Ah keşke atabilsem onada ya
@The_Erinch abim de terminalde elinde @Angelica yazılı dövizle yemeğin yolunu gözlüyordu.Alaṣehir otobüsü geçmiyor mu oradanver bir otobüscüye, Erinçe ver de bilinir zaten abim orada. @The_Erinch
![]()
Özle mi gözle mi?![]()
Mastar eksik anlamakta güçlü çektim.Özle özle. Özlemek, arzu etmek, hasret duymak.![]()
Kavruğun eline ver.Falakalık bu eleman @Dosi ne yapayım ben bu adamı![]()
O da bana kıyamaz ki eheeheheheehebSenin hakkından ancak @xdragxx gelir![]()
Yok mantı girişimim en son bi 6 sene önce olmuştur sjjsjsjjs annem yapar ben yardım eder ve yerim. Ben sarmayı daha çok yapıyorum.
Yok mantı girişimim en son bi 6 sene önce olmuştur sjjsjsjjs annem yapar ben yardım eder ve yerim. Ben sarmayı daha çok yapıyorum.
Yakında tatil başlayacak o ara bi içli köfte yapacağım inşallah. En son kalın ama lezzeti olmuştu sjjsjsjs bakalım bu kez nasıl olacak![]()
Lezzetli olacaktır eminim. Mantı pratiğin yok demek ki.Yok mantı girişimim en son bi 6 sene önce olmuştur sjjsjsjjs annem yapar ben yardım eder ve yerim. Ben sarmayı daha çok yapıyorum.
Yakında tatil başlayacak o ara bi içli köfte yapacağım inşallah. En son kalın ama lezzeti olmuştu sjjsjsjs bakalım bu kez nasıl olacak![]()
Bu kız anca görsell atar...Valla öyle abi bakalım nasıl yapacaklar
------
Senin için tereyağsız yaptım bak
Ekli dosyayı görüntüle 123679
Sobayı yaktıysa gitti paralar.Bu kız anca görsell atar...
4 yıldır 400 kere mantı istedim 😕😒😕😒😕😒
@Zeyno bana ne çikolatalar ne tatlılar yolladı
------
@12.Adam @Yakamoz-Asi en son soba borusunda görünmüş.. Franglarını toplarken 🤭🤭🤭
Bu kız anca görsell atar...
------
@12.Adam @Yakamoz-Asi en son soba borusunda görünmüş.. Franglarını toplarken 🤭🤭🤭
Sobayı yaktıysa gitti paralar.@Yakamoz-Asi
Hemen su döktüm tutuşmadı.Bak bak @Zeyno çikolata gönderiyormuṣ birde paylaṣmıyorsun sonra benim franglara laf ediyorsun püüü
Yaktım valla![]()
Yüzüme yüzüme vurma abi 😭Bu kız anca görsell atar...
------