3 saatlik leş diziyi izledin la şimdi halka ile Ezel’i filan kıyaslıyonİlk sezon izlemiştim la bir Karadeniz'li olarak.Çok önemli bir mevzu değil.
3 saatlik leş diziyi izledin la şimdi halka ile Ezel’i filan kıyaslıyonİlk sezon izlemiştim la bir Karadeniz'li olarak.Çok önemli bir mevzu değil.
Yoo onu çd diyordu ben hep Ezel’i savundum hatta Pusunun önüne koydum yer yerÜstadım sıvadaşım yoldaşım. Ah bir bilsen şu cevheri bir izlesen... Gerçekten abartmadığımı anlayacaksın. Bir zamanlar İçerde izleyip gazla söylediğimiz o cümlelerden farklı bu cümleler. SAK'ı karıştırma onu bırakalı çooook oldu.HALKA bambaşka bir cevher...
Sağol kardeşim tokum yeni yedimAdaşım... SAK mı... Bu doğru mu...
İzlediğim kısımlarda 3 saatlik bölümler yoktu ve diziyi bırakalı çok oldu dediğim gibi.3 saatlik leş diziyi izledin la şimdi halka ile Ezel’i filan kıyaslıyonDerin hasarlar yaratmış SAK sendeTitre ve özüne dön
Hande Erçel’in başrol oynadığı bir dizi ne kadar kaliteli olabilir ki?@Tolstoyevski
Yani anlatmak istediğim şey o zamanlardaki gibi gazla yapılmış yorumlar yapmıyorum. Tamamıyla realite üzerinden konuşuyorum.Yoo onu çd diyordu ben hep Ezel’i savundum hatta Pusunun önüne koydum yer yer
Sağol kardeşim tokum yeni yedim
İzlediğim kısımlarda 3 saatlik bölümler yoktu ve diziyi bırakalı çok oldu dediğim gibi.HALKA hepsinden ayrı bir yerde duruyor emin ol.
La Ezel demeden önce bi eüzü besmele çekin ne hale gelmişsiniz sizden rahatsızımYani kaliteli olsa bile diğer tarafta Türk dizi tarihinin en iyi iki dizisinden birisi var. Böyle kıyaslamalar yapmak pek mantıklı gelmiyor bana.
Adaşım, seni Ezel’i Netflix üzerinden yeniden izlemeye davet ediyorum.@MEnes
Yani anlatmak istediğim şey o zamanlardaki gibi gazla yapılmış yorumlar yapmıyorum. Tamamıyla realite üzerinden konuşuyorum.
Ezel'in her şeyi aklımda merak etme adaşım. Aşırı durgun, hikayeye hizmet etmeyen bölümleri de vardı. Kusursuz değildi ona bakarsan. Tekrar ediyorum şuan yaptığım kıyas ilk 7 bölümler arasındaki kıyastır. Ki Ezel'in ilk 7 bölümlük seviyesini de net hatırlıyorum. Ama düşün işte Halka nasıl bir giriş yaptı, düşün...Yani kaliteli olsa bile diğer tarafta Türk dizi tarihinin en iyi iki dizisinden birisi var. Böyle kıyaslamalar yapmak pek mantıklı gelmiyor bana.
Adaşım, seni Ezel’i Netflix üzerinden yeniden izlemeye davet ediyorum.@MEnes
La Ezel demeden önce bi eüzü besmele çekin ne hale gelmişsiniz sizden rahatsızımŞu an bu leş dizinin konusunda yorum yaparken bile kendimden utanıyorumGidip biraz klasik müzik eşliğinde Kenan Birkan-Ramiz Karaeski’nin tren garı sahnelerini izleyeyim
“Her ihanet sevgiyle başlar” sözü bile Halka’dan kalitelidir beeAdaşım, seni buraya alalım. Tedavin burada gel.
Olurda bu diziye başlarsan pişman olacağın sözler bunlar. Kendine söveceksin leş dedim diye. Dilim kopaydı da bu cümleleri kurmasaydım diyeceksin.La Ezel demeden önce bi eüzü besmele çekin ne hale gelmişsiniz sizden rahatsızımŞu an bu leş dizinin konusunda yorum yaparken bile kendimden utanıyorumGidip biraz klasik müzik eşliğinde Kenan Birkan-Ramiz Karaeski’nin tren garı sahnelerini izleyeyim
O kesitlerden kolaj bu gece yayınlansa şu dandik diziyi geçer reytinglerde kuran çarpsınRamiz Karaeski’nin tüm geçmişinin anlatıldığı 3 küsür saatlik video desem... Dediğim an mest oldum...
La denk geldim tvde. Tamamen hakim değilim konuya ama oyunculuklar rezalet ötesiydi diye hatırlıyorum.Olurda bu diziye başlarsan pişman olacağın sözler bunlar. Kendine söveceksin leş dedim diye. Dilim kopaydı da bu cümleleri kurmasaydım diyeceksin.
Yahu Ezel'e laf eden yok. Halka'yı ve Ezel'i de izleyen benim. Siz daha izlemediniz önce şu 7 bölümü izleyin, sonra buraya gelip konuşun.“Her ihanet sevgiyle başlar” sözü bile Halka’dan kalitelidir beeUlan siz çıldırmışsınız sizi ıslak odunla dövmek istiyorum şu an
Bundan şeyin haberi var mı.. Kalitenin.UTC'yi kalite konusunda ezer parçalar bu dizi@Aserat
Bakarım senin için ilk bölümüneYahu Ezel'e laf eden yok. Halka'yı ve Ezel'i de izleyen benim. Siz daha izlemediniz önce şu 7 bölümü izleyin, sonra buraya gelip konuşun.
Yanlış hatırlıyorsun. Öyle kıytırık Trt işlerinden çok farklı bir iş. Ahmet Mümtaz Taylan gibi bir usta var. Ana kadrosu bilindik isimler değil ama oyunculuk anlamında sırıtan biri yok şuan. Yan kadro zaten bayaaa iyi.La denk geldim tvde. Tamamen hakim değilim konuya ama oyunculuklar rezalet ötesiydi diye hatırlıyorum.
Hande Erçel sırıtmıyor direk kahkaha atıyor yalnızYanlış hatırlıyorsun. Öyle kıytırık Trt işlerinden çok farklı bir iş. Ahmet Mümtaz Taylan gibi bir usta var. Ana kadrosu bilindik isimler değil ama oyunculuk anlamında sırıtan biri yok şuan. Yan kadro zaten bayaaa iyi.
Dizi ancak ve ancak böyle özetlenirdi ?Şimdi spoilersız kısa bir özet geçeyim dizi hakkında çoğunluğu kendi yorumum olmak kaydıyla. 2 saat ve üzeri bir dizi düşün. Dizinin türüne polisiye, gizem, aksiyon, gerilim, dram, yer yer kaliteli komedi diyebiliriz. 2019 yılındayız hani bir çok şey yapılmıştır orjinal içerik üretmek zor diyebileceğimiz bir ortam. Ama fazlasıyla orjinal tahmin edilemeyen, nerede ne yapacağı kestirilemeyen karakterleri var. Bitmek bilmeyen bir gizemi var.
Ters köşe olayı farklı bir olaydır. Bir süre sonra artık sırf ters köşe yapacağım diye zorlama hikaye yazılır. Ama Halka öyle değil. Halka'nın öyle bir senaryo örgüsü var ki seni sürekli bir bilinmezin ve merakın içine sürüklüyor. Tahmin yürütüyorsun, o tahmin seni bir yola çıkartıyor sonra o yol bambaşka bir yere çıkıyor. Bazı şeyleri doğru tahmin edebiliyorsun ama bunu Halka istediği için doğru yapabiliyorsundur. Çünkü mutlaka başka bir durum olacak ve bildiğin şeyler seni yanıltacak. İşte böyle bir çember Halka çemberi. Aslında biz izleyenler de ana karakterler gibi Halka'ya düştük ve onlarla birlikte çözüyoruz olayı. Yani çözemiyoruz...
Ortada ciddi manada hem çekim kalitesi anlamında hem kurgu anlamında hem senaryo anlamında, yani hemen hemen her anlamda bambaşka bir sanat eseri var. Her şeyiyle kusursuz bir iş şuan benim gözümde. Gözüme batan herhangi bir şey bulamıyorum. Elbette incik cincik etsem bir şeyler bulurum ama mantık dışında herhangi bir şey bulamıyorum. Bu yüzden ilk 7 bölümler itibarıyla Ezel'den önde gördüm. Çünkü gereksiz acitasyon, gereksiz sahne, olmasa da olur diyeceğim bir karakter yok. Yok yani. Şiddetle izleyin ve Halka'ya düşün...
Kanımı donduruyorsun.
Yiğidim coşku moşku hiç düşünme, ilk bölümü odaklanarak izle zaten merak duygusu seni içine çekecek.Bakarım senin için ilk bölümüneİlk bölümden veriyor mu coşkuyu peki? Bir de kaç saat?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?