Hayır be ne alaka o ilk etapta Nezihle sevgiliydi ama Nezih ölünce Mazhar geldi yerineAynen Haluk abi cok severdim o adami Reyhan Haluk abiyle evli miydi
Hayır be ne alaka o ilk etapta Nezihle sevgiliydi ama Nezih ölünce Mazhar geldi yerineAynen Haluk abi cok severdim o adami Reyhan Haluk abiyle evli miydi
Tamam tamam simdi hatirladim gönderdigin sahnede gördüm bende severdim onu cok güzel kiz ya hayatimda onun kadar güzel bir kiz görmedim diyebilirim Mazhar rolünü de Umut Kurt oynamisti dimiHayır be ne alaka o ilk etapta Nezihle sevgiliydi ama Nezih ölünce Mazhar geldi yerine
Evet Umut Kurt oynadı. Dizinin final bölümünde Twitter'da yazdığım yorumlarla ilk 5 kişi olmaya hak kazanıp dizinin takvimini kazanmıştım. Harika bir diziydi gerçekten.Tamam tamam simdi hatirladim gönderdigin sahnede gördüm bende severdim onu cok güzel kiz ya hayatimda onun kadar güzel bir kiz görmedim diyebilirim Mazhar rolünü de Umut Kurt oynamisti dimi
Vaaayyy iyi yapmissin Hangimiz Sevmedikle ayni mi yapimci o diziyide Bsk yapiyordu galibaEvet Umut Kurt oynadı. Dizinin final bölümünde Twitter'da yazdığım yorumlarla ilk 5 kişi olmaya hak kazanıp dizinin takvimini kazanmıştım. Harika bir diziydi gerçekten.
Aynen aynı yapımcılar. Ama BBS daha iyiydi bu dizide eksik bir şey var. Drama eksiği var sadece komedi yapınca tadı kaçıyor.Vaaayyy iyi yapmissin Hangimiz Sevmedikle ayni mi yapimci o diziyide Bsk yapiyordu galiba
Bu dizinin türü komedi yavrum BBS ile niye bir tutuyorsun ama bence de biraz dram olsa daha iyi olurduAynen aynı yapımcılar. Ama BBS daha iyiydi bu dizide eksik bir şey var. Drama eksiği var sadece komedi yapınca tadı kaçıyor.
Yani böyle güldürmeyi de çok başaramıyor beni. Ara ara gülümsüyorum sadece.Bu dizinin türü komedi yavrum BBS ile niye bir tutuyorsun ama bence de biraz dram olsa daha iyi olurdu
Hadi be ben kahkaha atiyorum böyle mesela su anda Sener bitirdi beniYani böyle güldürmeyi de çok başaramıyor beni. Ara ara gülümsüyorum sadece.
Az evvel güldürdü evet ama sürekli öyle olunca sıkıyorHadi be ben kahkaha atiyorum böyle mesela su anda Sener bitirdi beni
Olsun su ana kadar iyi gidiyor bundan sonra da degisik seyler olacaktir elbetAz evvel güldürdü evet ama sürekli öyle olunca sıkıyor
Fena gitmiyor ama TNS aşkların da ön plana çıkmasını severOlsun su ana kadar iyi gidiyor bundan sonra da degisik seyler olacaktir elbet
Asklar ön planda zatenFena gitmiyor ama TNS aşkların da ön plana çıkmasını sever
Bak son 20 dakikadır harika gidiyor istediğim sahneler bu şekildeAsklar ön planda zaten
Aynen ask istedin iki saattir ask izliyoruzBak son 20 dakikadır harika gidiyor istediğim sahneler bu şekilde
Sesimi duydu senaristler Ama mesela o eskiye dönük sahneler çok kalite kokmuyor mu yaAynen ask istedin iki saattir ask izliyoruz
Aynen o sahneler cok iyi bence o sahnelere daha fazla yer vermeliler özellikle ilk bölümde ki eski sahneler cok iyiydi Münir'in tutuklanmasi cikinca Adile'nin evlendigini görmesi falan efsaneydiSesimi duydu senaristler Ama mesela o eskiye dönük sahneler çok kalite kokmuyor mu ya
Aynen o sahneler cok iyi bence o sahnelere daha fazla yer vermeliler özellikle ilk bölümde ki eski sahneler cok iyiydi Münir'in tutuklanmasi cikinca Adile'nin evlendigini görmesi falan efsaneydiSesimi duydu senaristler Ama mesela o eskiye dönük sahneler çok kalite kokmuyor mu ya
Kesinlikle öyle. Şener'in sucu ismi komiktiAynen o sahneler cok iyi bence o sahnelere daha fazla yer vermeliler özellikle ilk bölümde ki eski sahneler cok iyiydi Münir'in tutuklanmasi cikinca Adile'nin evlendigini görmesi falan efsaneydi
I Sener ya da "AySen"er Aysen'i de iyi etkiledi ama ne yalan söyliyim ben olsam bende etkilenirdimKesinlikle öyle. Şener'in sucu ismi komikti
Türkiye Sucular Federasyonu Hahaha süper yaI Sener ya da "AySen"er Aysen'i de iyi etkiledi ama ne yalan söyliyim ben olsam bende etkilenirdim
Minibüse kendi reklamini yapmis yaTürkiye Sucular Federasyonu Hahaha süper ya