İşleri iflas ediyor ve fakir bir pozisyona düşüyorlar işteBodrum Masali mi siradan 😱
İşleri iflas ediyor ve fakir bir pozisyona düşüyorlar işteBodrum Masali mi siradan 😱
İnsan Asli'dan utanir beİşleri iflas ediyor ve fakir bir pozisyona düşüyorlar işte
O yönden bakarsak Arkadaşlar İyidir, Bodrum Masalından daha iyiİnsan Asli'dan utanir be
O yön derkenO yönden bakarsak Arkadaşlar İyidir, Bodrum Masalından daha iyi
Gençlik dizisi yönü İzlesene Arkadaşlar İyidir bomba bir işO yön derken
Asli hepsine bedeldir biraz izlemistim fena degildi ama bir daha izlemeye firsatim olmadiGençlik dizisi yönü İzlesene Arkadaşlar İyidir bomba bir iş
İzle kanka Pazar günü çok iyiAsli hepsine bedeldir biraz izlemistim fena degildi ama bir daha izlemeye firsatim olmadi
Orda da esmer kizla turuncu kizi begeniyorumİzle kanka Pazar günü çok iyi
Merve de çok tatlı sarışın olan izleOrda da esmer kizla turuncu kizi begeniyorum
Merve sisman olan mi her mesajinda izle izle deyip durma yaMerve de çok tatlı sarışın olan izle
Evet şişman olan izle görcen tatlılığıMerve sisman olan mi her mesajinda izle izle deyip durma ya
Ben pek sevemedim onuEvet şişman olan izle görcen tatlılığı
İlk bölümden sonra çok tatlılaştıBen pek sevemedim onu
Sen onu bosverde kendi dizine bakİlk bölümden sonra çok tatlılaştı
Daha 200 olamadık sen hala konuş Benim Albümümü geçemedikten sonra neye yararSen onu bosverde kendi dizine bak
Tamam dizi hakkinda konusalim birazda sonra yine baska konulara ucariz Benim Albümüm kac mesaj olmustuDaha 200 olamadık sen hala konuş Benim Albümümü geçemedikten sonra neye yarar
Sözde gelecekti ama hala gelemedi