Allah'ın izniyle 3. yapışımız da Istanbul'u fethedeceğiz.Allah'ın hakkı 3 deyip bir kez daha denemezler inşallah
Allah'ın izniyle 3. yapışımız da Istanbul'u fethedeceğiz.Allah'ın hakkı 3 deyip bir kez daha denemezler inşallah
Kanal D'deki yöneticilerin gönüllerini fethedin önceAllah'ın izniyle 3. yapışımız da Istanbul'u fethedeceğiz.![]()
Mayıs başında yeni yönetim geliyor, hayırlısıyla 6. sıradan ilk sıraya fırlayacağız.Kanal D'deki yöneticilerin gönüllerini fethedin önce![]()
Sen diyorsan hepsi devam demektir.Kanal D'nin yeni sahipleri Arka Sokaklar dışında tüm dizilerini sezon sonunda bitirme kararı almış diye duydum, nalları dikiyorsunuz geçmiş olsun![]()
@Yiğitt
Vatanım Sensin: Sezon sonu final yapacağı kesinleşti.Sen diyorsan hepsi devam demektir.
Daha yöneticilerimiz gelmedi, Mayıs başında gelecekler. O zaman kararlar belli olur.![]()
Star'ın da Burak ve Barış dizileri olmadı ona kalırsaVatanım Sensin: Sezon sonu final yapacağı kesinleşti.
Mehmed: Bu hafta final.
SBA: Kanal değiştirme ihtimali var.
Arka Sokaklar'ı aradan çıkarırsan zaten geriye ÇD ve İnsanlık Suçu kalıyor bunların da reytingleri pek parlak değil zaten![]()
Ayrıca Elçin Sangu ve Engin Akyürek'in dizileri de bu sezon yayınlanmadı yalancı Mavi Top
![]()
Ona biz Hızır Çakırbeyli ve ailesi bir Cihan fatihini yedi diyelimKanal D'nin yeni sahipleri Arka Sokaklar dışında tüm dizilerini sezon sonunda bitirme kararı almış diye duydum, nalları dikiyorsunuz geçmiş olsun![]()
@Yiğitt
Ben kaliteli yorumladım, farkımız tarzımızBunları önceden biz forumdakiler söylemiştik zaten. Hepsineteker teker olmamış atan @Yiğitt şimdilerde konu açarak alasını yorumluyor.![]()
Sen ona reytingleri görünce 180 derece yön değiştirdim desene.Ben kaliteli yorumladım, farkımız tarzımız![]()
14-15 alsaydı sizi görecektim asıl o zaman.Sen ona reytingleri görünce 180 derece yön değiştirdim desene.![]()
Alamayacağını bildiğimiz için maalesef göremedin.14-15 alsaydı sizi görecektim asıl o zaman.![]()
Kıskanç Alamancı hemen tünemiş buraya baykuş gibiAlamayacağını bildiğimiz için maalesef göremedin.![]()
Kanal D üçüncüye tutturacak.Aaa sürpriz diyordun bir de yalandan ben sana Fatih neden bittiğiyle ilgili yazarsın kesin derken @Yiğitt efendi![]()
![]()
Aaa bu Fatih çok bilindiği için tutmuyor sanırım 2 kere Kanal D yaptı 2 defa falanda Trt yaptıErtuğruldan önce Trt de denedi birkaç defa bu Fatihi orda da tutmadı
Sülüman ve Ertuğrul tuttu onlarda farklı olduklarından dolayı ilgi gördü sanırım
@Forumdash @eskici @serhatt @xemrexxx @Harunnn60
En kalitelisi Kenanımın oynadığıydı,diğerleri balonduAaa sürpriz diyordun bir de yalandan ben sana Fatih neden bittiğiyle ilgili yazarsın kesin derken @Yiğitt efendi![]()
![]()
Aaa bu Fatih çok bilindiği için tutmuyor sanırım 2 kere Kanal D yaptı 2 defa falanda Trt yaptıErtuğruldan önce Trt de denedi birkaç defa bu Fatihi orda da tutmadı
Sülüman ve Ertuğrul tuttu onlarda farklı olduklarından dolayı ilgi gördü sanırım
@Forumdash @eskici @serhatt @xemrexxx @Harunnn60
Kadın ve UTC'nin ilk kurbanı sonuçta.Kıskanç Alamancı hemen tünemiş buraya baykuş gibi![]()
![]()
![]()