Sayende 3 kişi en az ilk bölüme baktı, bunlardan biri kesin devam edecek (MasacRE, gerçi benimde önerimin katkısı vardi biraz)
Tols'dan çok ümitli değilim(onuda sen ikna ettin ama bu konu vesile oldu),
Sherlock'ta pek güven vermiyor ama ilk bölümleri izleyecek onu tamamen sen ikna ettin izlesin diye.
Bana gelince büyük olasılıkla yine izlerdim ama sonrasında olurdu fakat erkenden güncele gelmeme vesile oldun
Denilebilecekleri söyledin zaten. Önerini yaptın, artık başkalarına kalmış izleyip izlememek
Bende turkuazz'a aşıladım diziyi. O da başlayacak
Bu konu vesilesiyle baya Halka izleyenleride öğrenmiş olduk. Forumda 8-10 kişi falan izliyor (bildiklerimiz) ve oldukça iyi rakam.
@Sherlock bildirimlere bakarken sadece 2 saniye a dedim ama haaa deyiverdim hemen ve evet şarjım az
Ekli dosyayı görüntüle 65375
hahahhahha ne o @destere gibi yazmayadamı başladın 😱 gidip biraz Terzi izle yine sen ?F
Handeyi sevmeyenlere de aynı lanet okunur@xemrexxx bak senin gibi Hande'ci geldi
@MEnes arkadaşı fabrika ayarlarına alırmısın?
Ekli dosyayı görüntüle 65376
Bu konuda baya çekemeyenler vardı. Sen onları etiketleseydinHandeyi sevmeyenlere de aynı lanet okunur Ekli dosyayı görüntüle 65377
Allah onları tipleriyle sınıyor zaten bir de ben laf etmiyimBu konuda baya çekemeyenler vardı. Sen onları etiketleseydin
off çok fena bir laf oldu buAllah onları tipleriyle sınıyor zaten bir de ben laf etmiyim
Daha ne sabredeyim Dizi bitincemi gelecek yorumun Haydi neyse onu fazla kurcalamayayim. Başka bir düşüncem daha var:
Bahar ilk bölümlerden beri ilgimi çeken bir karakter ve ileriki bölümlerde onunla ilgili şaşırtıcı detaylar öğreneceğimizi düşünüyorum
Bu gece yorumunu bekliyoruz yine ve yenidenAna 4'lüden hepsiyle ilgili bir çok şey çıkacaktır. Bahar basit bir karakter değil elbette. Zaten babasından bahsediyorlar 2 bölümdür. Yine Halka ve geçmişle ilgili bir şeyler çıkacaktır.
İnşallah bu sefer olacaktır.Bu gece yorumunu bekliyoruz yine ve yeniden
Ben sadec 0.5% ihtimal veriyorum. okadar umutsuz vaka yani bu durumİnşallah bu sefer olacaktır.
Hande Erçel'i izleyesim gelmiyor, resmen vakit kaybı.@kerem seni unuttuk. İzlede çatla
Hande Erçel'in oyunculuğunu beğenmeyenler; demekki şuana kadar doğru senaryo ve doğru yönetmenle çalışmamış. Bu dizide harika çünkü @xemrexxx @serhatt @Forumdash
İnşallah bu sefer olacaktır.
Sanki dizi onun üzerine kurulu. Aman ne halin varsa gör. Kaliteli bir diziden mahrum kalan sen olursunHande Erçel'i izleyesim gelmiyor, resmen vakit kaybı.
Bu gidişle hiç yapmayacak zatenAdaşım dizi için yorumunu sonra yaparsın, önce filmleri izle bence.
Bu gidişle hiç yapmayacak zaten
Yukarda 0.5 ihtimal vermiştim. O ihtimal bile olmadı
Yine film konuları açmışsın. Hepsinimi ekledin tabloya?
Ha yani dün üzdün diye attığım smile boşunaydı? ben bu aralar film falan izleyemem ondan hayda bu ne dedim Ama biraz dinlendikten sonra arada izleyecem film yine ve konusu ne,bilgilenmek açısından iyi oldu tabiki açmanYok, onlar 2019 filmleri. Normalde film yorum konularının yıl içinde açılması lazım ama hep üşeniyoruz sona kalıyor. Bu sefer öyle olmasın dedim.
Haklı bir ihtimal. Eve gece 12.30 da geldim foruma bile giremedim.Ben sadec 0.5% ihtimal veriyorum. okadar umutsuz vaka yani bu durum