FX Legion - 2. Sezon Yorumları

anlayışı kıt hogatha herşeyi karıştıraydında syd i karıştırmayaydın bari :) bende bir syd li kısmı anladım diğer yerler beni aşıyor :)
Hahah elini yalayan kızı o dilsiz kızdan ayrı sandım :F @MasacRE-

@xemrexxx Bak destereyi bulduk @Harunnn60 ile kırıştırıyor diye iftira ediyordun :A

Hahah Aaa gerçekten ne zaman denk gelsek @xemrexxx @Harunnn60 da denk geliyor ne taatüftür :F Takip etmiyotrlardır tesatüfrtür bencede :A :A :A
bir tosbağayla uğraşamam şimdi habire konuşur cevap vermek zorunda kalırım :) birde gaga ilave olursa çok laf lafı açar sonra işimden gücümden olurum:) ben kaçayım size cicili bicili bol dedikodulu (dedikodunun içinde benim ismim olmasın :) ) geceler diliyorum :)

bir tosbağayla uğraşamam şimdi habire konuşur cevap vermek zorunda kalırım :) birde gaga ilave olursa çok laf lafı açar sonra işimden gücümden olurum:) ben kaçayım size cicili bicili bol dedikodulu (dedikodunun içinde benim ismim olmasın :) ) geceler diliyorum :)
Aaaa @xemrexxx @Harunnn60 siz varsınız diye oğlan mağrasna geri kaçtı ayoll sizi çok seviyor :A :A :A Bol bol etiket edin bunu öyle istiyormuş :A :A :A

Aaa izlemedim ki henüz :F

Ayy vlla foruma sankı aylardır girmiyoır gibisin bildirimde seni görünce bir ürktüm gerçekten Goblindeki hayalet amca gibi dikildin karşıma :A :A :A @Forumdash
bazen kendimizi hatırlatmakta fayda var yoksa gidip kendine bir davulcu zurnacı bulursun arayı fazla açmamam lazım :)

bazen kendimizi hatırlatmakta fayda var yoksa gidip kendine bir davulcu zurnacı bulursun arayı fazla açmamam lazım :)
Aaa zaten izlediğin dizi olmayınca bizi boşluyor gibisin umudu kesmiştim senden :F

Forumda şuan tek takılıyorum canım sıkılmaya başlamıştı zamanlamayı tutturdun bu sefer :A :A :A

Aaa zaten izlediğin dizi olmayınca bizi boşluyor gibisin umudu kesmiştim senden :F

Forumda şuan tek takılıyorum canım sıkılmaya başlamıştı zamanlamayı tutturdun bu sefer :A :A :A
yeni bir dizi bulalım arayı fazla açmayalım yeni kore dizisi falan yokmu kenarda köşede ? kore dizilerine feci alıştık :)