'Mehmed: Bir Cihan Fatihi' Neden Erken Final Yapıyor? | Yiğitt Yazıyor!

Kanal D'nin yeni sahipleri Arka Sokaklar dışında tüm dizilerini sezon sonunda bitirme kararı almış diye duydum, nalları dikiyorsunuz geçmiş olsun :A :A @Yiğitt

Sen diyorsan hepsi devam demektir. :A

Daha yöneticilerimiz gelmedi, Mayıs başında gelecekler. O zaman kararlar belli olur. :D
Vatanım Sensin: Sezon sonu final yapacağı kesinleşti.
Mehmed: Bu hafta final.
SBA: Kanal değiştirme ihtimali var.

Arka Sokaklar'ı aradan çıkarırsan zaten geriye ÇD ve İnsanlık Suçu kalıyor bunların da reytingleri pek parlak değil zaten :A :A Ayrıca Elçin Sangu ve Engin Akyürek'in dizileri de bu sezon yayınlanmadı yalancı Mavi Top :D

Vatanım Sensin: Sezon sonu final yapacağı kesinleşti.
Mehmed: Bu hafta final.
SBA: Kanal değiştirme ihtimali var.

Arka Sokaklar'ı aradan çıkarırsan zaten geriye ÇD ve İnsanlık Suçu kalıyor bunların da reytingleri pek parlak değil zaten :A :A Ayrıca Elçin Sangu ve Engin Akyürek'in dizileri de bu sezon yayınlanmadı yalancı Mavi Top :D
Star'ın da Burak ve Barış dizileri olmadı ona kalırsa :A

SBA'nın kanal değiştirme olayı nedir, nereden geliyor bu? :A

İnsanlık Suçu yaz boyu devam, ÇD de yeni sezonda devam çatla. :Z

Muhteşem Yüzyıl'a o kadar benziyordu ki Kösem'den sonra Fatih de aynı hastalığa yakalandı

Bunları önceden biz forumdakiler söylemiştik zaten. Hepsine teker teker olmamış atan @Yiğitt şimdilerde konu açarak alasını yorumluyor. :A

Aaa sürpriz diyordun bir de yalandan ben sana Fatih neden bittiğiyle ilgili yazarsın kesin derken @Yiğitt efendi :A :A :A

Aaa bu Fatih çok bilindiği için tutmuyor sanırım 2 kere Kanal D yaptı 2 defa falanda Trt yaptı :F Ertuğruldan önce Trt de denedi birkaç defa bu Fatihi orda da tutmadı :A Sülüman ve Ertuğrul tuttu onlarda farklı olduklarından dolayı ilgi gördü sanırım :F @Forumdash @eskici @serhatt @xemrexxx @Harunnn60

Aaa sürpriz diyordun bir de yalandan ben sana Fatih neden bittiğiyle ilgili yazarsın kesin derken @Yiğitt efendi :A :A :A

Aaa bu Fatih çok bilindiği için tutmuyor sanırım 2 kere Kanal D yaptı 2 defa falanda Trt yaptı :F Ertuğruldan önce Trt de denedi birkaç defa bu Fatihi orda da tutmadı :A Sülüman ve Ertuğrul tuttu onlarda farklı olduklarından dolayı ilgi gördü sanırım :F @Forumdash @eskici @serhatt @xemrexxx @Harunnn60
Kanal D üçüncüye tutturacak. :Z

En kalitelisi Kenanımın oynadığıydı,diğerleri balondu :A