Ne tür bir kahve istersinBana bir kahve ısmarla da affedeyim seni
Sen Jülidesin insanları diri diri mezara gömersin
Ne tür bir kahve istersinBana bir kahve ısmarla da affedeyim seni
Sen Jülidesin insanları diri diri mezara gömersin
Türk kahvesi öyle saçma isimli kahvelerden haz etmemNe tür bir kahve istersin
Bakalım sen mi girecen sen mi sokacaksın
Yok sen daha hayattasın şimdilik seni finalde öldürürümsen benide öldürcen herhalde başrolüde başkası yapacan demii
Peki nasil olsun kahvenTürk kahvesi öyle saçma isimli kahvelerden haz etmem
Şekerli severim ben böyle içtiğimde o tadı alacağım şekerinPeki nasil olsun kahven
Seker kullanma yavrum zararli en iyisi sade icŞekerli severim ben böyle içtiğimde o tadı alacağım şekerin
Yok sen daha hayattasın şimdilik seni finalde öldürürüm
Sana ne be alt tarafı 5 liralık kahve ısmarlayacan ona da laf ediyonSeker kullanma yavrum zararli en iyisi sade ic
Ohoo neler olmayacak ki sen trafik kazası geçireceksin Ormanın içinde de Nasıl trafik kazası geçireceksenhadi bakalım öyle olsun bakalım finale kadar neler olacak
Bizim burda 8 liraSana ne be alt tarafı 5 liralık kahve ısmarlayacan ona da laf ediyon
Ohoo neler olmayacak ki sen trafik kazası geçireceksin Ormanın içinde de Nasıl trafik kazası geçireceksen
Trakya kazıkçı bizim burada 5-6 lira arasıBizim burda 8 lira
Sana ne be alt tarafı 5 liralık kahve ısmarlayacan ona da laf ediyon
Ohoo neler olmayacak ki sen trafik kazası geçireceksin Ormanın içinde de Nasıl trafik kazası geçireceksen
Ne meraklısın sana saldırmalarınatrafik kazası hemde ormanda nasıl olacak o bari ormanda
biri saldırsın da @Bully aşkım kaan beni kurtarsın
Harbiden kazikci ya eskici tanidiklarimiz da olmasa yandik vallaTrakya kazıkçı bizim burada 5-6 lira arası
Ne meraklısın sana saldırmalarına
4 yıl kaldım Kırklareli'nde Dibek Kahveci'si var orada güzel ama pahalı bir yer gerçi çay ucuz diyebilirizHarbiden kazikci ya eskici tanidiklarimiz da olmasa yandik valla
Dizideki senle gerçekteki seni ne kıyaslıyorsun dizideki Melek Jülide fena biri her role girebilecek oynak biritöbe töbe ben şeymiyim de meraklı olacam ya senaryoda daha çok
hareketlilik olur daha çok heyecan olur
Diyebiliriz derken ne kadar mesela4 yıl kaldım Kırklareli'nde Dibek Kahveci'si var orada güzel ama pahalı bir yer gerçi çay ucuz diyebiliriz
Dizideki senle gerçekteki seni ne kıyaslıyorsun dizideki Melek Jülide fena biri her role girebilecek oynak biri
2,5 ya da 3 lira falandı galibaDiyebiliriz derken ne kadar mesela
4 yıl kaldım Kırklareli'nde Dibek Kahveci'si var orada güzel ama pahalı bir yer gerçi çay ucuz diyebiliriz
Dizideki senle gerçekteki seni ne kıyaslıyorsun dizideki Melek Jülide fena biri her role girebilecek oynak biri
Bakalım bir şeyler düşüneceğizoda doğru bakk o yüzden ormanda saldırı olayı daha iyi olur bence
şöye fatmagül ün suçu ne deki sahne gibi