Ah keşke atabilsem onada ya
Sen ona da o da @Yakamoz-Asi a yollasın. @The_Erinch
@The_Erinch abim de terminalde elinde @Angelica yazılı dövizle yemeğin yolunu gözlüyordu.Alaṣehir otobüsü geçmiyor mu oradan ver bir otobüscüye, Erinçe ver de bilinir zaten abim orada. @The_Erinch
@The_Erinch abim de terminalde elinde @Angelica yazılı dövizle yemeğin yolunu gözlüyordu.
Özle mi gözle mi?
Mastar eksik anlamakta güçlü çektim.Özle özle. Özlemek, arzu etmek, hasret duymak.
Kavruğun eline ver.Falakalık bu eleman @Dosi ne yapayım ben bu adamı
O da bana kıyamaz ki eheeheheheehebSenin hakkından ancak @xdragxx gelir
Yok mantı girişimim en son bi 6 sene önce olmuştur sjjsjsjjs annem yapar ben yardım eder ve yerim. Ben sarmayı daha çok yapıyorum.
Yok mantı girişimim en son bi 6 sene önce olmuştur sjjsjsjjs annem yapar ben yardım eder ve yerim. Ben sarmayı daha çok yapıyorum.
Yakında tatil başlayacak o ara bi içli köfte yapacağım inşallah. En son kalın ama lezzeti olmuştu sjjsjsjs bakalım bu kez nasıl olacak
Lezzetli olacaktır eminim. Mantı pratiğin yok demek ki.Yok mantı girişimim en son bi 6 sene önce olmuştur sjjsjsjjs annem yapar ben yardım eder ve yerim. Ben sarmayı daha çok yapıyorum.
Yakında tatil başlayacak o ara bi içli köfte yapacağım inşallah. En son kalın ama lezzeti olmuştu sjjsjsjs bakalım bu kez nasıl olacak
Bu kız anca görsell atar...Valla öyle abi bakalım nasıl yapacaklar
------
Senin için tereyağsız yaptım bak
Ekli dosyayı görüntüle 123679
Sobayı yaktıysa gitti paralar. @Yakamoz-AsiBu kız anca görsell atar...
4 yıldır 400 kere mantı istedim 😕😒😕😒😕😒
@Zeyno bana ne çikolatalar ne tatlılar yolladı
------
@12.Adam @Yakamoz-Asi en son soba borusunda görünmüş.. Franglarını toplarken 🤭🤭🤭
Bu kız anca görsell atar...
------
@12.Adam @Yakamoz-Asi en son soba borusunda görünmüş.. Franglarını toplarken 🤭🤭🤭
Sobayı yaktıysa gitti paralar. @Yakamoz-Asi
Hemen su döktüm tutuşmadı. Odunlar ıslaktı.Bak bak @Zeyno çikolata gönderiyormuṣ birde paylaṣmıyorsun sonra benim franglara laf ediyorsun püüü
Yaktım valla
Yüzüme yüzüme vurma abi 😭Bu kız anca görsell atar...
------