Soğan 🧅 koklatalım .İkimizin dans uyumuna bayıldım
En kötü halay çek.Benimki biraz Avrupai, çok bilmiyorum bakalım @Angelica nasıl oynuyor, bi de o göstersin marifetlerini
Abimin ki de farklı bir Avrupai kültürün dansı galiba @Dosi
Bak hemen de tüylü otrişini kapmış gelmiş dansa da dayanamaz hiç
Yalan… Burada fingir fingirsin.🤣🤣Ben oynayamam ki
Tereyağı yoksa alırım bir tabak yoksa burnuma mandal takmak zorunda kalacağım. @xemrexxx @Angelica @Yakamoz-Asi @Zeyno @Dosi
Ellerine sağlık. Teşekkür ederim.Hemen yumuluyorum. @Dosi @The_Erinch @Yakamoz-Asi @Zeyno @xemrexxxValla öyle abi bakalım nasıl yapacaklar
------
Senin için tereyağsız yaptım bak
Ekli dosyayı görüntüle 123679
Tereyağı yoksa alırım bir tabak yoksa burnuma mandal takmak zorunda kalacağım. @xemrexxx @Angelica @Yakamoz-Asi @Zeyno @Dosi
Valla öyle abi bakalım nasıl yapacaklar
------
Senin için tereyağsız yaptım bak
Ekli dosyayı görüntüle 123679
Durun yahu ben daha akṣam yemeği yemedim. Ayrıca mantı özleyen birine bu yorum yapılır mı. .
------
Aaaaa birde paylaṣmıṣ
Yaa tabii
Durun yahu ben daha akṣam yemeği yemedim. Ayrıca mantı özleyen birine bu yorum yapılır mı. .
------
Aaaaa birde paylaṣmıṣ
Yaa tabii
Evde yemek yapmadıysan dışardan sipariş ver.Insan bir tabak gönderir bana
Insan bir tabak gönderir bana
Thy’nı ara sor.Taaa oraya nasıl gönderecem uçağa alırlarmı
Sana batmaz frankları cukkaladın ne de olsa. @Dosi @The_ErinchHeee burada her köṣede mantıcı varda sipariṣ edelim paṣamızs bak sen @Dosi
Benim canım çok fena soğanlı yumurta çekti, onu yerim diyorsan fazladan yapayım ıspanak seversen biraz ıspanakta ekleyeyimHeee burada her köṣede mantıcı varda sipariṣ edelim paṣamızs bak sen @Dosi
@The_Erinch ’in paylaştığı görseldeki kanal logosu bizim ülkenin zatenSoğan 🧅 koklatalım .
En kötü halay çek.
Abimin ki de farklı bir Avrupai kültürün dansı galiba @Dosi
Yalan… Burada fingir fingirsin.
Sana batmaz frankları cukkaladın ne de olsa. @Dosi @The_Erinch
Araştırayım da @The_Erinch abime gönderemedim sana nasıl gönderecem
Sıradan kanal mı ? Maç canlı yayını veyaBenim canım çok fena soğanlı yumurta çekti, onu yerim diyorsan fazladan yapayım ıspanak seversen biraz ıspanakta ekleyeyim
@The_Erinch ’in paylaştığı görseldeki kanal logosu bizim ülkenin zaten
Benim canım çok fena soğanlı yumurta çekti, onu yerim diyorsan fazladan yapayım ıspanak seversen biraz ıspanakta ekleyeyim
@The_Erinch ’in paylaştığı görseldeki kanal logosu bizim ülkenin zaten
Sen olayı anlamadın. Biz paradan değil, mantının olmadığından ṣikayetciyiz.
------
Sen benim yerime @The_Erinch abime at helal olsun hakkım.