimize yarayacak![]()
Halkımız bu bölüm sonundaki gibi sahneleri sever eğer fısıltıyla yayılırsa gelecek haftaya katkısı olabilir.Hercai, Çocukluk ve Ramo yok ama, yeni dizilerden pek umutlu değilim ben
İnşallah doğrudur, Acun ilk defa işimize yarayacak![]()
AynenHalkımız bu bölüm sonundaki gibi sahneleri sever eğer fısıltıyla yayılırsa gelecek haftaya katkısı olabilir.![]()
Sosyal medya yorumlarında bir görsel önüme düştü.Gördün mü?Bölüm sonu yorum yapacaktım ama Mücbir'i izlemekten unuttum.
Fena bir bölüm değildi. Orijinal hikayeye dönülünce ve entrika olmayınca iyi bir hikaye izlediğimizin farkında olur inşallah bu bölümden sonra. Ha elbette kendisinin yine kafasında 40 tilki dönüyor (uyarlama dizi yapıp, uyarlama dizileri eleştirmesi ve daha bir sürü olay.)o belli ama yazdığı bölümler arasında en iyilerden olabilir.
Serkan'ı bir anda Hicham'a döndürmesi gerçekten yılın R'si olur.Hayır adama o kadar entrika yazdın bir sürü saçma yan hikaye çıkardın ama sonuç, orijinale geri döndün.
Feris ve Serkan sahnesini hiç beklemiyordum. 😱 En fazla öpüşme olur dedim ama RTÜK'e rağmen iyi sahne çekmişler.En başından dedim Serhat Teoman'dan Hicham çok iyi olur diye ve senarist ablamız geç de olsa o yola girdi. Tabi içine etti o süreçte tüm karakterlerin ve hikayelerin. Ama en az Hicham ve Andrea kadar etkileyicilerdi.
Chaby ve Bora Akkaş sahneleri çok keyifliydi. Yani uzun bir aradan sonra konuk hikayeleri sırıtmadı.
Son sahne ile artık DicMir'cilere el fatiha diyebiliriz.Ergenlere oynanılmasını istemiyorum hep dedim ama illa bir çift yapılacaksa bu Dicle ve Barış olmalıydı. Artık hem DicBar'cılar öpüşme geldiği için susar hem de DicMir'ciler umudu kesip susar ve bu fandom savaşları biter inşallah.
![]()
Konuya bir görsel bıraktım.İnşaallah @Aserat ın anlatmış olduğu sahnedir.Kalsın, ne kadar geç görürsem o kadar iyi...
Hangi görsel.Sosyal medya yorumlarında bir görsel önüme düştü.Gördün mü?
------
Konuya bir görsel bıraktım.İnşaallah @Aserat ın anlatmış olduğu sahnedir.![]()
![]()
Az daha cevap vermeseydin videoyu üzerine salacaktım.An itibariyle RTÜK Afk oldu.Gördüm şimdi.Dayı-yeğene büyük şok.
![]()
Ahahah yok hazır önceki sayfaya geçmişken diğer arkadaşların da yorumunu okudum.Az daha cevap vermeseydin videoyu üzerine salacaktım.An itibariyle RTÜK Afk oldu.![]()
Görmez olaydım...Sosyal medya yorumlarında bir görsel önüme düştü.Gördün mü?
------
Konuya bir görsel bıraktım.İnşaallah @Aserat ın anlatmış olduğu sahnedir.![]()
![]()
Canan Ergüder'in şansından istiyorum dizide Serhat, gerçekte Kenan Ece.Görmez olaydım...
Gerçekten... Hani diyecek söz bulamıyorum artık yeter ya!!Canan Ergüder'in şansından istiyorum dizide Serhat, gerçekte Kenan Ece.![]()
Tüm parlakları götürse de bu kadını seviyorum.
Götürsün götürsün yakışır QUEEN'e.Tüm parlakları götürse de bu kadını seviyorum.![]()
Bana da yakışır...Götürsün götürsün yakışır QUEEN'e.![]()
Günün fıkrası.Bana da yakışır...
Kalbimi kırdın...Günün fıkrası.![]()