Ben ne yapıcam ayoll Faruk beyin evinde
Hhaha Fatih izlersiniz birlikte yanı dısarıda üşümene acımışBen ne yapıcam ayoll Faruk beyin evinde![]()
![]()
Ben üşümem alışığım zatenHhaha Fatih izlersiniz birlikte yanı dısarıda üşümene acımış![]()
![]()
![]()
Aaa bir an çöplükte yattığını unutuyorumBen üşümem alışığım zaten![]()
![]()
Çöplükte değil kral sokağında oturuyorumAaa bir an çöplükte yattığını unutuyorum![]()
![]()
![]()
Senin gözündeki eskicilik nasıl bir şey onu merak ediyorum en çokÇöplükte değil kral sokağında oturuyorum![]()
![]()
Anlatıyorum anlamıyorsun kiSenin gözündeki eskicilik nasıl bir şey onu merak ediyorum en çok![]()
![]()
![]()
Acımak insani bi duygu senin gibi fesatlar anlamazHhaha Fatih izlersiniz birlikte yanı dısarıda üşümene acımış![]()
![]()
![]()
İşim gücüm yok senin tv ni mi izleyecem yaAcımak insani bi duygu senin gibi fesatlar anlamaz
@eskici plazamın önunde dolaştiğin gibi şimdi camdan tv mi izliyorsun. Boşuna yalanlama![]()
Gecenin köründe nerden tv bulacanİşim gücüm yok senin tv ni mi izleyecem ya![]()
İnternetten izliyorum benGecenin köründe nerden tv bulacanSenin kulubede bile tv yok
![]()
tv'n bileyok diyorum sen hala internetim var diyorsunİnternetten izliyorum ben![]()
Benim her şeyim vartv'n bileyok diyorum sen hala internetim var diyorsun![]()
Tek sahip olduğun şey hiçbişeye sahip olmadiğin şeyBenim her şeyim var![]()
Bana edebiyat yapma Faruk beyTek sahip olduğun şey hiçbişeye sahip olmadiğin şey![]()
İşim gücüm yok senin tv ni mi izleyecem ya![]()
Ayy tamam be bana ne kızıyorsun Faruk bey evine ben getirmiyorum sankı eskiciyi kendisi gelmiyorAcımak insani bi duygu senin gibi fesatlar anlamaz
@eskici plazamın önunde dolaştiğin gibi şimdi camdan tv mi izliyorsun. Boşuna yalanlama![]()
Sen sardın başimaAyy tamam be bana ne kızıyorsun Faruk bey evine ben getirmiyorum sankı eskiciyi kendisi gelmiyor![]()
![]()
![]()
Hahah Aaa sen de rahatsızmı oluyorsun yoksa hoşunamı gidiyor çözemiyorum vllaSen sardın başima![]()
@eskici yerine Hande'yi sar başımaHahah Aaa sen de rahatsızmı oluyorsun yoksa hoşunamı gidiyor çözemiyorum vlla![]()
![]()
![]()