Müjde Racon Kesiyor (Halka 7. Bölüm) (Spoi Yok)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hepinizin mesajlarına ayrı ayrı cevap vermeye yapım ve bünyem gereği üşendiğim için toplu bir yanıt vereyim dedim. :A

Bu etkinlik daha önce hiç Oscar’dan iki hafta sonraya sarktı mı bilmiyorum. Önce etkinliği geçtiğimiz senelerde düzenleyen Ozan’la konuşacağım, fikrini almam lazım. :A Daha sonra konuya anket açarız, ona göre hareket ederiz. Sonuçta etkinlik zamanında yetişsin diye @Dosi gibi filmleri kısa sürede izleyip, yorum yapan üyeler var. Onlara ayıp olmaması açısından fikirlerine başvurmam lazım. :A Film eklenmesi konusuna gelirsek, süre bir hafta daha uzarsa 2-3 film daha eklenebilir tabloya. Diyeceklerim bu kadar. :A

@MEnes @Maskeli Fedai @MasacRE @Dosi
Benim ismimi ayrı belirtmen tüm yelkenleri suya indirdi :A arada esprili bir yorumumu kaçırdın ama olsun :A yalnız çok bildirimle mücadele ruhun 0. Yakıştıramadım :A
Film eklenecekse belirtirsiniz. Onlarıda izlerim :A

• Beğendim
Reactions: Sherlock
Benim ismimi ayrı belirtmen tüm yelkenleri suya indirdi :A arada esprili bir yorumumu kaçırdın ama olsun :A yalnız çok bildirimle mücadele ruhun 0. Yakıştıramadım :A
Film eklenecekse belirtirsiniz. Onlarıda izlerim :A

Üşengeç bir adamım ben Dosi hanım, yapacak bir şey yok. :A Mutlaka haberiniz olur. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Üşengeç bir adamım ben Dosi hanım, yapacak bir şey yok. :A Mutlaka haberiniz olur. :A
Zaten sana üst üste mesajlar yazılınca eyvah kaçacak bildirimler diyorum :A Neyse acil bir sey olursa özelden kapınızı çalarız :A ordakilerin kaçma ihtimali nerdeyse 0'dır :A
edit: nasıl 2 alıntı oldu 😱

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Never Look Away, onu izlemek istiyorum ama geçen bakındım bulamamıştım daha. Konusu ilgimi çekti. Şu en iyi yardımcı kadın ödülü alınan filme bak bari. Tek benim yorumum vardı en son :F
Süre uzatılırsa bakarım belki o dediğinede. Hele bi şu son eklenen filmi aradan çıkarayımda :D
Never Look Away de varsa etkinlikte bir tek Shoplifters kalmış o zaman :D Süre uzarsa bakabilirim ona da :A

• Güldürdün
7. bölümde dediğin gibi bana görede baya şeyler oldu ve şu böyleymiş, demek şu bundan dolayı oldu, acaba bu işten ne çıkacak diye kafa yorarken bambaşka fikirlere savrulduk birden. Genelde dizi için karışık yorumları alıyoruz. Bunun sebebi dikkatli izlemiyorlar. Ben bu yüzden dizinin ilk 3 bölümünü izlememe rağmen tekrar izledim ve keyfine varılmak isteniliyorsa öyle kalabalıkla göz gezdirmek veya özetlerle geçiştirmekle o tadı almak mümkün değil.
Aslında karışık onu diyen kişinin yorumudur. Ama dizi karışık anlaşılmaz değil, 'karmaşık' diyebiliriz. Aynı şey değiller ve bu bilinçli olarak böyle tasarlanmış. Dikkatli seyirci çok şey yakalar ama herkes her şeyi yakalayamaz. Sürekli bir sonraki cümlede kuracağım şeyi söylüyorum ama gerçekten öyle. Halka bizi oraya buraya savuruyor, kadinin fareyle oynadığı gibi oynuyor bizimle. Neyi bilmemizi istiyorsa onu gösteriyor bize. Seyirciyi düşünmeye, sorgulamaya itiyor ve olayın düşündüğü şekilde çıkıp çıkmamasını tamamen onlar belirliyor. İşte böyle çılgın bir ortamdayız, böyle çılgın bir sanat eseri var karşımızda. :A

• Güldürdün
Aslında karışık onu diyen kişinin yorumudur. Ama dizi karışık anlaşılmaz değil, 'karmaşık' diyebiliriz. Aynı şey değiller ve bu bilinçli olarak böyle tasarlanmış. Dikkatli seyirci çok şey yakalar ama herkes her şeyi yakalayamaz. Sürekli bir sonraki cümlede kuracağım şeyi söylüyorum ama gerçekten öyle. Halka bizi oraya buraya savuruyor, kadinin fareyle oynadığı gibi oynuyor bizimle. Neyi bilmemizi istiyorsa onu gösteriyor bize. Seyirciyi düşünmeye, sorgulamaya itiyor ve olayın düşündüğü şekilde çıkıp çıkmamasını tamamen onlar belirliyor. İşte böyle çılgın bir ortamdayız, böyle çılgın bir sanat eseri var karşımızda. :A
karışık ve karmaşık güzel örnekmiş.
Sen nasıl başladın diziye? Ben tekrarı vardı ve başka izleyeceğim birsey yoktu. İzleyince hoşuma gitti. o aralar filmlere odaklanıncada bıraktım eski dizileri. 4. bölümü bizimkilerle izledim ve ogünden sonra Salı ve Perşembe kumandayı almam için sözleştik. Son 2 haftadır herkes izliyor. Benim kadar dikkatli izlemeselerde çık sesi çıkartmıyorlar ben izlerken :A
Trt1'in Tr yayınını izlemekte bir artı benim için çünkü Çarpışma'da çok reklam giriyor artı sizden 1 saat falan sonra bitiriyoruzdur belki :D avrupa yayınları berbat :S

• Beğendim
Reactions: MEnes
Ben NLA'yı izlemedim, Shoplifters'ı izledim :D Hangisinin linkini istiyorsun onu anlamadım?
NLA tabiki. Etkinlikte olan oydu ama o yok internette :( Senin önerdiğinide kayit edeyim. Mart'ta 4 günlük mini tatilimde aradan çıkartırim (gerçi ben böyle deyip çok yakın zamanlarda bakabiliyorum :F benim sağım solum belli olmaz :A )

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
karışık ve karmaşık güzel örnekmiş.
Sen nasıl başladın diziye? Ben tekrarı vardı ve başka izleyeceğim birsey yoktu. İzleyince hoşuma gitti. o aralar filmlere odaklanıncada bıraktım eski dizileri. 4. bölümü bizimkilerle izledim ve ogünden sonra Salı ve Perşembe kumandayı almam için sözleştik. Son 2 haftadır herkes izliyor. Benim kadar dikkatli izlemeselerde çık sesi çıkartmıyorlar ben izlerken :A
Trt1'in Tr yayınını izlemekte bir artı benim için çünkü Çarpışma'da çok reklam giriyor artı sizden 1 saat falan sonra bitiriyoruzdur belki :D avrupa yayınları berbat :S
Bizim aile izliyordu Tv'de, orda ilk gördüğümde Trt dizisi mi izlenir bu ne yaaa falan dedim evdekilere. Tabi bu cümleyi kurmamın farklı faklı sebepleri var. :A Neyse ilk yayın bitti tekrarı başlamıştı senin gibi. Biraz göz gezdirdim diziye, 15 20 dk izledim, sonra devam etmedim ses olduğu için ve pek orda değildi kafam. Telefonla uğraşıyorum yani ara ara bakıyordum. :A Sonra o demin bahsettiğim çılgınca teori kastığımız arkadaşa dedim ilgimi çekti diye. O da izlemiş ilk 1 saati güzel dedi. Bunu demesi yetti, ertesi gün açtım hemen internetten bitirdim tek seferde. Sonra da kapıldım gittim zaten, duramıyorum. :A

Son düzenleme:
  • Güldürdün
NLA tabiki. Etkinlikte olan oydu ama o yok internette :( Senin önerdiğinide kayit edeyim. Mart'ta 4 günlük mini tatilimde aradan çıkartırim (gerçi ben böyle deyip çok yakın zamanlarda bakabiliyorum :F benim sağım solum belli olmaz :A )
Onu bilmiyorum ya. Bulunamıyorsa listeden silinir zaten etkinlik sonunda :D Dur o filmin konusunu da ben açayım bari, hepsini Sherlock'a mı açtıracağız :A

• Güldürdün
Onu bilmiyorum ya. Bulunamıyorsa listeden silinir zaten etkinlik sonunda :D Dur o filmin konusunu da ben açayım bari, hepsini Sherlock'a mı açtıracağız :A
Silinsin bari, yok çünkü :D
şuan Capernaum filmini izliyorun. Harika bir filmmiş :Z akşama yorumumu atarım :D izlemediysen mutlaka izle. Roma'dan daha iyi bence:D

• Güldürdün
Bizim aile izliyordu Tv'de, orda ilk gördüğümde Trt dizisi mi izlenir bu ne yaaa falan dedim evdekilere. Tabi bu cümleyi kurmamın farklı faklı sebepleri var. :A Neyse ilk yayın bitti tekrarı başlamıştı senin gibi. Biraz göz gezdirdim diziye, 15 20 dk izledim, sonra devam etmedim ses olduğu için ve pek orda değildi kafam. Telefonla uğraşıyorum yani ara ara bakıyordum. :A Sonra o demin bahsettiğim çılgınca teori kastığımız arkadaşa dedim ilgimi çekti diye. O da izlemiş ilk 1 saati güzel dedi. Bunu demesi yetti, ertesi gün açtım hemen internetten bitirdim tek seferde. Sonra da kapıldım gittim zaten, duramıyorum. :A
Desene sende hafiften önyargılı konuşmuşsun :A Iyiki denk gelmişsinde bu muazzam eserden mahrum kalmamışsın :Z

• Beğendim
Reactions: MEnes
Silinsin bari, yok çünkü :D
şuan Capernaum filmini izliyorun. Harika bir filmmiş :Z akşama yorumumu atarım :D islemediysen mutlaka izle. Roma'dan daha iyi bence:D
Sen zaten Roma'ya 5 puan mı ne verdin, hemen hemen bütün filmleri Roma'dan iyi bulman normal o yüzden :A

• Güldürdün
Sen zaten Roma'ya 5 puan mı ne verdin, hemen hemen bütün filmleri Roma'dan iyi bulman normal o yüzden :A
ha okadar düşükmü vermişim, gerçi 5 iyi bir rakam. O puanda o doğum sahnesinde verdiği duygu ve çekim kalitesindendir :A Bunu tam izleyeyimde puanlamaya karar verecem :Z

• Güldürdün
ha okadar düşükmü vermişim, gerçi 5 iyi bir rakam. O puanda o doğum sahnesinde verdiği duygu ve çekim kalitesindendir :A Bunu tam izleyeyimde puanlamaya karar verecem :Z
Bir de 5 iyi rakam diyor 😡 Bu film etkileyiciymiş öyle duydum, güzeldir mutlaka da Roma'nın değerini bilemediniz siz :ppp:

• Güldürdün