Ohaa Handeyi @eskici e tercih ediyorsan eğer geleceği varsada daha unut oğlanın kalbini kırdın : ( : (
Ohaa Handeyi @eskici e tercih ediyorsan eğer geleceği varsada daha unut oğlanın kalbini kırdın : ( : (
Beter olsun, dönmesinOhaa Handeyi @eskici e tercih ediyorsan eğer geleceği varsada daha unut oğlanın kalbini kırdın : ( : (![]()
Aaa hani yabancı herifle klibi çıkıcaktı bunun Hande demişkenBeter olsun, dönmesinHande'min de dediği gibi "sensiz de dönuyor dünya"
![]()
Yaza doğru çıkacak. Dün İstanbul Moda etkinliğinde buluşma oldu. O herifte vardı yan yana resimleri röportajlar vardıAaa hani yabancı herifle klibi çıkıcaktı bunun Hande demişken![]()
Aaa ozaman baya umutlular bu şarkıdan , yaz şarkısı olarak planlanıyorsaYaza doğru çıkacak. Dün İstanbul Moda etkinliğinde buluşma oldu. O herifte vardı yan yana resimleri röportajlar vardı![]()
Hande'm ergenlere çocuklara hitap etmediği için Aleyna yine geçerAaa ozaman baya umutlular bu şarkıdan , yaz şarkısı olarak planlanıyorsa
Çıkarsınlarda Tilki Kız bunalıma girsin![]()
![]()
![]()
Evet ama dünya starı diyorduya şimdi kendisi yabancı heriflerle düet yapamıyor diye kudururHande'm ergenlere çocuklara hitap etmediği için Aleyna yine geçer![]()
Faydee'yi TR'de tanıyorlarEvet ama dünya starı diyorduya şimdi kendisi yabancı heriflerle düet yapamıyor diye kudurur![]()
![]()
![]()
Aaa kesin bir zibidi bulur kıskanclığına demiştin dersinFaydee'yi TR'de tanıyorlarAleyna'nın daha ünlü biriyle düet yapması lazım
Demet gibi Fatman bilmem ne gibi biriyle yaparsa şaşirmam
![]()
Benim işim olmaz oralardaaaAyy tamam be bana ne kızıyorsun Faruk bey evine ben getirmiyorum sankı eskiciyi kendisi gelmiyor![]()
![]()
![]()
Ohaa Handeyi @eskici e tercih ediyorsan eğer geleceği varsada daha unut oğlanın kalbini kırdın : ( : (![]()
kız şu kıyafetleri değiştirseler keşke yoksa @Aserat ın dediği gibi mavi top patladı da parasız mı kaldı 😱 @YiğittBenim işim olmaz oralardaaa![]()
![]()
Aaa bence bu dizinin kıyafetleri süper ecünnülerin kıyafetleri özellikle yanı bana kalsa kundaklasınlar ama zaten o derece olmuş göz zevkim bozulmuyorkız şu kıyafetleri değiştirseler keşke yoksa @Aserat ın dediği gibi mavi top patladı da parasız mı kaldı 😱 @Yiğitt
neyse ilk bölümde hazal filize mahodevonun kahverengi elbisesini giydirmişlerdi sanırım @sokak sanati na mesaj verdiler orada da@MasacRE- @cookies @vadikızı @Dosi @destere @Harunnn60 @xBUGRAx @kerem @ozmoturk Ekli dosyayı görüntüle 58962 Ekli dosyayı görüntüle 58963 Ekli dosyayı görüntüle 58964 Ekli dosyayı görüntüle 58965
kız şu kıyafetleri değiştirseler keşke yoksa @Aserat ın dediği gibi mavi top patladı da parasız mı kaldı 😱 @Yiğitt
neyse ilk bölümde hazal filize mahodevonun kahverengi elbisesini giydirmişlerdi sanırım @sokak sanati na mesaj verdiler orada da@MasacRE- @cookies @vadikızı @Dosi @destere @Harunnn60 @xBUGRAx @kerem @ozmoturk Ekli dosyayı görüntüle 58962 Ekli dosyayı görüntüle 58963 Ekli dosyayı görüntüle 58964 Ekli dosyayı görüntüle 58965
ohaa rezalethttp://www.medyaradar.com/kanal-dde...-final-yapacak-medyaradar-ozel-haberi-1081693
Haber doğruysa 7. bölüm final.
Biri de konu açsın, uğraştırmayın pls![]()
Kenan'a mı üzeleyim yoksa yaratılan atmosferin mahvolmasına mı bilemedim
ATV almaz zaten, yapımcı zarar ediyor başta.Kenan'a mı üzeleyim yoksa yaratılan atmosferin mahvolmasına mı bilemedimFinal dediklerine göre atv'de almayacak
Oysa akit gazetesi küplere biniyordu
![]()