Yine mi abin neyse gittiklerine göre yorum yazmaya başla
Senarist benim başrollerin söz hakkı yok sadece kendi rolünüze müdahale edebilirsinizmaaaleseff hemde diziye bakıyordum cnm benim yetere
demek benim dememle diziye adam almazsın başrolüm neden söz hakkım yok
Senarist benim başrollerin söz hakkı yok sadece kendi rolünüze müdahale edebilirsiniz
Başka birine müdahale olur bu Harun'u istiyorsun da onun reytingi yok işime yaramaz reytingli biri olsun baribak ya rolüme mudahele ediyorum işte abim olsun istiyorum
Öyledir o zaman biliyorsan ne boş boş soru soruyonBen kuzen diye hatirliyorum
Bir yere baglayacam iste sabret birazBaşka birine müdahale olur bu Harun'u istiyorsun da onun reytingi yok işime yaramaz reytingli biri olsun bari
Öyledir o zaman biliyorsan ne boş boş soru soruyon
Başka birine müdahale olur bu Harun'u istiyorsun da onun reytingi yok işime yaramaz reytingli biri olsun bari
Öyledir o zaman biliyorsan ne boş boş soru soruyon
Gemici düğümü de atBir yere baglayacam iste sabret biraz
Şu an senaryo akışında böyle bir şey yok ama senaryo tükenince yeni isimler gelirabuu @Harunnn60 seni duymasınn yani başka birini
istesem getircen yani inansam mı y@Yiğitt yada @Aserat gelse olmazmı
Gemici düğümü de at
Şu an senaryo akışında böyle bir şey yok ama senaryo tükenince yeni isimler gelir
Kız hatır gönülle dizi mi olurbak ya bende bekliyorum ki senin hatrın için getirim dersin diye
Espri yap demedim sanaGemici düğümü de at
Şu an senaryo akışında böyle bir şey yok ama senaryo tükenince yeni isimler gelir
Kız hatır gönülle dizi mi olur
Sen de kötü alıştın OLMAMIŞ atmaya paşamEspri yap demedim sana
Ne kadar da iyi bir insan hele bir takip etme yolarım saçını başını vallaolur niye olmasın be allah allah
şaka bir yana bonişim sen nasıl yazarsan yaz ben her zaman sıkı takipcin
olmaya devam edeceğim
Hakettin kankaSen de kötü alıştın OLMAMIŞ atmaya paşam
Ne kadar da iyi bir insan hele bir takip etme yolarım saçını başını valla
Sen de kötü alıştın OLMAMIŞ atmaya paşam
Ne kadar da iyi bir insan hele bir takip etme yolarım saçını başını valla
Bana bir kahve ısmarla da affedeyim seniHakettin kanka
Sen Jülidesin insanları diri diri mezara gömersinbak yaa bana kıyacan öylemii
Bana bir kahve ısmarla da affedeyim seni
Sen Jülidesin insanları diri diri mezara gömersin
Bakalım sen mi girecen sen mi sokacaksınvalla ben kıyamam mezara gömmeye ben girerim herhalde mezara