Nasil ne önemi var adi üstünde eskiciyiz biz o yüzden diploma eski olursa kurtarabilirdik belkiNe önemi varKırklareli Eskicilik Fakültesi mezunuyum
![]()
Nasil ne önemi var adi üstünde eskiciyiz biz o yüzden diploma eski olursa kurtarabilirdik belkiNe önemi varKırklareli Eskicilik Fakültesi mezunuyum
![]()
Eski bir diploma zaten.Nasil ne önemi var adi üstünde eskiciyiz biz o yüzden diploma eski olursa kurtarabilirdik belkiKirklareli'ne Eskicilik Fakültesi acmadik henüz atma
![]()
Benim dedem eskici degil kiEski bir diploma zaten.Bebeğim senin deden açmış Zaman'ında
![]()
İzliyorum tabi ama reklam girdiBenim dedem eskici degil kiHangimiz Sevmedik basladi izliyor musun
![]()
Sener bakalim yine ne uyduracakİzliyorum tabi ama reklam girdiŞuan Hababam izliyorum
![]()
Aynen Star da çok seviyorum yaSener bakalim yine ne uyduracakhababam yine starda mi cikiyor
![]()
Az evvel yeni bölüm başladı![]()
Bak bak komik dizihımm bende bakım biraz bakmıştımda güzeldi dizi
#sendenbaşka Hangimiz Sevmedik devam ediyorBende severim![]()
Cok güzel devam ediyorBak bak komik dizi
#sendenbaşka Hangimiz Sevmedik devam ediyor![]()
Adam her bölümde kendine hayran birakiyorKakalak Şener![]()
Ben sadece onun üzerinden yürütülmesini beğenmiyorum pek. BBS etkisi yaratmıyor bendeAdam her bölümde kendine hayran birakiyor![]()
BBS etkisi yaratmaz BBS degil cünküBen sadece onun üzerinden yürütülmesini beğenmiyorum pek. BBS etkisi yaratmıyor bende![]()
Sana BBS'den birkaç sahne atacağım bu gece izle de görBBS etkisi yaratmaz BBS degil cünküayruca ne varmis bu BBS de merak ettim bu kadar büyütüyorsunuz
![]()
At bakalim görelim nasilmisSana BBS'den birkaç sahne atacağım bu gece izle de gör![]()
Haluk abiAt bakalim görelim nasilmisaslinda ben biraz izlemistim o diziyi ama o kadar güzel degildi yani uzun sacli orta yaslarda bir adam vardi üniversite okuyordu galiba oglu da vardi o adami seviyordum
![]()
Aynen Haluk abi cok severdim o adamiHaluk abiBenim favorim Reyhandı Reho derlerdi
![]()