Kanal D Mehmed: Bir Cihan Fatihi - Dizi Yorumları

Ben ilk bölümün ortalarında biraz durgunluk olsa da özellikle ay tutulması sahnesinden sonra dizi baya akıcı gitti,beğendim. Ayrıca 2.bölüm fragmanı da heyecanlı olmuş.

Bu arada Kanal D, diziyi siteye yükledi. 2 saat içinde 100 binden fazla izlenme yaptı. :bhr: @Forumdash @Çiğdem- @eskici

@Forumdash @Çiğdem- emrenin size mesajı dün akşam yazdı giremediğim için söylemedim dizi ile ilgili:D
Aaa laf ediyordunuz @Forumdash @eskici :A Şimdi izleyin bakalım :Z

Hhahaha Aaa bir @xemrexxx eksikti zaten @vadikızı :A Diziyi izlediğine ve taklit gibi gidiyor yorumları gördüm dediği kendi yorumu ve görüşü :A :A :A

@Forumdash @Çiğdem- emrenin size mesajı dün akşam yazdı giremediğim için söylemedim dizi ile ilgili:D

Aaa laf ediyordunuz @Forumdash @eskici :A Şimdi izleyin bakalım :Z

Hhahaha Aaa bir @xemrexxx eksikti zaten @vadikızı :A Diziyi izlediğine ve taklit gibi gidiyor yorumları gördüm dediği kendi yorumu ve görüşü :A :A :A

Ahaha ordan bilebize yetişiyor :F @Çiğdem- senin dedğin gibi geçen hafta Kenana laf atmak için foruma girmişti. Bu hafta aynı şeyi yapmamak için bu sefer twitterdan girmiş :F

Şu cocuga birisi söylesin. Twittera üyeliksiz girip yorumlara bakılabiliyor:A Kimi kandırıyor twitter hesabımız yokdiye:F Yorumlara baktiğimda dizi kötüleniyordu ama MY'nin kötü kopyası denmiyordu:A Kendi yorumu onun:A