Hee bunu mu diyorsunlaaa yprum bile yapmişsiniz
https://fav10.net/forum/threads/türk-dizileri-arap-Ülkelerinden-kaldırılıyor.276810/
Hee bunu mu diyorsunlaaa yprum bile yapmişsiniz
https://fav10.net/forum/threads/türk-dizileri-arap-Ülkelerinden-kaldırılıyor.276810/
Güzel çevirdin kazı yakmadın afferin bacıma
Ben de öyle anladım be ne bunağı
Ben de öyle anladım be ne bunağı![]()
![]()
Hahah Ayy tamam araplara kızmakla geçerli bir sebep sayılırGüzel çevirdin kazı yakmadın afferin bacıma![]()
Ama Kenan'a kızmak için yeterli değilHahah Ayy tamam araplara kızmakla geçerli bir sebep sayılır![]()
![]()
![]()
Şükür anladın derdimiHahah Ayy tamam araplara kızmakla geçerli bir sebep sayılır![]()
![]()
![]()
Kenan hariç diyorum beeeeeAma Kenan'a kızmak için yeterli değil![]()
![]()
Ama Kenan'a kızmak için yeterli değil![]()
![]()
Aaa şurayı çözebilsek sorun kalmıcak Kenanı eleştirmeden diziyi nasıl eleştiriceksinŞükür anladın derdimiKenan hariç diziyi eleştirebilirim sen de böyle dediğine göre
Bacım onay verdi bana laf atma bu konuda
@eskici
Kenan hariç diyorum beeeee![]()
İkisini de eleştirmemesi lazım dizi gayet güzel önce bir diziyi izlesin bakalımAaa şurayı çözebilsek sorun kalmıcak Kenanı eleştirmeden diziyi nasıl eleştiriceksin
![]()
![]()
![]()
örnekAaa şurayı çözebilsek sorun kalmıcak Kenanı eleştirmeden diziyi nasıl eleştiriceksin
![]()
![]()
![]()
Hiç bi şirket bizden güzel yapamazİkisini de eleştirmemesi lazım dizi gayet güzel önce bir diziyi izlesin bakalım![]()
![]()
örnek
Iyyy tarihimizi karalamişlar, ne biçimsenaryo tanrı diyorlar
Ama kenan harikarole
Aaa bence de destek olsun ama Kenanı övücekse sorun yokİkisini de eleştirmemesi lazım dizi gayet güzel önce bir diziyi izlesin bakalım![]()
![]()
Siz yapsaydınız da görseydik o zamanHiç bi şirket bizden güzel yapamaz![]()
Bu da değişik eleştiri yöntemi değerlendirilebilirAaa bence de destek olsun ama Kenanı övücekse sorun yokDizide ki ecünnüleri kötüle diziyi eleştirmiş olursun
![]()
![]()
![]()
En iyisini yapmak için GOT'un bitmesini bekliyoruzSiz yapsaydınız da görseydik o zaman![]()
En iyisini yapmak için GOT'un bitmesini bekliyoruz![]()
Geç kaldınız artık Faruk bey
Şirket batmadan yapabilecek misiniz
Bir osmanlı dizi daha mı gelecekGeç kaldınız artık Faruk bey![]()
![]()