İlk bölüm diyaloglar iyiydi ama çok fazla karışık bencede fırsatını buldukça izleyeceğim bu hafta yada öbür haftaya sanırım yetişirimEe devam edecenmi? Bana karışık gelmişi ilk bölüm
İlk bölüm diyaloglar iyiydi ama çok fazla karışık bencede fırsatını buldukça izleyeceğim bu hafta yada öbür haftaya sanırım yetişirimEe devam edecenmi? Bana karışık gelmişi ilk bölüm
Salıya yetiş be hergün 1 tane al. Ilk 3u atlat sonra üst üstede izlersinİlk bölüm diyaloglar iyiydi ama çok fazla karışık bencede fırsatını buldukça izleyeceğim bu hafta yada öbür haftaya sanırım yetişirim
Son sahneden bahsediyoruz herhalde? Evet bir şok olmadım değil, daha da çok merak ettirdi şimdi o durum4. bölümü izlediysen malum sahneyi gördün demektir...
O durum nelere kadir nelere... İzle ve gör yoldaşım.Son sahneden bahsediyoruz herhalde? Evet bir şok olmadım değil, daha da çok merak ettirdi şimdi o durum
Bölümleri bitirip yetişmeye çalışacağım size günde 1bölüm bitiririm sanırım çarpışmadan sonra ilk bölümü izledim akşam da 2. Bölümü bakarımSalıya yetiş be hergün 1 tane al. Ilk 3u atlat sonra üst üstede izlersin
6. bölümün son sahnesi bana göre zirveydi, evet 7. bölümün sonuda baya iyiydi, beklediğimiz beklenti beklemediğimiz bir şekilde karşılandı ama 6 şuan benim zirvemde. Tabi sen anlamazsın bu yorumu. @MEnes anlarSon sahneden bahsediyoruz herhalde? Evet bir şok olmadım değil, daha da çok merak ettirdi şimdi o durum
yarın 3, Pazar 4. bölüme bakınca belki hemen 5e geçiş yaparsın. 6.yı bitirince 7ye hemen bakmak istersin ve hop Salı 8. bölüme yetişmiş olursunBölümleri bitirip yetişmeye çalışacağım size günde 1bölüm bitiririm sanırım akşam çarpışmadan sonra ilk bölümü izledim akşam da 2. Bölümü bakarım
Ben kıyaslama yapamıyorum her bölümü benim için büyük kıymetli. Bir tek 1. bölüm çok iyi ama bir tık aşağıda diyebiliyorum. Geri kalan tüm bölümler mükemmel.6. bölümün son sahnesi bana göre zirveydi, evet 7. bölümün sonuda baya iyiydi, beklediğimiz beklenti beklemediğimiz bir şekilde karşılandı ama 6 şuan benim zirvemde. Tabi sen anlamazsın bu yorumu. @MEnes anlar
Aslında günde 1 bölüm yetiştiririm 1 defa 2 bölüm bakıp günde 1 bölüm bakarım öbür dizilerde bölümleri bitirdim o açıdan Salıya kadar yoğunlaşırımyarın 3, Pazar 4. bölüme bakınca belki hemen 5e geçiş yaparsın. 6.yı bitirince 7ye hemen bakmak istersin ve hop Salı 8. bölüme yetişmiş olursun
Ben bölümleri değil, son sahneleri kıyasladım sadece. Beni en çok şaşırttan, acaba şimdi ne olacak dedirtten olarakBen kıyaslama yapamıyorum her bölümü benim için büyük kıymetli. Bir tek 1. bölüm çok iyi ama bir tık aşağıda diyebiliyorum. Geri kalan tüm bölümler mükemmel.
Peki sen izliyormusun bu diziyi?zamanında elif'te polat'a raaon kesmişti
Hergün soracam sana izledinmi diyeAslında günde 1 bölüm yetiştiririm 1 defa 2 bölüm bakıp günde 1 bölüm bakarım öbür dizilerde bölümleri bitirdim o açıdan Salıya kadar yoğunlaşırım
Anladım demek istediğini. Ben o tarz bir kıyas yapacak olursam 4'ü yaparım gibi duruyor. Beklenmedik durumların zirvesi neredeyse.Ben bölümleri değil, son sahneleri kıyasladım sadece. Beni en çok şaşırttan, acaba şimdi ne olacak dedirtten olarak
yalnız ben 4 için :Anladım demek istediğini. Ben o tarz bir kıyas yapacak olursam 4'ü yaparım gibi duruyor. Beklenmedik durumların zirvesi neredeyse.
Sorabilirsin 2.bölümü bugün bitiririmHergün soracam sana izledinmi diye
yalnız ben 4 için :
Düşündüğümüz gibi olmayabilir (başındaki kişi değildir anlamında) bir yorum yapmıştım ve diğer yorumlarımi hatirlamıyorum şuan ama işte bu yüzden biraz acabalar kafamda vardı. 6.
bölümdeki tuzakta şimdi nasıl toparlayacak diye düşünüp çok sabırsızlıkla bekledim 7'yi
halka'yı diyorsan izlemiyorum edho var çünküPeki sen izliyormusun bu diziyi?
Daha ne sabredeyim Dizi bitincemi gelecek yorumun Haydi neyse onu fazla kurcalamayayim. Başka bir düşüncem daha var:Benim de konuda o konu hakkında benzer yorumlarım var. O konunun zaten öyle olmadığı belliydi. Ama hala fazla bilinmez var yine o konu üzerinde. Daha çok deşilecektir ileriki bölümlerde. Cengiz Hümeyra ilişkisi dizinin temel taşı. Uzun yazımda zaten üzerine konuşacaktım hiç sabredemiyorsun.
@batuhankaralar da EDHD izliyor ama Halka'ya da bakıyor böyle yazanlarda varhalka'yı diyorsan izlemiyorum edho var çünkü