İşleri iflas ediyor ve fakir bir pozisyona düşüyorlar işteBodrum Masali mi siradan 😱![]()
İşleri iflas ediyor ve fakir bir pozisyona düşüyorlar işteBodrum Masali mi siradan 😱![]()
İnsan Asli'dan utanir beİşleri iflas ediyor ve fakir bir pozisyona düşüyorlar işte![]()
O yönden bakarsak Arkadaşlar İyidir, Bodrum Masalından daha iyiİnsan Asli'dan utanir be![]()
O yön derkenO yönden bakarsak Arkadaşlar İyidir, Bodrum Masalından daha iyi![]()
Gençlik dizisi yönüO yön derken![]()
Asli hepsine bedeldirGençlik dizisi yönüİzlesene Arkadaşlar İyidir bomba bir iş
![]()
İzle kanka Pazar günü çok iyiAsli hepsine bedeldirbiraz izlemistim fena degildi ama bir daha izlemeye firsatim olmadi
![]()
Orda da esmer kizla turuncu kizi begeniyorumİzle kanka Pazar günü çok iyi![]()
Merve de çok tatlı sarışın olan izleOrda da esmer kizla turuncu kizi begeniyorum![]()
Merve sisman olan miMerve de çok tatlı sarışın olan izle![]()
Evet şişman olan izle görcen tatlılığıMerve sisman olan miher mesajinda izle izle deyip durma ya
![]()
Ben pek sevemedim onuEvet şişman olan izle görcen tatlılığı![]()
İlk bölümden sonra çok tatlılaştıBen pek sevemedim onu![]()
Sen onu bosverde kendi dizine bakİlk bölümden sonra çok tatlılaştı![]()
Daha 200 olamadık sen hala konuş Benim Albümümü geçemedikten sonra neye yararSen onu bosverde kendi dizine bak![]()
![]()
Tamam dizi hakkinda konusalim birazda sonra yine baska konulara ucarizDaha 200 olamadık sen hala konuş Benim Albümümü geçemedikten sonra neye yarar![]()