Emre Ozansoy
Moderatör
Aaa doğru onu unuttum. Bir iki güne çıkar kokusu.Sol Yanım da olabilir.
Aaa doğru onu unuttum. Bir iki güne çıkar kokusu.Sol Yanım da olabilir.
Ekibi yok yalnız Ekin’in. Ne ön jenerikte ne de kapanış jeneriğinde senaryo ekibine dair bir şey yok Ekin dışında. Normalde yazması gerekir. Mesela Çukur’un ön jeneriğinde Gökhan Horzum yazıyor, kapanış jeneriğinde 5 kişilik ekibinin de adı yazıyor ama MA’da yok. Tek başına yazıyor yani.Bende gördüm biraz önce. İsmi tek yazıyor ama bir kaç kişilik ekibi de vardır muhakkak. Şimdi Star'ın tüm dizilerinin senaristlerine bakıcam
Sefirin Kızı olacağını düşünmedim, benim aklıma direkt Sol Yanım geldi, reytingler düşük ne de olsa. Yükseltmek için hamle yapmış olabilirler.Aaa doğru onu unuttum. Bir iki güne çıkar kokusu.
Makbule Kosif gelecekse hiç gelmesin Mesleği bırakması gereken isimlerden biri bence:Ekibi yok yalnız Ekin’in. Ne ön jenerikte ne de kapanış jeneriğinde senaryo ekibine dair bir şey yok Ekin dışında. Normalde yazması gerekir. Mesela Çukur’un ön jeneriğinde Gökhan Horzum yazıyor, kapanış jeneriğinde 5 kişilik ekibinin de adı yazıyor ama MA’da yok. Tek başına yazıyor yani.
------
Sefirin Kızı olacağını düşünmedim, benim aklıma direkt Sol Yanım geldi, reytingler düşük ne de olsa. Yükseltmek için hamle yapmış olabilirler.
Dedikoducu kalemini sevdiğim biri diyorsa kesin Makbule Kosif’tir.
Ekip dediği için MA olmadığını ve Sol Yanım olduğunu düşünüyorum ama eğer Makbule Kosif MA’ya gelirse işte o zaman dizinin ipi hepten çekilir.Makbule Kosif gelecekse hiç gelmesin Mesleği bırakması gereken isimlerden biri bence:
Sol Yanım değişirse Yasak Elma için iyi olur, en azından Melisa ona yoğunlaşır.
Sefirin Kızı'nın olması üzdü O diziyi eskiden severdim, şimdi kralı gelse senaryosunu toplayamaz bence. İlk sezonun sonunda bozdular. Neslihan Atagül'ün karakterinin bir duruş sergilediği ilk sezon ile şuan o duruşu ayaklara altına alan ikinci sezonun alakası yok. Çok yazık ettiler diziye. Şuan eski kadın duruşuna dönseler de fayda etmez...Ekibi yok yalnız Ekin’in. Ne ön jenerikte ne de kapanış jeneriğinde senaryo ekibine dair bir şey yok Ekin dışında. Normalde yazması gerekir. Mesela Çukur’un ön jeneriğinde Gökhan Horzum yazıyor, kapanış jeneriğinde 5 kişilik ekibinin de adı yazıyor ama MA’da yok. Tek başına yazıyor yani.
------
Sefirin Kızı olacağını düşünmedim, benim aklıma direkt Sol Yanım geldi, reytingler düşük ne de olsa. Yükseltmek için hamle yapmış olabilirler.
Dedikoducu kalemini sevdiğim biri diyorsa kesin Makbule Kosif’tir.
Eğlenceli bir konuk hikayesi geliyor gibi duruyor. İddialı bir konusu yok gibi ama güldürecek en azından.YENİ BÖLÜM FRAGMANI!
Güzel gözüküyor fragmanYENİ BÖLÜM FRAGMANI!
Bu hafta boşlukta düşmemek için bol bol romantik sahneler izletirler ergenlere. Neyse ki haftaya Survivor başlıyor. Dizi hak ettiği reytinglere geri döner.YENİ BÖLÜM FRAGMANI!
Romantik sahneler sevsek yaz dizileri bitmez yani. Senarist git gide daha kötü yazıyorBu hafta boşlukta düşmemek için bol bol romantik sahneler izletirler ergenlere. Neyse ki haftaya Survivor başlıyor. Dizi hak ettiği reytinglere geri döner.
O kadar YouTube'tan ön izleme yapmışlar bunun için miymiş tüm tatava? Şöyle 10 dakikalık uzun bir şey yayınlasalar iyi olurmuş. Menajerimi Ara'nın sosyal medya sorumlusu diziyi çok boşluyor. Sosyal medya daha iyi yönetilirse bu reytinge bile yansır. Reklamını iyi yapamıyor dizinin.KAMERA ARKASI
Ah o eski bol ünlülü bölümler.
Sosyal medya sorumlusu şuan Alev Alev ve Çukur ile meşgul. Tanıdığım en kötü sosyal medya sorumlusu bu arada.O kadar YouTube'tan ön izleme yapmışlar bunun için miymiş tüm tatava? Şöyle 10 dakikalık uzun bir şey yayınlasalar iyi olurmuş. Menajerimi Ara'nın sosyal medya sorumlusu diziyi çok boşluyor. Sosyal medya daha iyi yönetilirse bu reytinge bile yansır. Reklamını iyi yapamıyor dizinin.
Sosyal medyanın etkisi gerçekten yok bence. Mesela OGM dizilerinin sosyal medyası daha kötü ama diziler çatır çatır reyting alıyor yani sosyal medyada az veya çok paylaşım yapılması deneklerin umrunda değil.O kadar YouTube'tan ön izleme yapmışlar bunun için miymiş tüm tatava? Şöyle 10 dakikalık uzun bir şey yayınlasalar iyi olurmuş. Menajerimi Ara'nın sosyal medya sorumlusu diziyi çok boşluyor. Sosyal medya daha iyi yönetilirse bu reytinge bile yansır. Reklamını iyi yapamıyor dizinin.
Gördüm, Menajerimi Ara'ya üvey evlat muhamelesi yapıyor resmenSosyal medya sorumlusu şuan Alev Alev ve Çukur ile meşgul. Tanıdığım en kötü sosyal medya sorumlusu bu arada.
Bence var ama bu her proje için geçerli değil. OGM dizileri genel olarak gençlere hitap eden bir yapımlar değil çünkü. O dizileri takip edenlerin büyük çoğunluğu sosyal medya ile bağlantısı yada çok alakası olmayan kişiler. Mesela Kırmızı Oda, Bir Zamanlar Çukurova yada ne bileyim Kuruluş Osman gibi yapımları adminleri istedikleri kadar twitterda köpürdetsim, onların sabit seyircisi var. Hiç paylaşım yapmasa bile o diziler yüksek reyting alır. Menajerimi Ara da bu işlerin tam tersi. Gençlerin ağırlıklı olarak izlediği bir dizi ve bu dizi sosyal medyada reklamları yapılırsa yeni seyirci vs çekme potansiyeli olan bir dizi. Potansiyeli olduğunu günü değişince ve değiştiği için iyi reklamların yapıldığı hafta aldığı reytingler ile anladık zaten. Şöyle düzenli olarak 6-7 reyting alan bir dizi olsa bir şey paylaşmasına gerek yok derim ama dizi şuan kıvranıyor. Önem vermeli artık diziye. Ne berbat diziler var sosyal medya adminleri çok sağlam reklam yaptığı için iyi reyting alıyor... Bu diziyi ne kadar gömsem de şuan TV'de yayınlananlar içinde en iyi iş bence. (renkler ve zevkler tartışılmaz sonuna kadar kesin izlerim diziyi)Sosyal medyanın etkisi gerçekten yok bence. Mesela OGM dizilerinin sosyal medyası daha kötü ama diziler çatır çatır reyting alıyor yani sosyal medyada az veya çok paylaşım yapılması deneklerin umrunda değil.
Afili Aşk gibi her bölüm 5 dakika kamera arkası gelse güzel olur. 25. bölümden sonra her bölüm sonu atıyordu kamera arkası bitesiye kadar Afili Aşk.O kadar YouTube'tan ön izleme yapmışlar bunun için miymiş tüm tatava? Şöyle 10 dakikalık uzun bir şey yayınlasalar iyi olurmuş. Menajerimi Ara'nın sosyal medya sorumlusu diziyi çok boşluyor. Sosyal medya daha iyi yönetilirse bu reytinge bile yansır. Reklamını iyi yapamıyor dizinin.
Masterchef, Hekimoğlu ve Baraj karşısında 6 küsür reyting almış dizi için artık rakiplerin yokluğundan medet umar hale mi geldik.Yeni yıl arası vermeyecekmiş. Survivor öncesi yapılacak son hamle dizi için. Umarım 3 ve 10 Ocak'taki bölümler eski tadında olur ve sağlam isimler konuk olur. İzleyici bir kere Survivor'a kaçarsa geri gelmeyebilir.
Dizi Salı günleri 6 reytingi görmüş müydü ya?Masterchef, Hekimoğlu ve Baraj karşısında 6 küsür reyting almış dizi için artık rakiplerin yokluğundan medet umar hale mi geldik.