Kanal D Mehmed: Bir Cihan Fatihi - Dizi Yorumları

Algici karısı Çiğdem- :A Ben Kenanı destekliyorum diziyi desteklemiyorum :T: Diziyi izleyince yorumumu görürsün zaten:T: @eskici yorumun harikaydı. okurken diziyi hissettim :bhr: :A
Kenanın bu dizisini desteklemiyor :A :A :A

Bende araplar yüzünden bu dizisini desteklemiyor diyorum zaten Faruk bey :A :A :A @eskici

Ama adam kanal satılıcak diye yapmış belliki :A :A :A

Kenanın bu dizisini desteklemiyor :A :A :A

Bende araplar yüzünden bu dizisini desteklemiyor diyorum zaten Faruk bey :A :A :A @eskici

Ama adam kanals atılıcak diye yapmış belliki :A :A :A
Merak etme bu diziyi yeni sahibi atv'ye filan satar :F:F Ne de olsa artık kanka kanalı olacak:F Pazartesi yayınlanabilir :A Kenanın dizileri genelde atvye transfer oluyor:F Olan Arasa olur bu sefer söylim:A @eskici

Merak etme bu diziyi yeni sahibi atv'ye filan satar :F:F Ne de olsa artık kanka kanalı olacak:F Pazartesi yayınlanabilir :A Kenanın dizileri genelde atvye transfer oluyor:F Olan Arasa olur bu sefer söylim:A @eskici
Aaa Showdan Atv e gitmeye alışık ama Kanal D den gitmez bence Araplara satıldığı için Kenanı etkilemez bu durum :A Hem Kenan giderse Kanal D ozaman batar :F @Yiğitt

Aaa Showdan Atv e gitmeye alışık ama Kanal D den gitmez bence Araplara satıldığı için Kenanı etkilemez bu durum :A Hem Kenan giderse Kanal D ozaman batar :F @Yiğitt
Kanal batmiş zaten:F Çok ucuza gitmiş :X Star satildiğinda bunun yarısı kadar fiyata satıldı:A Yeni sahibi bu dizinin masrafını nasıl çıkaracak bi de o var:A en az 14 reyting almalıymış bu dizi masrafları çıkarması için:X