Star Menajerimi Ara - Dizi Yorumları

• Üzücü
  • Beğendim
Reactions: Aserat and mesmeso
Ve hem Feris'le olan ilişkisi hem de şirketin sahibi olmasıyla (eğer kandırmaca yoksa) Hicham hikayesi başlar. :A DicFer kısmı, galeri sahnesi ve Chaby'li bölüme güldüm umarım bölümün tamamı böyle eğlenceli geçer. :Z

• Beğendim
Reactions: STAR
Kadın diziyi o kadar saçma bir şekle soktu ki toplamaya çalışırken batırması daha olası. Madem Hicham hikayesini yapmak gibi bir planın vardı o zaman Serkan niye karşı şirketi satın aldı? Mayda ve Kıraç ile neden eskiden hikayeler var algısı yaptın? Diziyi her geçen bölüm daha da çorba yapıyor. Samimi söylüyorum bu dizide raya girme potansiyeli görmüyorum. Bir yerde çok fena patlayacak bu hikayeler. Abi en büyük örneği köstebek niye ortaya çıkmadı hala? Bu kadar saçma bir konunun bu zamana sarkmaması gerekiyordu.

Dizinin şu anda tek kurtuluşu ünlü konuklar. Dizi kendi hikayesiyle devam etmeye çalışırsa Survivor'un gelmesine gerek kalmayacak kendi kendine bitecek. Bu bölüm ÇGH'nin oranları buraya kaymaz ise radikal kararlar alınmalı artık.

Ahsen Eroğlu Instagram'da Canan Ergüder ve Menajerimi Ara sayfasını takipten çıkarmış tövbe tövbe. 😱 Lütfen kavga gibi bir şey yaşanmamış olsun. :( @Özgür @serhatt @hayret bi şey @mesmeso61
Bence bir sorun yok, bile isteye çıkmamıştır. Dizinin sayfası takip ediyor hala. Haa eğer diziden çıkarsa o zaman ''Menajerimi Ara love finish tatlım :D''

Kadın diziyi o kadar saçma bir şekle soktu ki toplamaya çalışırken batırması daha olası. Madem Hicham hikayesini yapmak gibi bir planın vardı o zaman Serkan niye karşı şirketi satın aldı? Mayda ve Kıraç ile neden eskiden hikayeler var algısı yaptın? Diziyi her geçen bölüm daha da çorba yapıyor. Samimi söylüyorum bu dizide raya girme potansiyeli görmüyorum. Bir yerde çok fena patlayacak bu hikayeler. Abi en büyük örneği köstebek niye ortaya çıkmadı hala? Bu kadar saçma bir konunun bu zamana sarkmaması gerekiyordu.

Dizinin şu anda tek kurtuluşu ünlü konuklar. Dizi kendi hikayesiyle devam etmeye çalışırsa Survivor'un gelmesine gerek kalmayacak kendi kendine bitecek. Bu bölüm ÇGH'nin oranları buraya kaymaz ise radikal kararlar alınmalı artık.
Harfiyen katılıyorum, şuan alakaya maydanoz oldu resmen. Artık bir şeyler yapmaya çalışması iyi bir gelişmeyken konuları böyle birbirine bağlamaya çalışması da bir o kadar kötü.

Köstebek konusunu da Serkan EGO'ya geçince çözecek sanırım. Ama çok uzadı, artık adamakıllı konusu da açılmıyor. Unutanlar bile vardır seyircilerin içinde :F

• Beğendim
Reactions: Dosi and mesmeso
Orijinal bölümlere geri dönünce Serkan’dan Hicham yapmaya çalıştığını fark ettik ama yahu madem Serkan’dan Hicham yaratıyorsun, ne diye bu karakteri dizinin kötüsü, entrikacısı yaptın başta? Adamın kendi ajansı varken, Ego’yla rekabete girmişken ve oyuncularını kapmışken şimdi Ego’yu satın almasının ne anlamı var?

Eminim oyuncular da bu senaryodan rahatsızdır. Çünkü yokuş aşağı giden bir hikaye var...

Orijinal bölümlere geri dönünce Serkan’dan Hicham yapmaya çalıştığını fark ettik ama yahu madem Serkan’dan Hicham yaratıyorsun, ne diye bu karakteri dizinin kötüsü, entrikacısı yaptın başta? Adamın kendi ajansı varken, Ego’yla rekabete girmişken ve oyuncularını kapmışken şimdi Ego’yu satın almasının ne anlamı var?

Eminim oyuncular da bu senaryodan rahatsızdır. Çünkü yokuş aşağı giden bir hikaye var...
İlk bölümü çok iyiydi ama konudan sapmış sanırım

• Beğendim
Reactions: Carpe Diem
Sanırım yılbaşı konsepti var diye bu bölüm için beklentimi çok yüksek tuttum. Umarım çakılmam. Çok mu şey istiyorum artık şu Ekin Atalar'dan? :A
Konuklar çok ünlü olmasa da fragmanda eğlenceli sahneler vardı bence çok yüksek olmasa da ortalama üstü seviyede tutabilirsin. :A

Şu sahte Katherine Donovan'ı oynayan kadın Babil'de Eda'nın ablasıydı özette görünce aklıma geldi. :A