Kafana gelsin o mermi.Mermiye kafa atmakla eşdeğerdir o dediğin
Kafana gelsin o mermi.Mermiye kafa atmakla eşdeğerdir o dediğin
Bana laf edenlerin hazin sonuKafana gelsin o mermi.
Ateş olsan cürmün kadar ayol.
100 kilo insanım cürmüm de büyüktür seni yok ederAteş olsan cürmün kadar ayol.
Sigaramı yakarsın ancak.100 kilo insanım cürmüm de büyüktür seni yok eder
Senin 13. kocanmış o.
Ben 3 te dururum bir kere senin kadar kuduruk değilimmSenin 13. kocanmış o.
Belli olmaz şefler kadın yarışmacı kalsın diye bu hafta göndermeyebilirler son 7-8 e kadar dikkat ediyorlar geveldrbkadın yarışmacı kalmasınaTanya'nın gittiği haftaya geldik demek.
Ben daha siftah yapmadım ilkini bile istemiyorken sen 3 düşünüyorsun. Kim kuduruk?Ben 3 te dururum bir kere senin kadar kuduruk değilimm
Dilara sonlara kesin kalır. Belki Cemre'de kalır diğer ikisinin kalması çok zor.Belli olmaz şefler kadın yarışmacı kalsın diye bu hafta göndermeyebilirler son 7-8 e kadar dikkat ediyorlar geveldrbkadın yarışmacı kalmasına
Esra 5-6 kişi gömer bence bu hafta barış potaya gitirmezse bireyselde batujan gidici gibiDilara sonlara kesin kalır. Belki Cemre'de kalır diğer ikisinin kalması çok zor.
Canın çekilmeyecek gibi değil hani.Çikolatalı olan herşeye bayılırım. Çarpık ben tatlıyı diyorum haaa fesatlığa vurma.
@Angelica @Yakamoz-Asi
Bende tatlıyı çok severim ama tatlıyı hasanı değil @12.Adam
Aaaa sinsi Tahsin paylaşıp silmiş '😱Kafayı Cemre ile bozdu hepsi...
Aynı anda
Aaaa sinsi Tahsin paylaşıp silmiş '😱
------
Aynı anda
Hamur gelmediği sürece gider.Esra 5-6 kişi gömer bence bu hafta barış potaya gitirmezse bireyselde batujan gidici gibi
Kuz dedim sana o ka dedikodu yapma diye oğlana ikrah gelmiş senin yüzünden @Dosi @Yakamoz-Asi @The_Erinch @Carpe DiemAaaa sinsi Tahsin paylaşıp silmiş '😱
------
Aynı anda
TahsinsirellaTahsin bence yaşamda ki en tehlikeli insan türü..
Çok dikkat edilmeli,