The_Erinch
Favori Üye
Sergenin gene ağzında herşey bodoslama gidiyor..Tahsinsirella
Ama Tahsin öyle değil.... Fısır fısır.. Isıra ısıra.... Çok tehlikeli,
Sergenin gene ağzında herşey bodoslama gidiyor..Tahsinsirella
Pazartesi günü Cemre ye terbiyesiz dedi bir de hakaret etmedim diyor hiç çok fena bu Tahsin 😱Sergenin gene ağzında herşey bodoslama gidiyor..
Sırada hangi ismin ifşası var ?
Burcu bacım olay kocasıyla hayatı yaşıyor, erken elenmiş iyi ki yani fitne fücür ittifakıyla mı uğraşacaktı 5 ay @Angelica @Dosi @Zeyno @cookies @serhatt @Yakamoz-Asi @Carpe DiemSırada hangi ismin ifşası var ?
Sergenin gene ağzında herşey bodoslama gidiyor..
Burcu bacım olay kocasıyla hayatı yaşıyor, erken elenmiş iyi ki yani fitne fücür ittifakıyla mı uğraşacaktı 5 ay @Angelica @Dosi @Zeyno @cookies @serhatt @Yakamoz-Asi @Carpe Diem
Kim bu herif??Burcu bacım olay kocasıyla hayatı yaşıyor, erken elenmiş iyi ki yani fitne fücür ittifakıyla mı uğraşacaktı 5 ay @Angelica @Dosi @Zeyno @cookies @serhatt @Yakamoz-Asi @Carpe Diem
Şu herifi inceliyim akşam. .ssBurcu bacımın eri zamanında Ajda babaannem de gidip yakında ellemişti oğlanı
Ekli dosyayı görüntüle 123805
Dokunulmazlığı mı aldı ?
Pasta koymuşlar Tahsin eleme adayıyken şaşırdık mıYarına beklediğimiz üzere bu özel güne uygun bir şekilde geçecek bir program hazırlanmış.
Bu özel günlere çok iyi hazırlanıyor program!!,,
Ama gene kaoslu bir akşam var..değişik ,beklenmedik bir eleme var..
Umarım Tahsindir giden!!!
Tatlıda iyi mi?Pasta koymuşlar Tahsin eleme adayıyken şaşırdık mı
Zaten 2 tatlıcı kaldı @Emre Ozansoy un eri hasan ve bu Tahsin sinsisi. DsTatlıda iyi mi?
Yarışmayı takip edemiyorum, bu yüzden sordum.Zaten 2 tatlıcı kaldı @Emre Ozansoy un eri hasan ve bu Tahsin sinsisi. Ds
Yarışmayı takip edemiyorum, bu yüzden sordum.
Hiç bir şey anlamadımBak @Angelica ya yaranmak için ortaya yalı çapkınını soka umutla nursemayu almış @Yakamoz-Asi @cookies @Emre Ozansoy @serhatt @Dosi @Zeyno @Carpe Diem @mrt-06 @The_Erinch
Kafanı yorma.Hiç bir şey anlamadım
Bak @Angelica ya yaranmak için ortaya yalı çapkınını soka umutla nursemayu almış @Yakamoz-Asi @cookies @Emre Ozansoy @serhatt @Dosi @Zeyno @Carpe Diem @mrt-06 @The_Erinch