Müjde Racon Kesiyor (Halka 7. Bölüm) (Spoi Yok)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Adaşım dizi için yorumunu sonra yaparsın, önce filmleri izle bence.
Nerdee beni salmıyorlar ki. Dün mesela önce Çarpışma izleyip sonra Roma'yı açacaktım. Çarpışma'yı 1 saat izledim evin zil çaldı. Telefonu sessize almıştım sanat için, adamlar zile çaldı çılgınlar gibi.
Sonra da dışarı çıktım işte. Hal böyle olunca sanat manat hikaye oldu.

Reactions: Sherlock

Şu film hariç diğerleri tabloya eklenmeyen çünkü 2019 filmleri onlar.

Reactions: Dosi

Adaşımı salın da "sanat için sanat" felsefesi doğrultusunda çeşitli eylemlerde bulunsun.
Yarın akşam son adaşım, izleyebildiğin kadar izlemen lazım artık.
Çarpışma muazzamdı bu arada.

Reactions: MEnes
Adaşımı salın da "sanat için sanat" felsefesi doğrultusunda çeşitli eylemlerde bulunsun.
Salmadılar adaşım. Sanatımı böldüler. Bu akşam ve yarın izleyebildiğim kadar izleyeceğim artık. En azından Roma'yı izleyeceğim o kesin.
Çarpışma çok da muazzam gelmedi şu izlediğim ilk 1 buçuk saatte. Bilemiyorum artık.

Çarpışma niye bukadar övüldü bu bölüm anlamadım. Tamam iyi bölümdü, Yakup'lu kısımlar eğlenceliydi ama çok fazla tahmini edebileceğim bir bölümdü. Veli kısmında aşama aşama olacak şeyleri tahmin ettik ve nedense en çok o kısımlar vay dedirtmiş galiba

Veli, Zeynep'e şartlarını söylediği an, Kadir onu alınca ne şekilde sıyrılacağını ve herkesin vazgeçeceğini tahmin etmek zor olmadı.
Kadir annesine kavuşması memnun olduğum kısımdı

Şu film hariç diğerleri tabloya eklenmeyen çünkü 2019 filmleri onlar.
Ben 2 film daha söyledim Sherlock'a. Oscar'da en iyi yabancı film adayları baştan eklenmeliydi, onlar gözden kaçmış
Ama etkinliğe dahil olacaklarsa sürenin uzaması lazım cidden, uzamayacaksa da konuları aç sen yine de Sherlock etkinlikten bağımsız isteyen izler

Süre uzasın 1 hafta daha.

Reactions: MasacRE
Benim lafım para etmiyor
hiç fazla yormayacam kendimi ama yeter 1 film eklemiş. Başkada yapmasın. Aradan çıkarırım bunuda
Diğerleri dediğin gibi açsın, isteyen izler

Spoilerı açmıyorum bölümün 50 dakikası duruyor daha.
Ve dediğim gibi çok da iyi gelmedi bölüm bana. Nedeni çok açık değil mi. Halka izledikten sonra şuan yayınlanan diğer diziler fazla basit geliyor.

Benim bir diziden beklentim sürekli ters köşe yapması değil ki. Her bölümün şaşırtıcı olması imkansız. Onur Saylak ile Kıvanç Tatlıtuğ’un karşılıklı sahnelerini izlemek, Veli’nin karakolda şov yapması ve oradan çıkışı. Kadir’in annesine kavuştuğu sahne falan daha çok dram ağırlıklı bir bölümdü. Saf aksiyon dizisi izlemiyoruz sonuçta, bu tarz bölümleri seviyorum ben.

Ayrıca bu bölümün öncesine kadar Veli’nin tüm suçlarınan aklanacağını hiçbirimiz tahmin edemezdik. Öyle bir durum da var.

Yoldaşım 1 hafta daha kazanma peşinde @Sherlock ne diyorsun

Dosi sana ne zararı olacak ayrıca, onları istemiyorsan izleme,sen fazla fazla izledin zaten. Zorla izletmiyoruz ya

Böyle böyle etkinlik bitmeyecek.
Süreyi uzatamam artık herhalde ya, insanlar vaktinde yetişsin diye filmleri zamanında izleyip, yorum yaptı.
Onlara ayıp olur.

birazdan bu mesajı okuyacam ama sen şu üstteki alıntıma bak, kaçırdın. 1 Nisan'ı düşün

Reactions: MEnes
Süreyi uzatamam artık herhalde ya, insanlar vaktinde yetişsin diye filmleri zamanında izleyip, yorum yaptı.
Onlara ayıp olur.
Çok makul gelir o 1 hafta. Oraya fazlaca film eklerim.
Bu sefer gerçekten yaparım, iş ciddiye bindi sonuçta.
Yalnız izlemeye devam ediliyor cidden, bence bir haftacık daha olabilir
@Maskeli Fedai de oscarlar bittikten sonra film izlemeye başladı mesela

Onlara ayıp olur.
Aa sen bize ayıp olduğunun farkındamıydın ya? 😱 hadi süre uzadı, filmler eklenmeside ayrı bir olay oldu. Yani sorun değil 1 film daha izleriz erken zamanda ama böyle 1-2 gün kala olmadı :S
yiğenimin Ipad'ini yürütecem mecbur

Reactions: Dosi and MEnes