xBUGRAx
Emekli
Starimin paralariyla o yalnız. Ay ne çektiniz be artıkları toplamaya
2. Sezonda yenilendi gerçek mermerler kullanılmıştı övgü almıştı hatırlıyorum.
Starimin paralariyla o yalnız. Ay ne çektiniz be artıkları toplamaya
Bu arada Kanal D, diziyi siteye yükledi. 2 saat içinde 100 binden fazla izlenme yaptı. @Forumdash @Çiğdem- @eskici
Aaa laf ediyordunuz @Forumdash @eskici Şimdi izleyin bakalım
Hhahaha Aaa bir @xemrexxx eksikti zaten @vadikızı Diziyi izlediğine ve taklit gibi gidiyor yorumları gördüm dediği kendi yorumu ve görüşü
Bölümü izledin miHaftasonu izleyip yorum yazacakmış yok be bende twiiterden baktım yorumlarda görüm yorumları
Bölümü izledin mi
Aaa onlar @xemrexxx ve onun gibiler işte cnmİzledim dün beğendim ben sadece karanlıktı bir o kısmı sevemedim twiiterdende baktım yorumlara taklit diyen vardı
Aaa o şimdi tablolar hazırlıyordur gelince karşılaştırmalar yaparBu haftasonu emreden fena çekeceğin var Çiğdem valla
Aaa o şimdi tablolar hazırlıyordur gelince karşılaştırmalar yapar
Objektif yorumla aşkısı izlenir mi ?Bu arada Kanal D, diziyi siteye yükledi. 2 saat içinde 100 binden fazla izlenme yaptı. @Forumdash @Çiğdem- @eskici
Pek senlik değil gibi, bilemedim yani.Objektif yorumla aşkısı izlenir mi ?
Yüklenmeseydi izlemezdim bu diziyiBu arada Kanal D, diziyi siteye yükledi. 2 saat içinde 100 binden fazla izlenme yaptı. @Forumdash @Çiğdem- @eskici
Kanal D satıldı artık, savunmam bundan sonra.Yüklenmeseydi izlemezdim bu diziyi
Evet gördüm neden öyle bir şey olmuş haberin var mıKanal D satıldı artık, savunmam bundan sonra.
Açıklama bekliyoruz.Evet gördüm neden öyle bir şey olmuş haberin var mı
Kötü gidiyordu zaten battılar demek kiAçıklama bekliyoruz.
Hhahaha Aaa bir @xemrexxx eksikti zaten @vadikızı Diziyi izlediğine ve taklit gibi gidiyor yorumları gördüm dediği kendi yorumu ve görüşü