Klasik Lost - Dizi Yorumları

Şekil A. <------

Şekil A. <------
@OzaN beni uyarıyor diyorki lost un sonunda bozduğunu hiçkimseye söylemeyin yeni başlayan arkadaşları ürkütüyorsun diyor
ama uyarırken bari uyarıyı spoiler içinde yapsa onuda yapmamış açık açık söylemiş o zaman benim mesajımla kendi mesajı arasında ne fark kaldıki
)

bu arada sende sonunu bilip kaçanlardansın sanırım
aslında söylendiği kadar bozmadı hafif biraz sapma olsada taş gibi diziydi sonuna kadar
yani vazgeçme devam devam

Hep finali kötü diyorlar Lost için o yüzden biraz mesafeliydim ama sen Chuck'a bile tercih ettiğine göre vardı bir hikmeti.
Sen bakma finale kötü diyenlere izledikten birkaç gün sonra anlıyorsun abartıldığı kadar da kötü olmadığını.
O abartılı yorumlar 6 sene diziyi izleyip umduğunu bulamayan bağzı fanatikler tarafından yapıldı
Sakın final yüzüne izlememezlik yapma
Yanii bak Chuck'ı bile izleme diyorum

Bu arada final yorumuma baktım da editleyesim geldi ama neyse kalsın öyle

Başlıyorum birazdan.
Başıma birde Lost çıktı.

bumuydu? @yatutarsa

neyse @mrt-06 sen bu kısmı okuma yatutarsa editlesin sonra okursun
)

4.sezonun sonuna kadar izledim çok güzel diziydi , birde o zamanki şartlara göre en pahalı diziydi

Lost 1x1

Adada trajedi bitmedi. 😱

Beğeneceğimi tahmin etmiştim ama bu kadarını beklemezdim soluksuz izledim ilk bölümü. Özellikle ilk sahne ve uçakta geçen kısımlar çok iyiydi epey emek verildiği ortada.

Birde Kate'ye aşık oldum galiba.

Jack soğukkanlı birisi sanki her şey normalmiş gibi davranıyor. Ama sevdim adamı birçok kişinin hayatını kurtardı daha ilk dk'dan.

Adadaki sesleri çözemedim çok korkutucu bir sesti hayvana ait olmayacağı kesin, merak ettim. Bakalım ne çıkacak altından.

Pilot'u ne o hale getirdi yani bu sesi çıkaranla bağlantısı olduğu kesin hemen bir sonraki bölümü izlemem lazım.

Oyuncuları da beğendim ısındım hemen özellikle şişman olan eski Survivor yarışmacısına benziyor adını unuttum şimdi.
Sadece o çinli/japon adamı sevmedim.

9/10

koreli onlar çinli ya da japon değil

1x1

Uzun zamandır izlemek istiyordum diziyi. Ama hem yaz tatiline izleyecek iyi bir dizi bırakmak için hem de bazı aksaklıklar yüzünden bugüne kadar başlamak kısmet olmadı. Sonunda bugün başladım.
İlk bölüm genel olarak beklediğimin üstündeydi. Baya hareketliydi, sıkılmadan ilgiyle izledim.

Pilotu öldürüp o şekilde ağaca bırakan şey ne baya merak ettim. Bir tahminim var ama neyse.

Puanım: 8.5/10

@gundix123 @mrt-06

Tam ben de başlayacaktım. Haftalık planınız var mı? Bir de sonunu bilerek mi izliyorsunuz?
22 Haziran'dan sonra devam edicem ben, yoğunluktan dolayı ara vermiştim ama kesinlikle devam edicem haftada 2 bölüm izlerim muhtemelen.

Sonunu bilmiyorum biri ağızından kaçırmıştı ama unuttum malum 4 ay geçmiş.