kaan konusunda öbür durumun olmasını hiç istemiyorum çünkü öyle olduğunda dizi biraz başka yönlerde olabilir..dizi kaan ile julidenin aşkına biraz daha yol açmalı aslındaBiraz ters köşe olacaksınız Kaan ile ilgili![]()
kaan konusunda öbür durumun olmasını hiç istemiyorum çünkü öyle olduğunda dizi biraz başka yönlerde olabilir..dizi kaan ile julidenin aşkına biraz daha yol açmalı aslındaBiraz ters köşe olacaksınız Kaan ile ilgili![]()
Heh söyle topla birazAdam mı toplayalım diyorsun mesela @ozgur2113 yorum hiç yapmadı pis @turkuazz da az yorum yaptı tahmin yürütmedi @vadikızı çene çalmadı :ss
Ne kadar yazabilirsek yazalım sıkıntı değilHeh söyle topla biraz![]()
Yazariz rahat ol daha dizi hakkinda konusmadigimiz cok sey varNe kadar yazabilirsek yazalım sıkıntı değil![]()
Ne kaldı La başkaYazariz rahat ol daha dizi hakkinda konusmadigimiz cok sey var![]()
Mesela Kaan neden hemen intihara kalkisti onu anlamadim benNe kaldı La başka![]()
Kaan içten içe Jülideyi çok seviyor ve saplantı derecesinde sevgisi varMesela Kaan neden hemen intihara kalkisti onu anlamadim ben![]()
Seviyor anladik da hemen intihar mi edilir yaKaan içten içe Jülideyi çok seviyor ve saplantı derecesinde sevgisi var![]()
Saplantılı ve şizofrenik biri çünküSeviyor anladik da hemen intihar mi edilir ya![]()
Gercektende öldürecek misinSaplantılı ve şizofrenik biri çünküama ölecek gibi
![]()
Hikayenin devamı için bu intihar gerekliydiÇok ani oldu hakikaten intiharbirkaç bölüm sonrada olabilirdi aslında
![]()
Gelecek haftayı bekleyeceksin bu sorunun cevabı içinGercektende öldürecek misin![]()
Öldürme adamiHikayenin devamı için bu intihar gerekliydi
Gelecek haftayı bekleyeceksin bu sorunun cevabı için![]()
Fena mı işte sana da fırsat doğar Jülideyi elde etmek içinÖldürme adami![]()
Bencede Kaan dizide kalsın Yusuf'la bol bol atışsınlarFena mı işte sana da fırsat doğar Jülideyi elde etmek için![]()
Ben zoru severimFena mı işte sana da fırsat doğar Jülideyi elde etmek için![]()
Haftaya cenazemiz varBencede Kaan dizide kalsın Yusuf'la bol bol atışsınlarnedense ikisi arasındaki gerginlik diziyi daha yukarıya çıkaracağını tahmin ediyorum
ayrıca bu aşk üçgeni dizinin biraz daha ilgisini artırabilir
![]()
Jülide Kaan ile birlikte oldu büyük bir zorluk sevdiğin kadının başkasıyla yatmasıBen zoru severim![]()
Adam mı toplayalım diyorsun mesela @ozgur2113 yorum hiç yapmadı pis @turkuazz da az yorum yaptı tahmin yürütmedi @vadikızı çene çalmadı :ss
Yine mi abincanım ya yazacaktım valla abimler geldide![]()
Kaan benim kuzenim degil miHaftaya cenazemiz var
Jülide Kaan ile birlikte oldu büyük bir zorluk sevdiğin kadının başkasıyla yatması![]()