- Reaksiyon puanı
- 31,766
- Puanı
- 1,059
Olsun o izlemeden de okuyor zaten spoilerlı yorumları@destere üçüncü bölümü izlememiş ki yine uyuşamadınız ayoll
Olsun o izlemeden de okuyor zaten spoilerlı yorumları@destere üçüncü bölümü izlememiş ki yine uyuşamadınız ayoll
Hahah Aaa doğru hatta biz izleyelim @destere sadece yorum takip etsin önemli işleri varmış onu uğraştırmayalım izlemeyleOlsun o izlemeden de okuyor zaten spoilerlı yorumları
ahada 2x1. Bölüm @Çiğdem- @MasacRE-
yorumu spoiler içine almayayım bizi yarı yolda bırakan @Forumdash çarpılsın böyle izleyesi gelmesin diziyi
yorumu şapalım ...
kutuda bir yıl beklemiş bizim toraman, döndü mal bir dans sahnesi haricinde bir fok hatırlamıyor sonra suya soktular beygiri bişey hatırlasın diye yine nanay tabi
3. bölgenin bıyıklı kızları ve kutu kafalı hergelesi toramanın hafızasını canlandırmak için epey uğraştılarda bizim toramandan bir cacık olmaz
en son karanlık dünyasını syd aydınlattı el yordamıyla ''faruka bir vücut bul bende kurtulayım sende dedi '' arada bir lenny i dans sahnesinde gördük başkada bir fok yoktu
bu dizideki amacı hala çözemedim nereye varmaya çalışıyor belli değil
şu çinli zantu mantu denen bilge iyiki kelebek rüyasını görmüş ''kelebeğe giren benmiyim yoksa kelebekmi bana girdi'' diyerekten büyük bir felsefe patlatmış o gün bugündür millet zihninin bir taraflarında kelebek kovalıyor
Yorumlarını oku 3 den devam et o bölüm işkencelerini tekrar izleme @MasacRE-2x2. Bölüm
amal farukla legion oğlanı arasındaki homo erotik dans bayağı fantastikti @Çiğdem-
syd in gelecek hali moruklaşmış bayağı
lenny farukun legona musallat ettiği biriymiş en son faruktan tekrar bedenini istiyordu seks yapamamış uzun süre kızcağız
legin farukla anlaştı ona yardım edecek bedenini bulma konusunda ilk iş olarak keşişi aramaya koyuldu
keşişte sanırım çekirdek çitleyip diş gıcırdatan insanların arasında
bir ara gözlüklü prof kerry nin içine kaçmıştı kız moruğu çıkarana kadar neler çekti ?
Aaa bilmem ama @Forumdash yeni diziye şuan bakamam diyor Goblini yeni bitirdi ordan yorumuna bakabilirsin
Haftalıklara dönmeliyiz iyice boşladık mesala Lucifer ile Gothamı boşladık Gölgeli dizide var ona daha başlamadın
2x2. Bölüm
amal farukla legion oğlanı arasındaki homo erotik dans bayağı fantastikti @Çiğdem-
syd in gelecek hali moruklaşmış bayağı
lenny farukun legona musallat ettiği biriymiş en son faruktan tekrar bedenini istiyordu seks yapamamış uzun süre kızcağız
legin farukla anlaştı ona yardım edecek bedenini bulma konusunda ilk iş olarak keşişi aramaya koyuldu
keşişte sanırım çekirdek çitleyip diş gıcırdatan insanların arasında
bir ara gözlüklü prof kerry nin içine kaçmıştı kız moruğu çıkarana kadar neler çekti ?
3. bölümü izlemedim daha, izleyince yazarım
3 İzlemişim bende ama @MasacRE- 6-7 bölüm demiş ya izleyip yorumlamamış neyse 3 den oda devam edecek burada kayıtlar ne diyorsa odurevet ikinci sezondan iki bölüm izlemişim @MasacRE- de üçte falan takılmış sanırım
aynen yorumsuz bölümler izlenmemiş sayılır3 İzlemişim bende ama @MasacRE- 6-7 bölüm demiş ya izleyip yorumlamamış neyse 3 den oda devam edecek burada kayıtlar ne diyorsa odur
castle eziyet değil ya nasıl anlamadın diziyi hayret castle da bölümleri izledikçe bir çok nokta aydınlanıyor ama legionda 10 bölüm izle ilk bölümdeki bilgilerine bir gram ek bilgi eklenmiyorCastle eziyeti bitince buna bakalım ama ikisini aynı anda olmaz Hem izlenecek dizi hazır olur @MasacRE-
3 İzlemişim bende ama @MasacRE- 6-7 bölüm demiş ya izleyip yorumlamamış neyse 3 den oda devam edecek burada kayıtlar ne diyorsa odur
Siz benim kaldığım yere ulaşınca size katılırım, izlediğim bölümleri bir daha izleyemem kusura bakmayınaynen yorumsuz bölümler izlenmemiş sayılır
@MasacRE- üçte kalmışsın mecburen bizimle sayıklamaya devam edeceksin
İzleyeceksin burada kayıtlar önemliSiz benim kaldığım yere ulaşınca size katılırım, izlediğim bölümleri bir daha izleyemem kusura bakmayın
İzleyeceksin burada kayıtlar önemli
@destere 3.bölümü izleyince birlikte 4 den devam
Siz benim kaldığım yere ulaşınca size katılırım, izlediğim bölümleri bir daha izleyemem kusura bakmayın
İzleyeceksin burada kayıtlar önemli
@destere 3.bölümü izleyince birlikte 4 den devam
Eziyetse niye izliyoruz ya, gelin vazgeçelim bu diziden yeni diziler bulalım @Çiğdem-izleyeceksin masacre mecbursun yorumu olmayan bölüm izlenmemiş demektir bu da katı kurallarımızdan biridir , yok öyle izledim ama yormadım demek bizim başımız kel mi biz niye bölümlerden hiç bir fok anlamamamıza rağmen gelip burda yormaya çalışıyoruz bölümü ? çektiğimiz sıkıntıyı seninde çekmen şart, eziyet paylaşılarak hafifler
Eziyetse niye izliyoruz ya, gelin vazgeçelim bu diziden yeni diziler bulalım @Çiğdem-
Aaa destere haklı ayoll izlediğini nerden bilelim 4 den devam edecezizleyeceksin masacre mecbursun yorumu olmayan bölüm izlenmemiş demektir bu da katı kurallarımızdan biridir , yok öyle izledim ama yormadım demek bizim başımız kel mi biz niye bölümlerden hiç bir fok anlamamamıza rağmen gelip burda yormaya çalışıyoruz bölümü ? çektiğimiz sıkıntıyı seninde çekmen şart, eziyet paylaşılarak hafifler
İzlemeyeceğim işte o kadar Kalanları da izlemekten vazgeçtim siz de boşverin başka dizi buluruz @destereAaa destere haklı ayoll izlediğini nerden bilelim 4 den devam edecez
@destere Gelsinde desteresiyle sana bir hüküm verelim kütük beyİzlemeyeceğim işte o kadar Kalanları da izlemekten vazgeçtim siz de boşverin başka dizi buluruz @destere
Biz yine az çok bir şeyler anlıyoruz diziden, sen hiçbir şey anlamıyorsun niye bu kadar meraklısın izlemeye
Eziyetse niye izliyoruz ya, gelin vazgeçelim bu diziden yeni diziler bulalım @Çiğdem-
Aaa destere haklı ayoll izlediğini nerden bilelim 4 den devam edecez
Ayy bir dur durduğun yerde baska tuhaf dizi çıkarma başımıza bir de 2.sezona geçmişbaşladığımız diziyi bırakamayız bize yakışmaz eziyetse eziyet dibine kadar katlanıp izleyeceğiz
bu arada kısa zamanda eksiklerimizi tamamlayalım ben ikinci bölümü izlemişim üçten başlayacağım siz üçüncü bölümü izlemişsiniz dörtten başlayacaksınız
@Forumdash nerde kaldı ya o da gelse kadroyu biraz toparlayacaktık sırf onun yüzünden kore dizilerine başlayamıyorum
bu arada Atypical ın ikinci sezonunu izlemem lazım güzel bir diziydi bu dizinin konusu niye açılmıyor ilk sezonu açılmışmıydı izleyen varmı? @bazinga @xemrexxx @MEnes @sokak sanati ?? varsa bir an önce konuyu açalımda izleyelim ikinci sezonunu