Konudaki notu okuyaydın keşke birden fazla şampiyon çıkabiliyor@Bully oy kullandır millete burdada eşitlik çıkacak şampiyon çıkmayacak.
@Since2011 Şuanda eşitiz ama sende kazansan sorun yok benim için finale gelmemde başarı
Konudaki notu okuyaydın keşke birden fazla şampiyon çıkabiliyor
Tüm arkadaşlara başarılar diliyorum, hepsi sevdiğim isimler. Bu ay farklı olarak @Forumdash olsun dedim, ilk kez desteklemiş oldum.
Ben açıldığında kullanmıştım.Neyse. bu kadar mı kullanan hadi biz etiket yapamıyoruzda sende mi etiketliyemiyon milleti.
Oh 3 kişiye çıktık şimdi.
Bu oylamalarda etiketleme yapmıyoruz gören kullanıyor 19 kişi oy kullanmış zaten yeterli sadece aday olan kişi sayısı fazla olduğu için az gözüküyor sanaNeyse. bu kadar mı kullanan hadi biz etiket yapamıyoruzda sende mi etiketliyemiyon milleti.
Oh 3 kişiye çıktık şimdi.
18 kişi oy kullanmışBu oylamalarda etiketleme yapmıyoruz gören kullanıyor 19 kişi oy kullanmış zaten yeterli sadece aday olan kişi sayısı fazla olduğu için az gözüküyor sana
Eşitlik durumunda ön elemeye bakacaz bunu da söyledik notta
Bu oylamalarda etiketleme yapmıyoruz gören kullanıyor 19 kişi oy kullanmış zaten yeterli sadece aday olan kişi sayısı fazla olduğu için az gözüküyor sana
Eşitlik durumunda ön elemeye bakacaz bunu da söyledik notta
@Yiğitt az önce yazmış Forumdash'a oy verdim diye onu da saymışım meğer daha önce kullanmış oyunu18 kişi oy kullanmış
senin matematiğinde zayıf
@Yiğitt az önce yazmış Forumdash'a oy verdim diye onu da saymışım meğer daha önce kullanmış oyunu
Konuyu uplata uplata geriye düşürdün kendini belki de şampiyon olacaktın21 kişi kullanmış.