Aaaa my love, thanks.
Aaaa my love, thanks.
Cemre queen len. Ben bu kadar saçma bir düşünme şekli görmedim. Kendini yakmayı geçti "arkadaş" olarak gördüğü kişileri de yakıyor. Güya fanlarına göre çeteye kafa tutuyormuş. Tabak kazanmadan nasıl kafa tutacak çok merak ediyorum. Eğer bir sürpriz olmaz ise Barış'ın dediği gibi kırmızılar komple potaya gider.
Esra ablam doludizgin 5. Dokunulmazlığı aldıSürekli “adalet” vurgusu yapılması ve Metin üzerinden yapılan ajitasyon inanılmaz sıkıcı bir hal aldı. Metin bile elenişi sebebiyle bu kadar ağlamadı, algı yapmadı. Adam ağlamadı bile.
Alican gider bu hafta. Bu rezalet sezonda kendini daha fazla yorup sağlığını riske atmasın.Esra ablam doludizgin 5. Dokunulmazlığı aldı
Bence tanya potaya girmezse barış gider artık ihtiyaç kalmadı zaten yeterince çekişme varAlican gider bu hafta. Bu rezalet sezonda kendini daha fazla yorup sağlığını riske atmasın.
Bu hafta gidecek kişi tamamen Alican'a bağlı. Kalmak isterse başkası gider istemezse kendini eletir.Bence tanya potaya girmezse barış gider artık ihtiyaç kalmadı zaten yeterince çekişme var
Aaaaaa Barbaros un yaptığı krem karamel tam benlik 6 kişilik resmen 😱
@Angelica nın kankisiEkli dosyayı görüntüle 123899
Queen sahalarda
Duyanda ciddi sanacak 🤣@Angelica nın kankisi