hayret bi şey
Emekli
MaalesefMasterchef, Hekimoğlu ve Baraj karşısında 6 küsür reyting almış dizi için artık rakiplerin yokluğundan medet umar hale mi geldik.![]()
6.99 rekor reytingiydi sanırımDizi Salı günleri 6 reytingi görmüş müydü ya?
MaalesefMasterchef, Hekimoğlu ve Baraj karşısında 6 küsür reyting almış dizi için artık rakiplerin yokluğundan medet umar hale mi geldik.![]()
6.99 rekor reytingiydi sanırımDizi Salı günleri 6 reytingi görmüş müydü ya?
Evet 2 ve 3. bölümlerde almıştı. Masumlar Apartmanı denilen bela başlamasa bu düzeyde kafası rahat devam ederdi.Dizi Salı günleri 6 reytingi görmüş müydü ya?
Oha, daha yeni selfi atıldı... 😱Ahsen Eroğlu Instagram'da Canan Ergüder ve Menajerimi Ara sayfasını takipten çıkarmış tövbe tövbe. 😱 Lütfen kavga gibi bir şey yaşanmamış olsun.@Özgür @serhatt @hayret bi şey @mesmeso61
Canan Ergüder'i yeniden takibe almış neyse ki. 🙏 Dizi hesabını hala etmiyor ama o kadar önemli değil.Oha, daha yeni selfi atıldı... 😱
Kadın diziyi o kadar saçma bir şekle soktu ki toplamaya çalışırken batırması daha olası. Madem Hicham hikayesini yapmak gibi bir planın vardı o zaman Serkan niye karşı şirketi satın aldı? Mayda ve Kıraç ile neden eskiden hikayeler var algısı yaptın? Diziyi her geçen bölüm daha da çorba yapıyor. Samimi söylüyorum bu dizide raya girme potansiyeli görmüyorum. Bir yerde çok fena patlayacak bu hikayeler. Abi en büyük örneği köstebek niye ortaya çıkmadı hala? Bu kadar saçma bir konunun bu zamana sarkmaması gerekiyordu.YENİ TANITIM
Bence bir sorun yok, bile isteye çıkmamıştır. Dizinin sayfası takip ediyor hala. Haa eğer diziden çıkarsa o zaman ''Menajerimi Ara love finish tatlımAhsen Eroğlu Instagram'da Canan Ergüder ve Menajerimi Ara sayfasını takipten çıkarmış tövbe tövbe. 😱 Lütfen kavga gibi bir şey yaşanmamış olsun.@Özgür @serhatt @hayret bi şey @mesmeso61
Harfiyen katılıyorum, şuan alakaya maydanoz oldu resmen. Artık bir şeyler yapmaya çalışması iyi bir gelişmeyken konuları böyle birbirine bağlamaya çalışması da bir o kadar kötü.Kadın diziyi o kadar saçma bir şekle soktu ki toplamaya çalışırken batırması daha olası. Madem Hicham hikayesini yapmak gibi bir planın vardı o zaman Serkan niye karşı şirketi satın aldı? Mayda ve Kıraç ile neden eskiden hikayeler var algısı yaptın? Diziyi her geçen bölüm daha da çorba yapıyor. Samimi söylüyorum bu dizide raya girme potansiyeli görmüyorum. Bir yerde çok fena patlayacak bu hikayeler. Abi en büyük örneği köstebek niye ortaya çıkmadı hala? Bu kadar saçma bir konunun bu zamana sarkmaması gerekiyordu.
Dizinin şu anda tek kurtuluşu ünlü konuklar. Dizi kendi hikayesiyle devam etmeye çalışırsa Survivor'un gelmesine gerek kalmayacak kendi kendine bitecek. Bu bölüm ÇGH'nin oranları buraya kaymaz ise radikal kararlar alınmalı artık.
Ne yapmaya çalışıyor bu ecünnü.Canan Ergüder'i yeniden takibe almış neyse ki. 🙏 Dizi hesabını hala etmiyor ama o kadar önemli değil.![]()
Kazara olmuştur çamurlaşma.Ne yapmaya çalışıyor bu ecünnü.![]()
İlk bölümü çok iyiydi ama konudan sapmış sanırımOrijinal bölümlere geri dönünce Serkan’dan Hicham yapmaya çalıştığını fark ettik ama yahu madem Serkan’dan Hicham yaratıyorsun, ne diye bu karakteri dizinin kötüsü, entrikacısı yaptın başta? Adamın kendi ajansı varken, Ego’yla rekabete girmişken ve oyuncularını kapmışken şimdi Ego’yu satın almasının ne anlamı var?
Eminim oyuncular da bu senaryodan rahatsızdır. Çünkü yokuş aşağı giden bir hikaye var...
Konuklar çok ünlü olmasa da fragmanda eğlenceli sahneler vardı bence çok yüksek olmasa da ortalama üstü seviyede tutabilirsin.Sanırım yılbaşı konsepti var diye bu bölüm için beklentimi çok yüksek tuttum. Umarım çakılmam. Çok mu şey istiyorum artık şu Ekin Atalar'dan?![]()