Şener'in sular rahatlıkla gider artıkMinibüse kendi reklamini yapmis ya
Şener'in sular rahatlıkla gider artıkMinibüse kendi reklamini yapmis ya
Bu Feridun ne ayak ya zayiflayacam diye ise girdi calistiginin iki kati yemek yiyorŞener'in sular rahatlıkla gider artık
Çok yersiz bir karakter bence hiçbir işlevi yok yemek dışındaBu Feridun ne ayak ya zayiflayacam diye ise girdi calistiginin iki kati yemek yiyor
Adamin isi yemek zaten baska ne bekliyorsunÇok yersiz bir karakter bence hiçbir işlevi yok yemek dışında
Bayılmış herifAdamin isi yemek zaten baska ne bekliyorsun
Normaldir hic bos durmuyor ki ya su tasiyor ya da yemek yiyor insan biraz dinlenirBayılmış herif
Sevda çocuklarla dalga geçti onlar seviyor be onu yapılır mı onlara Şu çalan müziğe bak bana böyle gelsinlerNormaldir hic bos durmuyor ki ya su tasiyor ya da yemek yiyor insan biraz dinlenir
Sevda iyice Sener'e benzemeye basladi herkesi kandiriyor aynen müzik cok güzeldi sahnede baya iyiydiSevda çocuklarla dalga geçti onlar seviyor be onu yapılır mı onlara Şu çalan müziğe bak bana böyle gelsinler
Süper bitti sonuSevda iyice Sener'e benzemeye basladi herkesi kandiriyor aynen müzik cok güzeldi sahnede baya iyiydi
Aynen bakalim bu durumu nasil aciklayacaklarSüper bitti sonu
Arkadaşlar İyidirin tekrarını açtım şuan kardeşim izlesinAynen bakalim bu durumu nasil aciklayacaklar
Dün niye izlememis ayrica ne tesadüf bende onu actimArkadaşlar İyidirin tekrarını açtım şuan kardeşim izlesin
Dün evde değildi şimdi izlesinDün niye izlememis ayrica ne tesadüf bende onu actim
Biraz degil baya var bende sana yardimci olayim bari yeni bölüm hakkinda tüyo var miVar biraz
Tüyo falan vermediğimi biliyorsun Verirsem hiçbir özelliği kalmaz bu heyecanınBiraz degil baya var bende sana yardimci olayim bari yeni bölüm hakkinda tüyo var mi
Sen niye özet paylasmiyorsun ki paylassan iyi olurTüyo falan vermediğimi biliyorsun Verirsem hiçbir özelliği kalmaz bu heyecanın