Allah'ın izniyle 3. yapışımız da Istanbul'u fethedeceğiz.Allah'ın hakkı 3 deyip bir kez daha denemezler inşallah
Allah'ın izniyle 3. yapışımız da Istanbul'u fethedeceğiz.Allah'ın hakkı 3 deyip bir kez daha denemezler inşallah
Kanal D'deki yöneticilerin gönüllerini fethedin önceAllah'ın izniyle 3. yapışımız da Istanbul'u fethedeceğiz.
Mayıs başında yeni yönetim geliyor, hayırlısıyla 6. sıradan ilk sıraya fırlayacağız.Kanal D'deki yöneticilerin gönüllerini fethedin önce
Sen diyorsan hepsi devam demektir.Kanal D'nin yeni sahipleri Arka Sokaklar dışında tüm dizilerini sezon sonunda bitirme kararı almış diye duydum, nalları dikiyorsunuz geçmiş olsun @Yiğitt
Vatanım Sensin: Sezon sonu final yapacağı kesinleşti.Sen diyorsan hepsi devam demektir.
Daha yöneticilerimiz gelmedi, Mayıs başında gelecekler. O zaman kararlar belli olur.
Star'ın da Burak ve Barış dizileri olmadı ona kalırsaVatanım Sensin: Sezon sonu final yapacağı kesinleşti.
Mehmed: Bu hafta final.
SBA: Kanal değiştirme ihtimali var.
Arka Sokaklar'ı aradan çıkarırsan zaten geriye ÇD ve İnsanlık Suçu kalıyor bunların da reytingleri pek parlak değil zaten Ayrıca Elçin Sangu ve Engin Akyürek'in dizileri de bu sezon yayınlanmadı yalancı Mavi Top
Ona biz Hızır Çakırbeyli ve ailesi bir Cihan fatihini yedi diyelimKanal D'nin yeni sahipleri Arka Sokaklar dışında tüm dizilerini sezon sonunda bitirme kararı almış diye duydum, nalları dikiyorsunuz geçmiş olsun @Yiğitt
Ben kaliteli yorumladım, farkımız tarzımızBunları önceden biz forumdakiler söylemiştik zaten. Hepsineteker teker olmamış atan @Yiğitt şimdilerde konu açarak alasını yorumluyor.
Sen ona reytingleri görünce 180 derece yön değiştirdim desene.Ben kaliteli yorumladım, farkımız tarzımız
14-15 alsaydı sizi görecektim asıl o zaman.Sen ona reytingleri görünce 180 derece yön değiştirdim desene.
Alamayacağını bildiğimiz için maalesef göremedin.14-15 alsaydı sizi görecektim asıl o zaman.
Kıskanç Alamancı hemen tünemiş buraya baykuş gibiAlamayacağını bildiğimiz için maalesef göremedin.
Kanal D üçüncüye tutturacak.Aaa sürpriz diyordun bir de yalandan ben sana Fatih neden bittiğiyle ilgili yazarsın kesin derken @Yiğitt efendi
Aaa bu Fatih çok bilindiği için tutmuyor sanırım 2 kere Kanal D yaptı 2 defa falanda Trt yaptı Ertuğruldan önce Trt de denedi birkaç defa bu Fatihi orda da tutmadı Sülüman ve Ertuğrul tuttu onlarda farklı olduklarından dolayı ilgi gördü sanırım @Forumdash @eskici @serhatt @xemrexxx @Harunnn60
En kalitelisi Kenanımın oynadığıydı,diğerleri balonduAaa sürpriz diyordun bir de yalandan ben sana Fatih neden bittiğiyle ilgili yazarsın kesin derken @Yiğitt efendi
Aaa bu Fatih çok bilindiği için tutmuyor sanırım 2 kere Kanal D yaptı 2 defa falanda Trt yaptı Ertuğruldan önce Trt de denedi birkaç defa bu Fatihi orda da tutmadı Sülüman ve Ertuğrul tuttu onlarda farklı olduklarından dolayı ilgi gördü sanırım @Forumdash @eskici @serhatt @xemrexxx @Harunnn60
Kadın ve UTC'nin ilk kurbanı sonuçta.Kıskanç Alamancı hemen tünemiş buraya baykuş gibi