Bulamıyorsunuz linkNe farkediyor aynı şey izliyoruz sonuçta
Bulamıyorsunuz linkNe farkediyor aynı şey izliyoruz sonuçta
KADIN varken arapların dizisini mi izlimCanlı izlemezsen böyle olursun @eskici de netten bakacaktı
Yok telif atmiş yada korkularından yuklememişler.Oha hiçbir yerde yok mu bu dizi şimdi
"Vallaha bize bişey olmaz"@Forumdash ile size ohh olsun Kenan bu cansız izlenir mi hiç
Kanal D kadar rezil bir kanal görmedim keşke başka kanalda olsaydı bu diziKADIN varken arapların dizisini mi izlim
Yok telif atmiş yada korkularından yuklememişler.
"Vallaha bize bişey olmaz"
Bizim gibi kaliteli izleyicisinii kaybeder Kanal d dimi @eskici evladım
KADIN varken arapların dizisini mi izlim
Yok telif atmiş yada korkularından yuklememişler.
"Vallaha bize bişey olmaz"
Bizim gibi kaliteli izleyicisinii kaybeder Kanal d dimi @eskici evladım
Aaa Youtube de ve Kanal D resmi sitesinde ayrıca Phuda yok Google sitelerinde part part bulanık görüntülerle size iyi seyirlerKanal D kadar rezil bir kanal görmedim keşke başka kanalda olsaydı bu dizi
Google'da da yok galibaAaa Youtube de ve Kanal D resmi sitesinde ayrıca Phuda yok Google sitelerinde part part bulanık görüntülerle size iyi seyirler
Kanal D sınırları zorluyor artık bu kadar paragöz bir kanal olamaz yazıklar olsun
Aaa Youtube de ve Kanal D resmi sitesinde ayrıca Phuda yok Google sitelerinde part part bulanık görüntülerle size iyi seyirler
Yok her yeri talan ettim yok. Wassaptan Flicity ve Cisco'ya yazdım onlar da bulamadıGoogle'da da yok galiba
Böyle bir rezillik görmedim ben bu güne kadarYok her yeri talan ettim yok. Wassaptan Flicity ve Cisco'ya yazdım onlar da bulamadı
Yok her yeri talan ettim yok. Wassaptan Flicity ve Cisco'ya yazdım onlar da bulamadı
Walking Dead gibi kaldırmıslar heryerdenKanal D sınırları zorluyor artık bu kadar paragöz bir kanal olamaz yazıklar olsun
Valla bu yaptıkları benim diziyi canlı izlememi sağlamaz diziyi hiç izlemememi sağlar böyle olursa izlemem maalesefWalking Dead gibi kaldırmıslar heryerden
Ama çok iyi oldu bu Netten izleriz diyen tayfa şimdi haftaya canlı izlemek zorunda kalacak afferim @Yiğitt lere
Kesinlikle kardeş kelimesiBöyle bir rezillik görmedim ben bu güne kadar
İlk bölümünü izlmediğim dizinin ikinci bölümünü neden izlimWalking Dead gibi kaldırmıslar heryerden
Ama çok iyi oldu bu Netten izleriz diyen tayfa şimdi haftaya canlı izlemek zorunda kalacak afferim @Yiğitt lere
Kesinlikle kardeş kelimesi
Rezalet'i ben söylim
İlk bölümünü izlmediğim dizinin ikinci bölümünü neden izlim
Bol tekrar verirler yarından sonra kaçırmayın 2.bölümün özetide buna değil Yani lafın kısacası Salı akşamları artık Kanal D basından ayrılmak yokValla bu yaptıkları benim diziyi canlı izlememi sağlamaz diziyi hiç izlemememi sağlar böyle olursa izlemem maalesef
Ben anlamam o dizi internete yüklenmezse izlememBol tekrar verirler yarından sonra kaçırmayın 2.bölümün özetide buna değil Yani lafın kısacası Salı akşamları artık Kanal D basından ayrılmak yok
Aaa bak net izleyicisi reytinge katkısı yok demek ki Kenanlar sizi istemiyor @ForumdashBen anlamam o dizi internete yüklenmezse izlemem
Son cümlenden izlemediğin belli oluyorKota dedim kız İnternetten izlediğin diziye laf attım Edhona Hayır Meryemli bi sahne olsaydı bari
Bizim paralarla yapılan platoda çekiliyor.
Starimin paralariyla o yalnız. Ay ne çektiniz be artıkları toplamayaSizin uğraşıp çöpe attığınız paraları biz hazineye atalım bari.
Ben anlamam o dizi internete yüklenmezse izlemem
Bol tekrar verirler yarından sonra kaçırmayın 2.bölümün özetide buna değil Yani lafın kısacası Salı akşamları artık Kanal D basından ayrılmak yok
Dün kanalı nette izlemek isteyenler de tv'ye yönlendirildi, tüm canlı yayınlar engellendi. Sadece ''tv''de izleyebildi vatandaşlar.Kesinlikle kardeş kelimesi
Rezalet'i ben söylim
İlk bölümünü izlmediğim dizinin ikinci bölümünü neden izlim