Ohaa Suçu Kenana atıyor 😱 Ama @Forumdash kızmaz çünkü onun şirketinde değildiATV almaz zaten, yapımcı zarar ediyor başta.
Kenan yerine başka biri olsaydı tutardı, Kanal D gibi başarılı kanalda iş yapamadıysa artık işi zor gibi.![]()
Ohaa Suçu Kenana atıyor 😱 Ama @Forumdash kızmaz çünkü onun şirketinde değildiATV almaz zaten, yapımcı zarar ediyor başta.
Kenan yerine başka biri olsaydı tutardı, Kanal D gibi başarılı kanalda iş yapamadıysa artık işi zor gibi.![]()
Kendisi de pişman şuan
Kenan gibi adamı çökertiniz bee o kanal daha iflah olmazATV almaz zaten, yapımcı zarar ediyor başta.
Özüne dönsün oda Mafya ya girişsin hemen
Mafya değil de Ezel gibi İçerde gibi tek sezonluk iş yapsak Ay Yapım olarakÖzüne dönsün oda Mafya ya girişsin hemen![]()
![]()
![]()
Onlarda mafya işte bir bakımaMafya değil de Ezel gibi İçerde gibi tek sezonluk iş yapsak Ay Yapım olarak![]()
Eylül'de EZEL 2 yaparız, reytingler uçar.
Bi de Kenan'ı M.Akif Alakurt pozisyonuna soktu bu proje: Kenan bile beceremedi diceklerOnlarda mafya işte bir bakıma![]()
![]()
O tarzlarda bir diziye başlasın Fatih bukadar çabuk bitmesi Kenan hemen bir dizi planı yapacak diye düşünüyorum yeni sezonaBunu telafi etmek ister uzun araya başarılı olunca giriyordu
![]()
Sen bi süre gözüme gzükmeEylül'de EZEL 2 yaparız, reytingler uçar.![]()
Kıskanma hemen, Kenan D birliği devam edecek. Barışırız.Sen bi süre gözüme gzükme![]()
Sen bi süre gözüme gzükme![]()
Kenan Daha adım atmaz bence Kanal D eEylül'de EZEL 2 yaparız, reytingler uçar.![]()
Küs değilim dargınımKıskanma hemen, Kenan D birliği devam edecek. Barışırız.![]()
AtmasınKenan Daha adım atmaz bence Kanal D e![]()
![]()
![]()
Küs değilim dargınım
Atmasınİmajı haricinde bi katkısı olmadı adama
![]()
@mrt-06 Çukura getirsin Cumali olarak KenanıGöreceğiz.![]()
Yeni genel müdürümüzle ilk işimiz Ay Yapım ile barış olacak hayırlısıyla.Küs değilim dargınım
Atmasınİmajı haricinde bi katkısı olmadı adama
![]()
Çukur'u D'ye transfer ediyorsak olabilir.@mrt-06 Çukura getirsin Cumali olarak Kenanı![]()
![]()
![]()
Anlaşılan Kenanın iyice etinden sütünden yararlanmadan adamı rahat bırakmıcanız ayollYeni genel müdürümüzle ilk işimiz Ay Yapım ile barış olacak hayırlısıyla.
Çukur'u D'ye transfer ediyorsak olabilir.![]()