Soğan 🧅 koklatalım .İkimizin dans uyumuna bayıldım![]()
En kötü halay çek.Benimki biraz Avrupai, çok bilmiyorumbakalım @Angelica nasıl oynuyor, bi de o göstersin marifetlerini
![]()
Abimin ki de farklı bir Avrupai kültürün dansı galiba
Bak hemen de tüylü otrişini kapmış gelmiş dansa da dayanamaz hiç![]()
Yalan…🤣🤣Ben oynayamam ki
Tereyağı yoksa alırım bir tabak yoksa burnuma mandal takmak zorunda kalacağım.@xemrexxx @Angelica @Yakamoz-Asi @Zeyno @Dosi
Ellerine sağlık. Teşekkür ederim.Hemen yumuluyorum.Valla öyle abi bakalım nasıl yapacaklar
------
Senin için tereyağsız yaptım bak
Ekli dosyayı görüntüle 123679
Tereyağı yoksa alırım bir tabak yoksa burnuma mandal takmak zorunda kalacağım.@xemrexxx @Angelica @Yakamoz-Asi @Zeyno @Dosi
Valla öyle abi bakalım nasıl yapacaklar
------
Senin için tereyağsız yaptım bak
Ekli dosyayı görüntüle 123679
Durun yahu ben daha akṣam yemeği yemedim. Ayrıca mantı özleyen birine bu yorum yapılır mı..
------
Aaaaa birde paylaṣmıṣ![]()
Durun yahu ben daha akṣam yemeği yemedim. Ayrıca mantı özleyen birine bu yorum yapılır mı..
------
Aaaaa birde paylaṣmıṣ![]()
Yaa tabii
Evde yemek yapmadıysan dışardan sipariş ver.Insan bir tabak gönderir bana![]()
Insan bir tabak gönderir bana![]()
Thy’nı ara sor.Taaa oraya nasıl gönderecem uçağa alırlarmı![]()
Sana batmaz frankları cukkaladın ne de olsa.Heee burada her köṣede mantıcı varda sipariṣ edelim paṣamızs bak sen @Dosi![]()
Benim canım çok fena soğanlı yumurta çekti, onu yerim diyorsan fazladan yapayımHeee burada her köṣede mantıcı varda sipariṣ edelim paṣamızs bak sen @Dosi![]()
@The_Erinch ’in paylaştığı görseldeki kanal logosu bizim ülkenin zatenSoğan 🧅 koklatalım .
En kötü halay çek.
Abimin ki de farklı bir Avrupai kültürün dansı galiba@Dosi
Yalan…Burada fingir fingirsin.
Araştırayım da @The_Erinch abime gönderemedim sana nasıl gönderecem
Sıradan kanal mı ?Benim canım çok fena soğanlı yumurta çekti, onu yerim diyorsan fazladan yapayımıspanak seversen biraz ıspanakta ekleyeyim
@The_Erinch ’in paylaştığı görseldeki kanal logosu bizim ülkenin zaten![]()
Benim canım çok fena soğanlı yumurta çekti, onu yerim diyorsan fazladan yapayımıspanak seversen biraz ıspanakta ekleyeyim
@The_Erinch ’in paylaştığı görseldeki kanal logosu bizim ülkenin zaten![]()
Sen olayı anlamadın. Biz paradan değil, mantının olmadığından ṣikayetciyiz.
------
Sen benim yerime @The_Erinch abime at helal olsun hakkım.![]()