xBUGRAx
Süper Emekli
Starimin paralariyla o yalnız. Ay ne çektiniz be artıkları toplamaya![]()
2. Sezonda yenilendi gerçek mermerler kullanılmıştı övgü almıştı hatırlıyorum.
Starimin paralariyla o yalnız. Ay ne çektiniz be artıkları toplamaya![]()
Bu arada Kanal D, diziyi siteye yükledi. 2 saat içinde 100 binden fazla izlenme yaptı.@Forumdash @Çiğdem- @eskici
Aaa laf ediyordunuz @Forumdash @eskici
Aaa laf ediyordunuz @Forumdash @eskiciŞimdi izleyin bakalım
Hhahaha Aaa bir @xemrexxx eksikti zaten @vadikızıDiziyi izlediğine ve taklit gibi gidiyor yorumları gördüm dediği kendi yorumu ve görüşü
![]()
![]()
![]()
Bölümü izledin miHaftasonu izleyip yorum yazacakmış yok be bende twiiterden baktım yorumlarda görüm yorumları
Bölümü izledin mi![]()
Aaa onlar @xemrexxx ve onun gibiler işte cnmİzledim dün beğendim ben sadece karanlıktı bir o kısmı sevemedim twiiterdende baktım yorumlara taklit diyen vardı
Aaa o şimdi tablolar hazırlıyordur gelince karşılaştırmalar yaparBu haftasonu emreden fena çekeceğin var Çiğdem valla
Aaa o şimdi tablolar hazırlıyordur gelince karşılaştırmalar yapar![]()
![]()
![]()
Objektif yorumla aşkısı izlenir mi ?Bu arada Kanal D, diziyi siteye yükledi. 2 saat içinde 100 binden fazla izlenme yaptı.@Forumdash @Çiğdem- @eskici
Pek senlik değil gibi, bilemedim yani.Objektif yorumla aşkısı izlenir mi ?
Yüklenmeseydi izlemezdim bu diziyiBu arada Kanal D, diziyi siteye yükledi. 2 saat içinde 100 binden fazla izlenme yaptı.@Forumdash @Çiğdem- @eskici
Kanal D satıldı artık, savunmam bundan sonra.Yüklenmeseydi izlemezdim bu diziyi![]()
Evet gördüm neden öyle bir şey olmuş haberin var mıKanal D satıldı artık, savunmam bundan sonra.![]()
Açıklama bekliyoruz.Evet gördüm neden öyle bir şey olmuş haberin var mı![]()
Kötü gidiyordu zaten battılar demek kiAçıklama bekliyoruz.![]()
Aaa laf ediyordunuz @Forumdash @eskiciŞimdi izleyin bakalım
Hhahaha Aaa bir @xemrexxx eksikti zaten @vadikızıDiziyi izlediğine ve taklit gibi gidiyor yorumları gördüm dediği kendi yorumu ve görüşü
![]()
![]()
![]()