Kuz fotonun en arkasına bakHiç bir şey anlamadım
Kuz fotonun en arkasına bakHiç bir şey anlamadım
Cemre potada çıkar diye attı ki çıkıyordu da ; çiğ ürün vererek kendi gitti adam )Abi siz şaka mısınız? Metin nasıl elenir? Adamın kimseyle bir sıkıntısı bile yoktu yemeğini yapıp gidiyordu. Tanya için kendini feda etmiş gibi oldu. O kadar vasıfsız kişi varken gitmemeliydi. Yarışma için büyük kayıp. Kıvanç ve Eren bunu unutmazlar. Cemre kendisine karşı sağlam bir cephe oluşturdu. Buradan da kolayca çıkacağını sanmıyorum.
Onu atma bahanesine zaten sinirlenmişlerdi şimdi daha da hırslanırlar.Cemre potada çıkar diye attı ki çıkıyordu da ; çiğ ürün vererek kendi gitti adam )
Neyine suçlayacaklar
Sergen Gamzeyi, dilara Tolgayı attı potaya kazandıkları halde yani metinin tek farkı elenmesi yani o yüzden adalet üzerinden konuyu konuşmaları saçmaOnu atma bahanesine zaten sinirlenmişlerdi şimdi daha da hırslanırlar.
Bu dediklerin sol üst ve sağ alt mı?Emir ve elin katılsa @serhatt gizliden izlerdi tek Alican yetmiyor kuduruğa @Dosi @Zeyno @Angelica @Carpe Diem @cookies @Emre Ozansoy @Yakamoz-Asi @12.Adam
Nasıl bildin 😱 sol üsttekinin estetiksiz hali 5 yıl öncedenBu dediklerin sol üst ve sağ alt mı?
Sen bilirsin benim kimleri beğenip beğenmeyeceğimi. Ekin hala aynı ne estetiği?Nasıl bildin 😱 sol üsttekinin estetiksiz hali 5 yıl önceden
Ekini ne ara inceledin 😱Sen bilirsin benim kimleri beğenip beğenmeyeceğimi. Ekin hala aynı ne estetiği?
Epeydir radarımda o benim sen uyu. .ssEkini ne ara inceledin 😱
Ekin olmasın o elin olsa hissederdinEmir ve elin katılsa @serhatt gizliden izlerdi tek Alican yetmiyor kuduruğa @Dosi @Zeyno @Angelica @Carpe Diem @cookies @Emre Ozansoy @Yakamoz-Asi @12.Adam
@serhatt bacım fotoya bakınca hemen hissetmiş ama yazım yanlışını otomatik düzeltiyor beyni parlağı görünceEkin olmasın o elin olsa hissederdin
Emir ve ekin katılsa @serhatt gizliden izlerdi tek Alican yetmiyor kuduruğa @Dosi @Zeyno @Angelica @Carpe Diem @cookies @Emre Ozansoy @Yakamoz-Asi @12.Adam
Zeka diyoruz biz buna, hani sende olmayan. .ss@serhatt bacım fotoya bakınca hemen hissetmiş ama yazım yanlışını otomatik düzeltiyor beyni parlağı görünce