Senin dediklerini tekrarlıyorum.
@Dosi bacım şaşırmış iyi tamam onun evi var parası var kalanı yokSenin dediklerini tekrarlıyorum.
Sen öyle san ve ayrıca arabasız olduğumu nereden çıkardın@Dosi bacım şaşırmış iyi tamam onun evi var parası var kalanı yok
Totosundan @xemrexxxSen öyle san ve ayrıca arabasız olduğumu nereden çıkardın
Kuz şimdi @Carpe Diem bundan olmaz diyor sen ne diyorsunSenin dediklerini tekrarlıyorum.
Sen öyle san ve ayrıca arabasız olduğumu nereden çıkardın
Dükkan ve koca var mı 😱Totosundan @xemrexxx
Sende hiçbiri yok asıl, millete dadanmayı bırak.@Dosi bacım şaşırmış iyi tamam onun evi var parası var kalanı yok
Böyle mutluysam sana laf düşmez nanikkkkkSende hiçbiri yok asıl, millete dadanmayı bırak.
Bizde mutluyuz. Bize neden yaftalıyorsun bunları o zaman safoz musun?Böyle mutluysam sana laf düşmez nanikkkkk
Mutluysan niye don değiştirir gibi koca değiştirdinBizde mutluyuz. Bize neden yaftalıyorsun bunları o zaman safoz musun?
😂Hiç birine ihtiyacım yok
Helal olsun bak misal @Dosi ihtiyacı varmış gibi hemen savunmaya geçti seni örnek almalı😂Hiç birine ihtiyacım yok
Onlar senin hayal dünyanın ürünleriydi.Mutluysan niye don değiştirir gibi koca değiştirdin
Kuz Faruk kısır demedin mi deneyip de o da mı yalan 😱Onlar senin hayal dünyanın ürünleriydi.
Hepsi senin yalanlarındı.Kuz Faruk kısır demedin mi deneyip de o da mı yalan 😱