Nasil ne önemi var adi üstünde eskiciyiz biz o yüzden diploma eski olursa kurtarabilirdik belki Kirklareli'ne Eskicilik Fakültesi acmadik henüz atmaNe önemi var Kırklareli Eskicilik Fakültesi mezunuyum
Nasil ne önemi var adi üstünde eskiciyiz biz o yüzden diploma eski olursa kurtarabilirdik belki Kirklareli'ne Eskicilik Fakültesi acmadik henüz atmaNe önemi var Kırklareli Eskicilik Fakültesi mezunuyum
Eski bir diploma zaten. Bebeğim senin deden açmış Zaman'ındaNasil ne önemi var adi üstünde eskiciyiz biz o yüzden diploma eski olursa kurtarabilirdik belki Kirklareli'ne Eskicilik Fakültesi acmadik henüz atma
Benim dedem eskici degil ki Hangimiz Sevmedik basladi izliyor musunEski bir diploma zaten. Bebeğim senin deden açmış Zaman'ında
İzliyorum tabi ama reklam girdi Şuan Hababam izliyorumBenim dedem eskici degil ki Hangimiz Sevmedik basladi izliyor musun
Sener bakalim yine ne uyduracak hababam yine starda mi cikiyorİzliyorum tabi ama reklam girdi Şuan Hababam izliyorum
Aynen Star da çok seviyorum yaSener bakalim yine ne uyduracak hababam yine starda mi cikiyor
Az evvel yeni bölüm başladı
Bak bak komik dizihımm bende bakım biraz bakmıştımda güzeldi dizi
#sendenbaşka Hangimiz Sevmedik devam ediyorBende severim
Cok güzel devam ediyorBak bak komik dizi
#sendenbaşka Hangimiz Sevmedik devam ediyor
Adam her bölümde kendine hayran birakiyorKakalak Şener
Ben sadece onun üzerinden yürütülmesini beğenmiyorum pek. BBS etkisi yaratmıyor bendeAdam her bölümde kendine hayran birakiyor
BBS etkisi yaratmaz BBS degil cünkü ayruca ne varmis bu BBS de merak ettim bu kadar büyütüyorsunuzBen sadece onun üzerinden yürütülmesini beğenmiyorum pek. BBS etkisi yaratmıyor bende
Sana BBS'den birkaç sahne atacağım bu gece izle de görBBS etkisi yaratmaz BBS degil cünkü ayruca ne varmis bu BBS de merak ettim bu kadar büyütüyorsunuz
At bakalim görelim nasilmis aslinda ben biraz izlemistim o diziyi ama o kadar güzel degildi yani uzun sacli orta yaslarda bir adam vardi üniversite okuyordu galiba oglu da vardi o adami seviyordumSana BBS'den birkaç sahne atacağım bu gece izle de gör
Haluk abi Benim favorim Reyhandı Reho derlerdiAt bakalim görelim nasilmis aslinda ben biraz izlemistim o diziyi ama o kadar güzel degildi yani uzun sacli orta yaslarda bir adam vardi üniversite okuyordu galiba oglu da vardi o adami seviyordum
Aynen Haluk abi cok severdim o adami Reyhan Haluk abiyle evli miydiHaluk abi Benim favorim Reyhandı Reho derlerdi