Kesinlikle, kalite nerde ben oradayım.Daima kalitenin yanındayım diyorsun yani
Kesinlikle, kalite nerde ben oradayım.Daima kalitenin yanındayım diyorsun yani
5.5 di ama @Tolstoyevski küsürata 3 koydu diye bende 2 ekledim 7 olup @Sherlock hesapta zorlanmasın diye, aa bak Sherlock bu düşünceli davranışta bile bulunmuşum5'li bir şeydi işte nokta yedisi nereden kalacak aklımda6 de bari sen ona, bırakın bu küsuratlı rakamları
he arada bir hemfikir oluyoruz bazen. Bu da öyle bir durumKesinlikle, kalite nerde ben oradayım.Tabi bu tamamen kişisel fikirlerim üzerinden gelişen kalite kıstasına bağlıdır.Ha bu kıstas bana göre altı dolu tabi.
İkisini de izlemedim ama Roma şuan Pc'de indirilmiş izlememi bekliyor.he arada bir hemfikir oluyoruz bazen. Bu da öyle bir durum. Sen film izlerken Capernaum'ada göz at. Roma'dan kat ve kat iyi bir flim. @Forumdash sanada öneririm
Kesinlikle, kalite nerde ben oradayım.Tabi bu tamamen kişisel fikirlerim üzerinden gelişen kalite kıstasına bağlıdır.Ha bu kıstas bana göre altı dolu tabi.
Yoldaşım Capernaum'u sonra izlersin, artık şu Roma'yı izle gözünü seveyim dilimde tüy bitti sana izletemedik filmihe arada bir hemfikir oluyoruz bazen. Bu da öyle bir durum. Sen film izlerken Capernaum'ada göz at. Roma'dan kat ve kat iyi bir film. @Forumdash sanada öneririm
o zaman hiç bir zaman olma ihtimali çooook yüksekİkisini de izlemedim ama Roma şuan Pc'de indirilmiş izlememi bekliyor.Capernaum ise gördüm ama indirmedim henüz. Akşam indiririm ama ne zaman izlerim bilmem.
Aaaa aşk olsun, kötülemedimki. Bu film daha iyi sadece dedim. Git Roma filmindeki yorumumu oku ve utan!Yoldaşım Capernaum'u sonra izlersin, artık şu Roma'yı izle gözünü seveyim dilimde tüy bitti sana izletemedik filmiHem sen bakma Dosi'nin filmi kötülemesine ben ve @Sherlock onayladık filmin kalitesini, sen bize güven
Yoldaşım Capernaum'u sonra izlersin, artık şu Roma'yı izle gözünü seveyim dilimde tüy bitti sana izletemedik filmiHem sen bakma Dosi'nin filmi kötülemesine ben ve @Sherlock onayladık filmin kalitesini, sen bize güven
Bu gece izlemiş olmayı düşünüyorum. Dün gece izleyecektim normalde ama yukarda açıklamasını yaptım salmadı arkadaşlar.o zaman hiç bir zaman olma ihtimali çooook yüksekHani Roma'yı dün izliyordun? Pazara kesin izlemiş olacam diyede söylemiştin. Bakalım nezaman o yorum gelecek
Aha @Tolstoyevski den yine yedik diss. Yahu görende Roma'ya 3 puan verip yorumda yerden yere vurdum sanacakYoldaşım Capernaum'u sonra izlersin, artık şu Roma'yı izle gözünü seveyim dilimde tüy bitti sana izletemedik filmiHem sen bakma Dosi'nin filmi kötülemesine ben ve @Sherlock onayladık filmin kalitesini, sen bize güven
İkisini de izlemedim ama Roma şuan Pc'de indirilmiş izlememi bekliyor.Capernaum ise gördüm ama indirmedim henüz. Akşam indiririm ama ne zaman izlerim bilmem.
Hadi 50% ihtimal vereyim ozaman bunaBu gece izlemiş olmayı düşünüyorum. Dün gece izleyecektim normalde ama yukarda açıklamasını yaptım salmadı arkadaşlar.İzleyemedim, sinirlerim bozuldu zaten o yüzden de.Ama bu gece inşallah bir aksilik olmazsa Roma izlenmiş ve yorum gelmiş olacak.
5.7 puan vermişsin daha ne kadar kötüleyebilirsin ki, 1 puan mı vereceksinAaaa aşk olsun, kötülemedimki. Bu film daha iyi sadece dedim. Git Roma filmindeki yorumumu oku ve utan!
Yorumunu okumuştum konudaki ve filmin nasıl bir tarzı olduğunu ve sevme ihtimalimin yüksek olduğunu düşündüm. Bakalım izleyip göreceğim artık.Roma yılın belki de en kaliteli birkaç filminden biri fakat öyle çerezlik bir yapım değil, izlenmesi de emek ve odak isteyen durum hikayelerinden. Senaryoda koşuşturmaca yok belki fakat dünyanın bir yerindeki hayata dair bir kesit var. Green Book kadar hareketli ve seyirciye oynayan bir film olmasa da söz konusu Oscar ödülü olduğunda kesinlikle ondan çok daha fazla ödülü hak eden bir yapımdı...
Hadi hayırlısı, sonucu ne olacak göreceğiz.Hadi 50% ihtimal vereyim ozaman buna
Yok artık ya 😱 Benim gözümde 5 iyi sayılır. Roma'dan az puan verdiğim çok film oldu. Lütfen sinirlerimi bozmayın5.7 puan vermişsin daha ne kadar kötüleyebilirsin ki, 1 puan mı vereceksin
bu gece ya izleyecen ya izlemeyecen. işte 50% bunu net gösteren bir rakamHadi hayırlısı, sonucu ne olacak göreceğiz.Ben de bilmiyorum gece ne çıkacak o yüzden %50 güzel bir oran.
Bir dis daha geldiYok artık ya 😱 Benim gözümde 5 iyi sayılır. Roma'dan az puan verdiğim çok film oldu. Lütfen sinirlerimi bozmayın
Hazır bu konuya gelmişken, ne yaptın 2. bölüme baktınmı? Halka yaniRoma yılın belki de en kaliteli birkaç filminden biri fakat öyle çerezlik bir yapım değil, izlenmesi de emek ve odak isteyen durum hikayelerinden. Senaryoda koşuşturmaca yok belki fakat dünyanın bir yerindeki hayata dair bir kesit var. Green Book kadar hareketli ve seyirciye oynayan bir film olmasa da söz konusu Oscar ödülü olduğunda kesinlikle ondan çok daha fazla ödülü hak eden bir yapımdı...
Kesinlikle mükemmel bir oran.bu gece ya izleyecen ya izlemeyecen. işte 50% bunu net gösteren bir rakam
Hazır bu konuya gelmişken, ne yaptın 2. bölüme baktınmı? Halka yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?