Şirketimiz 8.günle gücüne güç kattıŞirket batmadan yapabilecek misiniz![]()
![]()
Şirketimiz 8.günle gücüne güç kattıŞirket batmadan yapabilecek misiniz![]()
![]()
Osmanlı dizisi değil bizimkiBir osmanlı dizi daha mı gelecekOsman da gelecekmiş insanlar bıkacak ayoll
![]()
![]()
![]()
Dizinin reytingleri pek parlak görünmüyor amaŞirketimiz 8.günle gücüne güç kattı![]()
Şirketimiz 8.günle gücüne güç kattı![]()
8.Gün 8.Bölümle final yapmayı başarırsa çok büyük başarı olur öncesinden bitmedenDizinin reytingleri pek parlak görünmüyor ama![]()
Orası belli olmaz bakalım8.Gün 8.Bölümle final yapmayı başarırsa çok büyük başarı olur öncesinden bitmeden
![]()
![]()
![]()
Orası belli olmaz bakalım![]()
![]()
Aaa sohbetinize doyum olmaz ama japon kız moduna geçmiş bulunmaktayım yine gözler yarısı kapandıOsmanlı dizisi değil bizimki![]()
Sana da cicili bicili rüyalar ÇikoAaa sohbetinize doyum olmaz ama japon kız moduna geçmiş bulunmaktayım yine gözler yarısı kapandı![]()
Cicili bicili rüyalar sizlere ve @destere sitem ediyor sonra onada diliyelim sabaha gelir elbet![]()
bak bu sefer oldu geçenki hatanı telafi ettin şimdiAaa sohbetinize doyum olmaz ama japon kız moduna geçmiş bulunmaktayım yine gözler yarısı kapandı![]()
Cicili bicili rüyalar sizlere ve @destere sitem ediyor sonra onada diliyelim sabaha gelir elbet![]()
ağzını hatra aç şom ağızlı8.Gün 8.Bölümle final yapmayı başarırsa çok büyük başarı olur öncesinden bitmeden
![]()
![]()
![]()
Her tuhaf dizinin altından sen çıkıyorsun ayollağzını hatra aç şom ağızlı,yoksa ben yırtmak için açacam
![]()
bak bu sefer oldu geçenki hatanı telafi ettin şimdi
günaydın hogatha![]()
Aaa aramızda büyük bir saat uçurumu var gibi hissediyorum ben iyi geceler diliyorum @destere ise günaydın diye cevaplıyorSana da cicili bicili rüyalar Çiko![]()
![]()
Harun hiç piyasa da yok zatenAaa aramızda büyük bir saat uçurumu var gibi hissediyorum ben iyi geceler diliyorum @destere ise günaydın diye cevaplıyorSankı kendisi Amerikadaymış gibi hissettim
![]()
![]()
@Forumdash @Harunnn60
Hahahah Ahh Ahh seni unutan @S.G.A.T. lar bir gün kıymetini anlıcak inş cnmHarun hiç piyasa da yok zaten![]()
sensin tuhaf benim izlediğim her dizi kalitelidir,sen kaliteli olmadığın için dizi konusunda anlaşamıyoruzHer tuhaf dizinin altından sen çıkıyorsun ayoll![]()
![]()
Çukur ile Eşkiya yı nası keşfettin
![]()
Vlla Çukur ve Eşkiya dışında normal dizin yoksensin tuhaf benim izlediğim her dizi kalitelidir,sen kaliteli olmadığın için dizi konusunda anlaşamıyoruz![]()
SANA göre öyle tatlım,bütün normal diziler bendeVlla Çukur ve Eşkiya dışında normal dizin yok![]()
![]()
![]()
Tüm ecünnü dizilerini toplamışsınSANA göre öyle tatlım,bütün normal diziler bende![]()
ÇAMUR ŞEY SENİ,senin izlediklerin ecünnülerin ta kendisiTüm ecünnü dizilerini toplamışsın![]()
![]()
Ama en azından 2 dizi izliyorsun yanı bu forumda aksiyonu hiç izlemeyen çok erkek var
![]()
![]()
![]()
Hepsini anlarımda Fazilet ne ayollÇAMUR ŞEY SENİ,senin izlediklerin ecünnülerin ta kendisi![]()
Fazileti ordaki 2 taş için izliyorum,kara kaşına kara gözüne değil yani faziletinHepsini anlarımda Fazilet ne ayoll![]()
![]()
![]()