@Forumdash Bey uydurmuyorsa tabi
Hee bunu mu diyorsunlaaa yprum bile yapmişsiniz
https://fav10.net/forum/threads/türk-dizileri-arap-Ülkelerinden-kaldırılıyor.276810/
@Forumdash Bey uydurmuyorsa tabi
Hee bunu mu diyorsunlaaa yprum bile yapmişsiniz
https://fav10.net/forum/threads/türk-dizileri-arap-Ülkelerinden-kaldırılıyor.276810/
Güzel çevirdin kazı yakmadın afferin bacıma
Ben de öyle anladım be ne bunağı
Ben de öyle anladım be ne bunağı
Hahah Ayy tamam araplara kızmakla geçerli bir sebep sayılırGüzel çevirdin kazı yakmadın afferin bacıma
Ama Kenan'a kızmak için yeterli değilHahah Ayy tamam araplara kızmakla geçerli bir sebep sayılır
Şükür anladın derdimi Kenan hariç diziyi eleştirebilirim sen de böyle dediğine göre Bacım onay verdi bana laf atma bu konuda @eskiciHahah Ayy tamam araplara kızmakla geçerli bir sebep sayılır
Kenan hariç diyorum beeeeeAma Kenan'a kızmak için yeterli değil
Ama Kenan'a kızmak için yeterli değil
Aaa şurayı çözebilsek sorun kalmıcak Kenanı eleştirmeden diziyi nasıl eleştiriceksinŞükür anladın derdimi Kenan hariç diziyi eleştirebilirim sen de böyle dediğine göre Bacım onay verdi bana laf atma bu konuda @eskici
Kenan hariç diyorum beeeee
İkisini de eleştirmemesi lazım dizi gayet güzel önce bir diziyi izlesin bakalımAaa şurayı çözebilsek sorun kalmıcak Kenanı eleştirmeden diziyi nasıl eleştiriceksin
örnekAaa şurayı çözebilsek sorun kalmıcak Kenanı eleştirmeden diziyi nasıl eleştiriceksin
Hiç bi şirket bizden güzel yapamazİkisini de eleştirmemesi lazım dizi gayet güzel önce bir diziyi izlesin bakalım
örnek
Iyyy tarihimizi karalamişlar, ne biçimsenaryo tanrı diyorlar
Ama kenan harikarole
Aaa bence de destek olsun ama Kenanı övücekse sorun yok Dizide ki ecünnüleri kötüle diziyi eleştirmiş olursunİkisini de eleştirmemesi lazım dizi gayet güzel önce bir diziyi izlesin bakalım
Siz yapsaydınız da görseydik o zamanHiç bi şirket bizden güzel yapamaz
Bu da değişik eleştiri yöntemi değerlendirilebilirAaa bence de destek olsun ama Kenanı övücekse sorun yok Dizide ki ecünnüleri kötüle diziyi eleştirmiş olursun
En iyisini yapmak için GOT'un bitmesini bekliyoruzSiz yapsaydınız da görseydik o zaman
En iyisini yapmak için GOT'un bitmesini bekliyoruz
Geç kaldınız artık Faruk beyHem benim işime gelir @eskici
Her şeyin zamanı var Yaptiğimiz diziyi @Çiğdem- çok sevecek
Bir osmanlı dizi daha mı gelecek Osman da gelecekmiş insanlar bıkacak ayollGeç kaldınız artık Faruk bey