Kadının diyelim Ufak Tefek Ecünnüler gebereli çok oluyorKadın ve UTC'nin ilk kurbanı sonuçta.
Sende kıskanma dizilerimin başarısını.
Kadının diyelim Ufak Tefek Ecünnüler gebereli çok oluyorKadın ve UTC'nin ilk kurbanı sonuçta.
Sende kıskanma dizilerimin başarısını.
En kalitelisi Kenanımın oynadığıydı,diğerleri balondu
Aaa vlla Kenanda yapamadıysa daha denemesinlerKanal D üçüncüye tutturacak.
Tek bir geberen var, o da senin Mehmedin. UTC gelecek sezonu garantiledi zaten.Kadının diyelim Ufak Tefek Ecünnüler gebereli çok oluyor
Bence yapılan en büyük hata istanbul'un fethinin geciktirmekAaa sürpriz diyordun bir de yalandan ben sana Fatih neden bittiğiyle ilgili yazarsın kesin derken @Yiğitt efendi
Aaa bu Fatih çok bilindiği için tutmuyor sanırım 2 kere Kanal D yaptı 2 defa falanda Trt yaptı Ertuğruldan önce Trt de denedi birkaç defa bu Fatihi orda da tutmadı Sülüman ve Ertuğrul tuttu onlarda farklı olduklarından dolayı ilgi gördü sanırım @Forumdash @eskici @serhatt @xemrexxx @Harunnn60
Keşke kabul etmeseydi bu projeyiAaa vlla Kenanda yapamadıysa daha denemesinler
Osman tutar Ertuğrul bitince yapacaktık oda ilgi çekecektir biz işi biliyoruz ayoll
Tek bir geberen var, o da senin Mehmedin. UTC gelecek sezonu garantiledi zaten.
Bence yapılan en büyük hata istanbul'un fethinin geciktirmek
Eşkiya sağlam ayakta durdu şimdi Kenanın bitmesiyle o Kadının topuklarına sıkacak ve toteli geri alacak Ertuğrulum gibiKeşke kabul etmeseydi bu projeyi
İnşallah kız dediğin olursa şeker dağıtacam mahalleyeEşkiya sağlam ayakta durdu şimdi Kenanın bitmesiyle o Kadının topuklarına sıkacak ve toteli geri alacak Ertuğrulum gibi
Çocuklara dağıt 11 yaşından büyük kimseye vermeİnşallah kız dediğin olursa şeker dağıtacam mahalleye
Niye kızÇocuklara dağıt 11 yaşından büyük kimseye verme
Daha sevaba girersin çocukların hakkını eşşek kadar adamlara yedirmeNiye kız
Ben beğendiklerime veririm diye düşünmüştüm amaDaha sevaba girersin çocukların hakkını eşşek kadar adamlara yedirme
Aaa sevap için yap pis işlerini karıştırma sevap işlerine çarpılırsınBen beğendiklerime veririm diye düşünmüştüm ama
Aman çarpılırsam senin gibi olurum allah korusunAaa sevap için yap pis işlerini karıştırma sevap işlerine çarpılırsın
kız ilk defa bir türk dizisinin afişi cannesta o ka büyük yerdeydi reklam masrafından ne ka zarar etti acaba @Yiğitt bu arada meryoşuma laf etmiştin dizisi 15 bölüm sürdü senin kenanın 6 bu da sana ders olsun beter ol kahrol mahvolAaa sürpriz diyordun bir de yalandan ben sana Fatih neden bittiğiyle ilgili yazarsın kesin derken @Yiğitt efendi
Aaa bu Fatih çok bilindiği için tutmuyor sanırım 2 kere Kanal D yaptı 2 defa falanda Trt yaptı Ertuğruldan önce Trt de denedi birkaç defa bu Fatihi orda da tutmadı Sülüman ve Ertuğrul tuttu onlarda farklı olduklarından dolayı ilgi gördü sanırım @Forumdash @eskici @serhatt @xemrexxx @Harunnn60
Aaa şu Kraliçe olan @Yiğitt Meryeme dizi yapsın denize düştü yılan olarak size sarılsınkız ilk defa bir türk dizisinin afişi cannesta o ka büyük yerdeydi reklam masrafından ne ka zarar etti acaba @Yiğitt bu arada meryoşuma laf etmiştin dizisi 15 bölüm sürdü senin kenanın 6 bu da sana ders olsun beter ol kahrol mahvol
kenanla oynasınAaa şu Kraliçe olan @Yiğitt Meryeme dizi yapsın denize düştü yılan olarak size sarılsın
Adama siz uğursuz geldiniz zaten bee Gişede batırdınız büyüsü bozuldukenanla oynasın
yanlış evlilik her zaman hazin sonu hızlandırır beroş da kenanla evlendi çöküşlerde @ForumdashAdama siz uğursuz geldiniz zaten bee Gişede batırdınız büyüsü bozuldu
Boşansınlar ozaman Kenan Sinemi alsın Kenanda Bereni @Forumdash @sokak sanatiyanlış evlilik her zaman hazin sonu hızlandırır beroş da kenanla evlendi çöküşlerde @Forumdash
kenan da sinemle evlendi o da çökecek kaçışı yok
kız hangi kenan kimi alıyor sana bırakırsak işi en son iki kenan evlenirBoşansınlar ozaman Kenan Sinemi alsın Kenanda Bereni @Forumdash @sokak sanati