Kadının diyelim Ufak Tefek Ecünnüler gebereli çok oluyorKadın ve UTC'nin ilk kurbanı sonuçta.
Sende kıskanma dizilerimin başarısını.![]()
Kadının diyelim Ufak Tefek Ecünnüler gebereli çok oluyorKadın ve UTC'nin ilk kurbanı sonuçta.
Sende kıskanma dizilerimin başarısını.![]()
En kalitelisi Kenanımın oynadığıydı,diğerleri balondu![]()
Aaa vlla Kenanda yapamadıysa daha denemesinlerKanal D üçüncüye tutturacak.![]()
Tek bir geberen var, o da senin Mehmedin.Kadının diyelim Ufak Tefek Ecünnüler gebereli çok oluyor![]()
![]()
![]()
Bence yapılan en büyük hata istanbul'un fethinin geciktirmekAaa sürpriz diyordun bir de yalandan ben sana Fatih neden bittiğiyle ilgili yazarsın kesin derken @Yiğitt efendi![]()
![]()
Aaa bu Fatih çok bilindiği için tutmuyor sanırım 2 kere Kanal D yaptı 2 defa falanda Trt yaptıErtuğruldan önce Trt de denedi birkaç defa bu Fatihi orda da tutmadı
Sülüman ve Ertuğrul tuttu onlarda farklı olduklarından dolayı ilgi gördü sanırım
@Forumdash @eskici @serhatt @xemrexxx @Harunnn60
Keşke kabul etmeseydi bu projeyiAaa vlla Kenanda yapamadıysa daha denemesinler
Osman tutar Ertuğrul bitince yapacaktık oda ilgi çekecektir biz işi biliyoruz ayoll![]()
![]()
![]()
Tek bir geberen var, o da senin Mehmedin.UTC gelecek sezonu garantiledi zaten.
![]()
Bence yapılan en büyük hata istanbul'un fethinin geciktirmek![]()
Eşkiya sağlam ayakta durdu şimdi Kenanın bitmesiyle o Kadının topuklarına sıkacak ve toteli geri alacak Ertuğrulum gibiKeşke kabul etmeseydi bu projeyi
İnşallah kız dediğin olursa şeker dağıtacam mahalleyeEşkiya sağlam ayakta durdu şimdi Kenanın bitmesiyle o Kadının topuklarına sıkacak ve toteli geri alacak Ertuğrulum gibi![]()
Çocuklara dağıt 11 yaşından büyük kimseye vermeİnşallah kız dediğin olursa şeker dağıtacam mahalleye![]()
Niye kızÇocuklara dağıt 11 yaşından büyük kimseye verme![]()
![]()
![]()
Daha sevaba girersin çocukların hakkını eşşek kadar adamlara yedirmeNiye kız![]()
Ben beğendiklerime veririm diye düşünmüştüm amaDaha sevaba girersin çocukların hakkını eşşek kadar adamlara yedirme![]()
Aaa sevap için yap pis işlerini karıştırma sevap işlerine çarpılırsınBen beğendiklerime veririm diye düşünmüştüm ama![]()
Aman çarpılırsam senin gibi olurum allah korusunAaa sevap için yap pis işlerini karıştırma sevap işlerine çarpılırsın![]()
kız ilk defa bir türk dizisinin afişi cannesta o ka büyük yerdeydi reklam masrafından ne ka zarar etti acaba @YiğittAaa sürpriz diyordun bir de yalandan ben sana Fatih neden bittiğiyle ilgili yazarsın kesin derken @Yiğitt efendi![]()
![]()
Aaa bu Fatih çok bilindiği için tutmuyor sanırım 2 kere Kanal D yaptı 2 defa falanda Trt yaptıErtuğruldan önce Trt de denedi birkaç defa bu Fatihi orda da tutmadı
Sülüman ve Ertuğrul tuttu onlarda farklı olduklarından dolayı ilgi gördü sanırım
@Forumdash @eskici @serhatt @xemrexxx @Harunnn60
Aaa şu Kraliçe olankız ilk defa bir türk dizisinin afişi cannesta o ka büyük yerdeydi reklam masrafından ne ka zarar etti acaba @Yiğittbu arada meryoşuma laf etmiştin dizisi 15 bölüm sürdü senin kenanın 6
bu da sana ders olsun beter ol kahrol mahvol
![]()
kenanla oynasın
Adama siz uğursuz geldiniz zaten bee Gişede batırdınız büyüsü bozuldukenanla oynasın![]()
yanlış evlilik her zaman hazin sonu hızlandırır beroş da kenanla evlendi çöküşlerdeAdama siz uğursuz geldiniz zaten bee Gişede batırdınız büyüsü bozuldu![]()
Boşansınlar ozaman Kenan Sinemi alsın Kenanda Bereniyanlış evlilik her zaman hazin sonu hızlandırır beroş da kenanla evlendi çöküşlerde@Forumdash
kenan da sinemle evlendi o da çökecek kaçışı yok![]()
kız hangi kenan kimi alıyor sana bırakırsak işi en son iki kenan evlenir