Şener'in sular rahatlıkla gider artıkMinibüse kendi reklamini yapmis ya![]()
Şener'in sular rahatlıkla gider artıkMinibüse kendi reklamini yapmis ya![]()
Bu Feridun ne ayak ya zayiflayacam diye ise girdi calistiginin iki kati yemek yiyorŞener'in sular rahatlıkla gider artık![]()
Çok yersiz bir karakter bence hiçbir işlevi yok yemek dışındaBu Feridun ne ayak ya zayiflayacam diye ise girdi calistiginin iki kati yemek yiyor![]()
Adamin isi yemek zaten baska ne bekliyorsunÇok yersiz bir karakter bence hiçbir işlevi yok yemek dışında![]()
Bayılmış herifAdamin isi yemek zaten baska ne bekliyorsun![]()
Normaldir hic bos durmuyor ki ya su tasiyor ya da yemek yiyor insan biraz dinlenirBayılmış herif![]()
Sevda çocuklarla dalga geçti onlar seviyor be onu yapılır mı onlaraNormaldir hic bos durmuyor ki ya su tasiyor ya da yemek yiyor insan biraz dinlenir![]()
Sevda iyice Sener'e benzemeye basladi herkesi kandiriyorSevda çocuklarla dalga geçti onlar seviyor be onu yapılır mı onlaraŞu çalan müziğe bak bana böyle gelsinler
![]()
Süper bitti sonuSevda iyice Sener'e benzemeye basladi herkesi kandiriyoraynen müzik cok güzeldi sahnede baya iyiydi
![]()
Aynen bakalim bu durumu nasil aciklayacaklarSüper bitti sonu![]()
Arkadaşlar İyidirin tekrarını açtım şuan kardeşim izlesinAynen bakalim bu durumu nasil aciklayacaklar![]()
Dün niye izlememisArkadaşlar İyidirin tekrarını açtım şuan kardeşim izlesin![]()
Dün evde değildi şimdi izlesinDün niye izlememisayrica ne tesadüf bende onu actim
![]()
Biraz degil baya varVar biraz![]()
Tüyo falan vermediğimi biliyorsunBiraz degil baya varbende sana yardimci olayim bari yeni bölüm hakkinda tüyo var mi
![]()
Sen niye özet paylasmiyorsun ki paylassan iyi olurTüyo falan vermediğimi biliyorsunVerirsem hiçbir özelliği kalmaz bu heyecanın
![]()