Müjde Racon Kesiyor (Halka 7. Bölüm) (Spoi Yok)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Son sahneden bahsediyoruz herhalde? Evet bir şok olmadım değil, daha da çok merak ettirdi şimdi o durum :A
6. bölümün son sahnesi bana göre zirveydi, evet 7. bölümün sonuda baya iyiydi, beklediğimiz beklenti beklemediğimiz bir şekilde karşılandı ama 6 şuan benim zirvemde. Tabi sen anlamazsın bu yorumu. @MEnes anlar :A

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: MasacRE and MEnes
Bölümleri bitirip yetişmeye çalışacağım size günde 1bölüm bitiririm sanırım akşam çarpışmadan sonra ilk bölümü izledim akşam da 2. Bölümü bakarım :A
yarın 3, Pazar 4. bölüme bakınca belki hemen 5e geçiş yaparsın. 6.yı bitirince 7ye hemen bakmak istersin ve hop Salı 8. bölüme yetişmiş olursun :F

6. bölümün son sahnesi bana göre zirveydi, evet 7. bölümün sonuda baya iyiydi, beklediğimiz beklenti beklemediğimiz bir şekilde karşılandı ama 6 şuan benim zirvemde. Tabi sen anlamazsın bu yorumu. @MEnes anlar :A
Ben kıyaslama yapamıyorum her bölümü benim için büyük kıymetli. Bir tek 1. bölüm çok iyi ama bir tık aşağıda diyebiliyorum. Geri kalan tüm bölümler mükemmel. :)

• Beğendim
Reactions: Dosi
yarın 3, Pazar 4. bölüme bakınca belki hemen 5e geçiş yaparsın. 6.yı bitirince 7ye hemen bakmak istersin ve hop Salı 8. bölüme yetişmiş olursun :F
Aslında günde 1 bölüm yetiştiririm 1 defa 2 bölüm bakıp günde 1 bölüm bakarım öbür dizilerde bölümleri bitirdim o açıdan Salıya kadar yoğunlaşırım :A

• Güldürdün
Ben kıyaslama yapamıyorum her bölümü benim için büyük kıymetli. Bir tek 1. bölüm çok iyi ama bir tık aşağıda diyebiliyorum. Geri kalan tüm bölümler mükemmel. :)
Ben bölümleri değil, son sahneleri kıyasladım sadece. Beni en çok şaşırttan, acaba şimdi ne olacak dedirtten olarak :D

• Beğendim
Reactions: MEnes
Anladım demek istediğini. Ben o tarz bir kıyas yapacak olursam 4'ü yaparım gibi duruyor. Beklenmedik durumların zirvesi neredeyse. :D
yalnız ben 4 için :
Düşündüğümüz gibi olmayabilir (başındaki kişi değildir anlamında) bir yorum yapmıştım ve diğer yorumlarımi hatirlamıyorum şuan :A ama işte bu yüzden biraz acabalar kafamda vardı. 6.
bölümdeki tuzakta şimdi nasıl toparlayacak diye düşünüp çok sabırsızlıkla bekledim 7'yi :D

• Beğendim
yalnız ben 4 için :
Düşündüğümüz gibi olmayabilir (başındaki kişi değildir anlamında) bir yorum yapmıştım ve diğer yorumlarımi hatirlamıyorum şuan :A ama işte bu yüzden biraz acabalar kafamda vardı. 6.
bölümdeki tuzakta şimdi nasıl toparlayacak diye düşünüp çok sabırsızlıkla bekledim 7'yi :D
Benim de konuda o konu hakkında benzer yorumlarım var. O konunun zaten öyle olmadığı belliydi. :D Ama hala fazla bilinmez var yine o konu üzerinde. Daha çok deşilecektir ileriki bölümlerde. Cengiz Hümeyra ilişkisi dizinin temel taşı. Uzun yazımda zaten üzerine konuşacaktım hiç sabredemiyorsun. :A

• Güldürdün
Benim de konuda o konu hakkında benzer yorumlarım var. O konunun zaten öyle olmadığı belliydi. :D Ama hala fazla bilinmez var yine o konu üzerinde. Daha çok deşilecektir ileriki bölümlerde. Cengiz Hümeyra ilişkisi dizinin temel taşı. Uzun yazımda zaten üzerine konuşacaktım hiç sabredemiyorsun. :A
Daha ne sabredeyim :A Dizi bitincemi gelecek yorumun :F Haydi neyse onu fazla kurcalamayayim. Başka bir düşüncem daha var:
Bahar ilk bölümlerden beri ilgimi çeken bir karakter ve ileriki bölümlerde onunla ilgili şaşırtıcı detaylar öğreneceğimizi düşünüyorum :D

• Güldürdün