kaan konusunda öbür durumun olmasını hiç istemiyorum çünkü öyle olduğunda dizi biraz başka yönlerde olabilir..dizi kaan ile julidenin aşkına biraz daha yol açmalı aslındaBiraz ters köşe olacaksınız Kaan ile ilgili
kaan konusunda öbür durumun olmasını hiç istemiyorum çünkü öyle olduğunda dizi biraz başka yönlerde olabilir..dizi kaan ile julidenin aşkına biraz daha yol açmalı aslındaBiraz ters köşe olacaksınız Kaan ile ilgili
Heh söyle topla birazAdam mı toplayalım diyorsun mesela @ozgur2113 yorum hiç yapmadı pis @turkuazz da az yorum yaptı tahmin yürütmedi @vadikızı çene çalmadı :ss
Ne kadar yazabilirsek yazalım sıkıntı değilHeh söyle topla biraz
Yazariz rahat ol daha dizi hakkinda konusmadigimiz cok sey varNe kadar yazabilirsek yazalım sıkıntı değil
Ne kaldı La başkaYazariz rahat ol daha dizi hakkinda konusmadigimiz cok sey var
Mesela Kaan neden hemen intihara kalkisti onu anlamadim benNe kaldı La başka
Kaan içten içe Jülideyi çok seviyor ve saplantı derecesinde sevgisi varMesela Kaan neden hemen intihara kalkisti onu anlamadim ben
Seviyor anladik da hemen intihar mi edilir yaKaan içten içe Jülideyi çok seviyor ve saplantı derecesinde sevgisi var
Saplantılı ve şizofrenik biri çünküSeviyor anladik da hemen intihar mi edilir ya
Gercektende öldürecek misinSaplantılı ve şizofrenik biri çünküama ölecek gibi
Hikayenin devamı için bu intihar gerekliydiÇok ani oldu hakikaten intiharbirkaç bölüm sonrada olabilirdi aslında
Gelecek haftayı bekleyeceksin bu sorunun cevabı içinGercektende öldürecek misin
Öldürme adamiHikayenin devamı için bu intihar gerekliydi
Gelecek haftayı bekleyeceksin bu sorunun cevabı için
Fena mı işte sana da fırsat doğar Jülideyi elde etmek içinÖldürme adami
Bencede Kaan dizide kalsın Yusuf'la bol bol atışsınlarFena mı işte sana da fırsat doğar Jülideyi elde etmek için
Ben zoru severimFena mı işte sana da fırsat doğar Jülideyi elde etmek için
Haftaya cenazemiz varBencede Kaan dizide kalsın Yusuf'la bol bol atışsınlarnedense ikisi arasındaki gerginlik diziyi daha yukarıya çıkaracağını tahmin ediyorumayrıca bu aşk üçgeni dizinin biraz daha ilgisini artırabilir
Jülide Kaan ile birlikte oldu büyük bir zorluk sevdiğin kadının başkasıyla yatmasıBen zoru severim
Adam mı toplayalım diyorsun mesela @ozgur2113 yorum hiç yapmadı pis @turkuazz da az yorum yaptı tahmin yürütmedi @vadikızı çene çalmadı :ss
Yine mi abincanım ya yazacaktım valla abimler geldide
Kaan benim kuzenim degil miHaftaya cenazemiz var
Jülide Kaan ile birlikte oldu büyük bir zorluk sevdiğin kadının başkasıyla yatması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?