FX Legion - 2. Sezon Yorumları

Hhaha Aaa @destere de haklı burada @MasacRE- :F Bölümü izlemeden spoiye baksa bile fark etmez zaten biz bölümü izledimiz halde bile senin spoinden yine bir şey anlamıcaz :A :A :A

@Forumdash Benimde var bölüm biriken dizilerim toparlamak lazım :A Bu @destere de haftalık dizileri Blacktan sonra diyordu şimdide Goblinden sonra diyor :F
her zaman kore dizilerini öncelikli izleyelim sonra abd dizilerine geçiş yaparız :) benim daha yetişeceğim en az 10 dizi var :)

izlemedim ama korkmadan spoilere açtım hayret :)
neden dersen izlerken bile anlamıyorum konuyu spoilerdanmı korkacağız? dimi @Çiğdem- @Forumdash :)

Hhaha Aaa @destere de haklı burada @MasacRE- :F Bölümü izlemeden spoiye baksa bile fark etmez zaten biz bölümü izledimiz halde bile senin spoinden yine bir şey anlamıcaz :A :A :A

@Forumdash Benimde var bölüm biriken dizilerim toparlamak lazım :A Bu @destere de haftalık dizileri Blacktan sonra diyordu şimdide Goblinden sonra diyor :F
Bütün sırrı bozdunuz ama olur mu öyle izlemeden spoilerlı kısmı açmak :A Her şey açık açık yazıyordu orada :A

her zaman kore dizilerini öncelikli izleyelim sonra abd dizilerine geçiş yaparız :) benim daha yetişeceğim en az 10 dizi var :)

Aaa bir de haftalık diziler ne ki çerezlik olarak götürürüm diyordun :A :A :A @Forumdash
Benim bahanem dizi birikintisi değil. Dizinin zor oluşundan:X @MasacRE-

2x1
@Çiğdem- @Forumdash @destere evet açılışı yaptım siz de izleyin biriktirmeyin :A Yeni sezon bomba gibi. Sepet kafalı adam ve bıyıklı kızları görmeniz lazım bir an önce :A
David'in yokluğunda Summerland ekibi 3. Bölge ile anlaşmaya varmış. Birlik olup Gölge Kral'ın peşine düşmüşler. Yani en azından onlar öyle diyor arkasında ne çıkar bilmem :D Liderleri de sepet kafalı, bıyıklı kızlar aracılığıyla konuşan bir tip :A

Syd de küreyi gelecekten gelip kendisi yolladığını söyledi David'e daha doğrusu şekillerle falan çizdi ve Gölge Kral'a yardım etmesini söyledi. Var bunda bir iş gibi, neyse yakında çıkar kokusu :A
izlemedim ama korkmadan spoilere açtım hayret :)
neden dersen izlerken bile anlamıyorum konuyu spoilerdanmı korkacağız? dimi @Çiğdem- @Forumdash :)
Ben biriktirip izlicem. Bi haftada olup bitenleri unuturum filan:F beyin yakan bi dizi sonuçta:X
Aaa yine pek bir şey anlamadım ama 1.sezona oranla daha anlaşılır olmuş en azından izleniyor sahneler ,1.sezon izlenmiyordu bile :A

Aaa yalnız 40 dakıka değilmiydi süresi 1 saat vermişler inş 1.bölüme özeldir :A Bence iyi bir sezon açılışı yapmışlar daha anlaşılır gibi :A @xemrexxx

2.Sezon 1.Bölüm
Aaa Başrol adam Küreden kurtulmuş şekilde karşımıza çıktı ona kedi gibi kendini yalayan bir sarısın ecünnü yanaşmaya çalıstı :A Bir de koca kafalı bıyıklı kadınlar vardı orasını anlamadım tövbe tövbe :A

Son sahnede başka bir sarısın ecünnü daha çıktı ortaya dilsiz sanırım şekiller çizerek başrol oğlana bir adamın bedenini bul dedi ilginç olabilir bakalım :A

Aaa yine pek bir şey anlamadım ama 1.sezona oranla daha anlaşılır olmuş en azından izleniyor sahneler ,1.sezon izlenmiyordu bile :A

Aaa yalnız 40 dakıka değilmiydi süresi 1 saat vermişler inş 1.bölüme özeldir :A Bence iyi bir sezon açılışı yapmışlar daha anlaşılır gibi :A @xemrexxx

2.Sezon 1.Bölüm
Aaa Başrol adam Küreden kurtulmuş şekilde karşımıza çıktı ona kedi gibi kendini yalayan bir sarısın ecünnü yanaşmaya çalıstı :A Bir de koca kafalı bıyıklı kadınlar vardı orasını anlamadım tövbe tövbe :A

Son sahnede başka bir sarısın ecünnü daha çıktı ortaya dilsiz sanırım şekiller çizerek başrol oğlana bir adamın bedenini bul dedi ilginç olabilir bakalım :A
Bak ne güzel anlamışsın işte :A Yalnız o kadar sarışın ecünnüyü nereden çıkardın, onların hepsi aynı kişi zaten Legion'un manitası Syd o yeni biri değil :A

DavidSydCh5-1024x521.jpg

Bak ne güzel anlamışsın işte :A Yalnız o kadar sarışın ecünnüyü nereden çıkardın, onların hepsi aynı kişi zaten Legion'un manitası Syd o yeni biri değil :A

DavidSydCh5-1024x521.jpg
Aaa işte
1 tane elini kedi gibi yalayan var 1 tanede son sahnede dilsiz bir tane göründü :A :A :A

ahada 2x1. Bölüm :) @Çiğdem- @MasacRE-
yorumu spoiler içine almayayım bizi yarı yolda bırakan @Forumdash çarpılsın böyle izleyesi gelmesin diziyi :)

yorumu şapalım ...

kutuda bir yıl beklemiş bizim toraman, döndü mal bir dans sahnesi haricinde bir fok hatırlamıyor sonra suya soktular beygiri bişey hatırlasın diye yine nanay tabi :)
3. bölgenin bıyıklı kızları ve kutu kafalı hergelesi toramanın hafızasını canlandırmak için epey uğraştılarda bizim toramandan bir cacık olmaz :)
en son karanlık dünyasını syd aydınlattı el yordamıyla ''faruka bir vücut bul bende kurtulayım sende dedi '' :) arada bir lenny i dans sahnesinde gördük başkada bir fok yoktu:)
bu dizideki amacı hala çözemedim nereye varmaya çalışıyor belli değil :)
şu çinli zantu mantu denen bilge iyiki kelebek rüyasını görmüş ''kelebeğe giren benmiyim yoksa kelebekmi bana girdi'' diyerekten büyük bir felsefe patlatmış o gün bugündür millet zihninin bir taraflarında kelebek kovalıyor :)

2.Sezon 1.Bölüm

anlayışı kıt hogatha herşeyi karıştıraydında syd i karıştırmayaydın bari :) bende bir syd li kısmı anladım diğer yerler beni aşıyor :)