350 civarıTamam dizi hakkinda konusalim birazda sonra yine baska konulara ucariz Benim Albümüm kac mesaj olmustu
Şu anki karakterlerin bir hikayesi olsun da gelir elbetgelir inşallah gelir
350 civarıTamam dizi hakkinda konusalim birazda sonra yine baska konulara ucariz Benim Albümüm kac mesaj olmustu
Şu anki karakterlerin bir hikayesi olsun da gelir elbetgelir inşallah gelir
Senin yildizlar yarisiyor kac olmustu350 civarı
Şu anki karakterlerin bir hikayesi olsun da gelir elbet
350 civarı
Şu anki karakterlerin bir hikayesi olsun da gelir elbet
Benim Albümümü geçtik onda 372 mesajSenin yildizlar yarisiyor kac olmustu
Ayy senin isteğinle mi adam sokacağız diziye senaryonun gidişatında böyle biri yok şu anbenim bir isteğim var diziye abim gelsin oda @Harunnn60 olsun
İyi o zaman yine zirvedesinBenim Albümümü geçtik onda 372 mesaj
Ayy senin isteğinle mi adam sokacağız diziye senaryonun gidişatında böyle biri yok şu an
Ama Lacivertte dizi olarak farkını koymalıİyi o zaman yine zirvedesin
Koymadi mi zaten en cok izlenen dizi olduAma Lacivertte dizi olarak farkını koymalı
La zirvede kalmalıyız 2.lik 3.lük olmamalıKoymadi mi zaten en cok izlenen dizi oldu
Tamam diziler kategorisinde zaten zirvede degil misinLa zirvede kalmalıyız 2.lik 3.lük olmamalı
Öyle de tüm programları da geçmeliyiz gözüm doymaz benimTamam diziler kategorisinde zaten zirvede degil misin
Yildizlarida mi gecmeliyizÖyle de tüm programları da geçmeliyiz gözüm doymaz benim
2 kisi biraz zor olur toplu girismek lazim konuya2.olsak yeter
Adam mı toplayalım diyorsun mesela @ozgur2113 yorum hiç yapmadı pis @turkuazz da az yorum yaptı tahmin yürütmedi @vadikızı çene çalmadı :ss2 kisi biraz zor olur toplu girismek lazim konuya
Ya Kaan öldüyseyorum olarak biraz karışık bir bölüm oldu önümüzdeki bölümde kaan ile yusuf arasında gerginlik dahada artacaktır
orası biraz karışık bir durum ama bu yorumumu kaanın dizide kalıp yusufla daha sonra tartışmalar içinde olacağını tahmin edip yorumladımYa Kaan öldüyse
Bakalım Nasıl bir bölüm olacak 8.bölüm. Oldukça iddialı ve hareketli bir bölüm geliyor emin olun yer yerinden oynayacakorası biraz karışık bir durum ama bu yorumumu kaanın dizide kalıp yusufla daha sonra tartışmalar içinde olacağını tahmin edip yorumladım
öbür bölümlerde kaan ile ysuuf arasında bolca atışmalar olacağını tahmin ediyorum daha doğrusu birazda sanırım böyle olmasını uygun buluyorum ayrıca bazı karışıklıklar biraz daha içinden çıkılmaz bir duruma dönüşüp dizi biraz daha karışabilir heyecan açısındanBakalım Nasıl bir bölüm olacak 8.bölüm. Oldukça iddialı ve hareketli bir bölüm geliyor emin olun yer yerinden oynayacak
Biraz ters köşe olacaksınız Kaan ile ilgiliöbür bölümlerde kaan ile ysuuf arasında bolca atışmalar olacağını tahmin ediyorum daha doğrusu birazda sanırım böyle olmasını uygun buluyorum ayrıca bazı karışıklıklar biraz daha içinden çıkılmaz bir duruma dönüşüp dizi biraz daha karışabilir heyecan açısından